torstai 26. joulukuuta 2013

On A Silver Platter

Hei taas ihanaiset! Miten teidän joulu on mennyt? Oletteko syöneet, levänneet ja laiskotelleet ahkerasti? Saitteko kivoja lahjoja? ^_^

Minä olen ottanut niin rennosti, etten edes tehnyt itselleni varsinaisia joulukynsiä, vaan kynsilläni on ollut viikonlopun joulunäytökseemme valitsemani OPIn upea kultainen Goldeneye, joka sopii kyllä hyvin jouluun sekin, ja se onkin OPIn viime joulun Bond-teemaisesta Skyfall-kokoelmasta.

Mutta ei siitä sen enempää, sillä tänään ajattelin esitellä teille yhden upean jouluisen lakan, joka oli kynsilläni pikkujouluissa. Kyseessä on Essien tämän joulun Encrusted Treasures -kokoelman On A Silver Platter, joka onkin jo vilahtanut täällä blogissa:Essie On A Silver Platter.

Essien On A Silver Platter on kullanvärinen glitterlakka, jossa on kullan seassa runsaasti sinistä glitteriä. Sininen glitter on vähän "holohtavaa" eli se tulee esiin ja välkkyy myös sateenkaaren väreissä, kun valo osuu siihen oikeasta kulmasta. Lakka on luonnossa miljoona kertaa upeampi kuin kuvissa, ja välillä näyttää siltä, että siniset glitterhiput ovat kuin pieniä valoja, jotka syttyvät kultaisen lakan keskellä. Kertakaikkisen upea lakka!

Myös koostumukseltaan tämä on taattua Essie-laatua: lakka levittyi hyvin, peitti sopivasti kahdella kerroksella ja myös pysyi oikein hyvin etenkin glitterlakaksi. Poistaminen kyllä oli aika tuskaa, mutta vaiva oli silti tämän upeuden arvoista. Kuvissa lakkaa siis kaksi kerrosta, alus- ja päällyslakkoina tuttuun tapaan Nailtiques Formula 2 ja Seche Vite.

Tässä vielä pari kuvaa pullosta, etenkin tuosta lähikuvasta saa ehkä vähän käsitystä siitä, miten upea lakka tämä on:Jostain syystä Essien Encrusted Treasures on saanut aika kolean vastaanoton ainakin joissakin blogeissa, mutta minä en oikein ymmärrä miksi. Onhan osa lakoista, etenkin musta "kaviaarilakka" Belugaria, aika erikoisia, mutta en silti sanoisi yhtäkään kokoelman lakkaa rumaksi enkä etenkään tätä On A Silver Platteria. Siis sehän on u-pe-a! Mutta niin, kauneushan on katsojan silmässä ja makuasioitahan nämä ovat. (Mutta silti: tämä on u-pe-a!)

Ostin lakkani siis CesarsShopista, jossa Essien lakat maksavat 10 euroa/kpl. Minua kiinnostaisivat kovasti myös Essien tämän talven Luxeffects-kokoelman lakat, sillä pari vuotta sitten ilmestynyt ensimmäinen kierros Luxeffectseistä ehti mennä minulta ohi.

Mitäs te tykkäätte tästä Essien lakasta? Entä oletteko tutustuneet tämän kokoelman muihin lakkoihin? Entä Luxeffects-lakkoihin?

Ihanaa tapaninpäivän iltaa kaikille ja rentouttavaa lomailun jatkoa niille onnekkaille, jotka saavat vielä jatkaa huomennakin lomailua!

4 kommenttia:

 1. Juuri tämä lakka minunkin piti kotiuttaa Cesarsilta. Ehdottomasti koko kokoelman upein lakka! Nyt pitäisi saada vielä kynsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa, että sinullakin on tämä sama ihanuus! Olen kyllä ihan samaa mieltä, että tämä on ehdottomasti kokoelman helmi. Nyt vaan tällä lakkaamaan mars, jään odottelemaan postausta. :-)

   Poista
 2. No onhan se aivan u-pe-a!!! :)

  Näyttäisi varmaan hyvältä myös kultaisen tai hopeisen lakan päällä. Minunkin on varmaan investoitava tähän Cesarsilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, eikö olekin! :-) Ja hyvä idea, tätä voisi tosiaan kokeilla myös toisen lakan päälle, silloin ehkä selviäisi vähän nopeammalla poisto-operaatiollakin, jos lakkaa olisi vain yksi kerros. Suosittelen tätä kyllä lämpimästi, tämä on minusta sellainen ylellinen ja näyttävä lakka, joka sopii hyvin talven juhliin. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!