lauantai 14. joulukuuta 2013

Silent Stars Go By

Olen tässä indie-lakkainnostuksessani onnistunut hieman hillitsemään intoani isompien kynsilakkamerkkien kausikokoelmiin ja niin olin myös onnistunut ohittamaan oikeastaan kaikki joulukokoelmat ilman suurempia himotuksia. Kunnes. Jotenkin päädyin tutkailemaan OPIn tämän joulun Mariah Carey -kokoelman liquid sand -lakkoja. Voi lääh. Ihan pakko saada!

Ja kun sitten kävin Kicksissä (ihan oikeasti jouluostoksilla) ja taskussa poltteli 25 prosentin aleseteli ja näin tämän minisetin, ei taaskaan kovin kauaa tarvinnut miettiä:

OPIn Mariah Carey -minisetti.

Ovelasti näissä miniseteissä hinta taitaa pysyä aika ennallaan, mutta kun ennen näissä oli neljä lakkaa, nyt niitä onkin enää kolme. ^_^ (Setin hinta on muuten ihan täysin kadonnut päästäni eikä kuittikaan enää ole tallella, pahoittelut siitä!)

Vasemmalta alkaen Silent Stars Go By, Baby Please Come Home ja Make Him Mine.

Ensimmäisenä kynsille pääsi kolmikon vaalein, Silent Stars Go By:OPI Silent Stars Go By.

Ihana lakka ja ihana nimi! Olen vieläkin ihan villinä näihin sokeri/hiekkalakkoihin ja tässä lakassa tuo koostumus kyllä pääsee oikeuksiinsa. Valitettavasti kuvasta ei oikein välity lakan kaunis himmeä hohde, joka sopii minusta aivan loistavasti tähän joulunalusaikaan.

Ainakin tässä Silent Starissa oli kaikin puolin moitteeton koostumus. Lakka levittyi nätisti, peitti hyvin kahdella kerroksella ja pysyi kynsillä monta päivää ilman kulumisen merkkejä. Poistaminenkaan ei ollut ihan pahimmasta päästä; jos ei nyt ihan nopeaa, niin ei ainakaan kovin paljon normilakan poistamista hitaampaa. Tykkäsin kovasti! Aluslakkana kuvassa muuten taas Nailtiques Formula 2, päällyslakkaa en laittanut, jotta hieno pinta pääsi kunnolla oikeuksiinsa. Onneksi lakka myös kuivui ihan kiitettävän nopeasti.

Innostutteko te vielä hiekkalakoista vai alkaako jo riittää? Minkälaisia lakkauksia suositte tähän aikaan vuodesta?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanat!! Huomasitko kynnen pinnan kulumista??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pinta kului vähän, mutta se oli minusta vaan hyvä, sillä alkuun lakan pinta oli sen verran karhea, että esim. sukkahousut olisi varmaan saanut rikki ihan vaan näyttämällä lakkausta niille. :-D

   Tai hetkinen, minä puhuin nyt lakkauksen pinnasta, ja kysymys taisikin koskea kynnen pintaa. En huomannut kynsien pinnassa kulumista tai muutakaan vaikutusta, tosin en ole sellaista huomannut muidenkaan glitter- tai hiekkalakkojen kanssa. Mutta jos kynnet ovat herkät, kannattaa varmaan laittaa vaikka parikin kerrosta aluslakkaa alle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos eekku, nämä ovat kyllä ihania!

   Poista
 3. Kyllästymisen merkkejä ei näy! Olen noita Mariah-lakkoja kuolannut useasti, en ole raaskinut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama, ei kyllästytä vielä yhtään! :-) Ja nämä Mariahit ovat kyllä niin suloisen ihania! Sähän voisit hankkia jonkun (tai pari) näistä itsellesi joululahjaksi? :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!