keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hulppeaa joulua

On taas se aika vuodesta, kun ihmiset panikoivat ja hermot kiristyvät: mitä antaa joululahjaksi ystävälle, puolisolle, tyttö/poikaystävälle, siskolle, veljelle, lapsille, mummulle, papalle, tädille, sedälle, serkulle, kummille, kaimalle? Jos kaipaat ideoita eikä raha ole este, tässä muutama poiminta Harrodsin valikoimista. Harrodshan toimittaa myös Suomeen, ja tilaukset ehtivät jouluksi, jos ne tekee viimeistään huomenna eli torstaina 12.12.

Baobabin tuoksukynttilä.

Kynttilät kuuluvat jouluun ja ovat siksi mitä parhain joululahja. Tämä belgialaisen Baobabin ylellinen tuoksukynttilä on valmistettu käsin. Hinta 499 puntaa. Kynttilän luvataan palavan noin 400 tuntia, joten eihän se ole kuin reilu punta per tunti.

Crème de la Merin kasvovoide.

Etenkin kosmetiikasta pitävät naiset osaavat varmasti arvostaa ylellistä kasvovoidetta. Crème de la Merin Moisturizing Cream -kosteusvoide on jo kulttimaineessa (ja muuten juuri se voide, jonka perus-Nivea päihitti sen lehtijutun naisen testissä). Tässä lahjapakkauksessa voide on pakattu kauniiseen rasiaan eikä pääse ihan heti loppumaan, sillä purkissa on tavaraa 500 ml. Hinta sen mukaisesti 1 300 puntaa.
Molton Brownin Navigations Through -tuoksusetti.

Tuoksut ovat myös perinteisiä suosikkilahjoja, ja tämä Molton Brownin viiden tuoksun setti on unisex eli sopii sekä naisille että miehille. Viisi 50 ml:n pulloa on pakattu tyylikkääseen mustaan nahkarasiaan. Hinta 425 puntaa.

Charlotte Olympian Rapunzel-sandaalit.

Useimmat naiset (hep!) ilahtuvat varmasti myös kauniista kengistä. Nämä Charlotte Olympian Rapunzel-mokkasandaalit eivät ehkä ole sieltä käytännöllisimmästä päästä, mutta ei haittaa. (Rapunzel on siis suomeksi Tähkäpää Grimmin veljesten sadun mukaan. Sadussa Tähkäpää laskee pitkän palmikkonsa ikkunasta alas -siitä kengän ihana palmikkopunoskoristelu!) Hinta 1 095 puntaa.

Jack Row'n mustekynä.

Tyylikäs kynä ilahduttaa varmasti ketä tahansa ja sopii lahjaksi sellaisellekin ihmiselle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Tästä Jack Row'n Jaali-mustekynästä ei paljon ylellisemmäksi pääse. Se on 18 karaatin valko- ja keltakultaa ja koristeltu 1,8 karaatin sinisillä timanteilla. Hintaa tällä on hulppeasti 29 000 puntaa.

Golden Olive Oil -oliiviöljy.

Herkuttelu kuuluu jouluun, joten herkuttelulahja sopii hyvin joululahjaksi. Tässä Golden Olive Oilin 200 ml:n pullossa on extra virgin -oliiviöljyn lisäksi 24 karaatin kultahiutaleita (syötäviä). Hinta 750 puntaa.
Dalmore-viskiä.

Miehisempään makuun voisi olla esimerkiksi tämä Dalmoren Paterson Collection -viskikokoelma, joka sisältää 12 uniikkia viskiä käsinkaiverretuissa kristallipulloissa. Näitä voi jo sanoa arvoviskeiksi, sillä kokoelmalla on hintaa huimat 987 500 puntaa.

Hauskaa keskiviikkoiltaa ja yrittäkäähän olla stressaamatta joulusta! ^_^

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!