lauantai 28. joulukuuta 2013

Alehankintoja

Kävin heti eilen perjantaina tekemässä Helsingin keskustassa pienen (noh, suhteellinen käsite) kierroksen alennusmyynneissä. Minä vaan ra-kas-tan aleja, koska ne ovat hyvä syy ostaa kivoja juttuja. ^_^ Onneksi olin eilisen vielä lomalla, niin pääsin tutustumaan aletarjontaan heti päivällä.

Ensimmäisenä kurkkasin Kampin Kicksin, jossa alepöytiä vasta kasailtiin, joten jatkoin saman tien matkaa. Seuraava pysähdyspisteeni oli Sokoksen kosmetiikkaosasto, mutta sielläkin selektiivisen kosmetiikan puolella aletarjonta oli vielä hyvin vaatimatonta ja näytti siltä, että alennusmyyntejä oltiin vasta käynnistelemässä. Sieltäkin jatkoin saman tien matkaani.

Kolmas pysähdyspaikka oli Stockmann, missä ei sitten todellakaan tarvinnut pettyä. Stocka oli perinteiseen tapaan aloittanut alet heti kunnon alennusprosenteilla ja alennukset olivat vähintään 40 prosenttia. Kosmepuolella tavaraa oli tosi kivasti (lue: paljon) alessa, ja olinkin suorastaan häkeltynyt runsaan tarjonnan keskellä. Erityisesti ilahduin siitä, että Chanelilta oli paljon tuotteita alessa. Tarjontaan nähden pysyinkin mielestäni ihan kohtuudessa hankinnoissani, tässä saaliini:

Alelöydöt talvi 2013 vol. 1: Guerlainin huulipuna, Clarinsin luomiväripaletti, Clarinsin värillinen huulivoide ja Chanelin poskipuna.

Kylläpäs nuo pakkauksetkin mätsäävät hyvin yhteen. ^_^
Katsotaanpas näitä sitten vähän tarkemmin:



Clarinsin Splendours-luomiväripaletti.

Olen tykännyt Clarinsin luomiväripaleteista kovasti: luomivärit ovat yleensä hyvälaatuisia, pigmenttisiä ja helppoja työstää, ja hintaa näillä on reilusti vähemmän kuin monilla "arvokkaammilla" merkeillä. Joten kun bongasin tämän viime kesän Splendours-kausipaletin, jossa on neljä helppoa ja kauniin hehkuvaa luomiväriä sekä lisäksi hyvin tumma violetin ruskea/munakoison värinen rajausväri, nappasin sen pidemmittä pohdinnoitta mukaani. Paletin ovh oli 42,50 euroa, nyt hintaa jäi 23,90 euroa.



Clarins Instant Smooth Crystal Lip Balm sävyssä Crystal Rose.

Myös tämä Crystal Lip Balm suloisen vaaleanpunaisessa sävyssä Crystal Rose on Clarinsin viime kesän tuotteita. Ideana on, että huulivoiteen sydän antaa väriä ja ulkokerroksessa oleva läpikuultava osa antaa vähän kiiltoa. Testasin tätä tänään lyhyesti ja väriä tästä saa kyllä ihan reilustikin ja se myös tuntui siltä, että väri pysyy huulilla jonkin aikaa. Tämän lähtöhinta oli 21,50 euroa ja alennuksen jälkeen hinnaksi jäi 11,30 euroa.


Chanel Joues Contraste -poskipuna sävyssä Discrétion.

Chanelilta olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta lopulta päädyin tähän ihanan hennon vaaleanpunaiseen poskipunaan sävyssä Discrétion. Tässä on mukana on hieman hohdetta ja väri näyttää kädelle kokeiltuna aika vaalealta, mutta kasvoilla tämä on ihan täydellinen: levittyy kuin unelma ja antaa kasvoille sellaisen täydellisen kauniin sävyn ja hehkun. Tämän alkuperäinen hinta oli 48,90 euroa ja alennuksen jälkeen hintaa jäi 27,50 euroa.

Näiden ostosten jälkeen kävin kiertämässä muut osastot, mutta kun vaate-, kenkä-, laukku-, urheilu-, sukka- ja alusvaateosastojen saldoksi jäi ainoastaan yhdet Dieselin farkut (sovitin kyllä ihan täydellistä McQ Alexander McQueen -neulemekkoa, mutta sillä oli hintaa sen verran, että jätin sen vielä kauppaan odottamaan), päätin tehdä vielä yhden kierroksen kosmetiikkaosastolla.


Guerlain Rouge Automatique -huulipuna sävyssä Chamade.

Ja niin sitten päädyin kotiuttamaan vielä tämän Guerlainin Rouge Automatic -huulipunan sävyssä Chamade. Ostan oikeastaan hyvin harvoin huulipunia, ja yhtenä syynä on se, että sävyn valitseminen on minusta niin vaikeaa. Tämän valitsin myyjän suosituksesta, ja kiitos siitä, sillä tykkään väristä tosi paljon. Sävyä on aika vaikea kuvailla, mutta minusta se on vaalea kirsikkainen vaaleanpunainen: ei liian sininen, ei liian ruskea tai oranssi, vaan juuri sopivasti siltä väliltä. Koostumukseltaan tämä on tosi miellyttävä, ei yhtään paksu eikä kuivakka, vaan tämä liukuu huulille kivasti ja pysyy silti hyvin. Testasin tämän tänään shoppailureissulla ja väri pysyi huulilla siistinä ilman korjailuja tai lisäämistä useamman tunnin ajan. Tämän alkuperäinen hinta oli 39,90 euroa ja alennettu hinta oli 23,90 euroa.

Tällaiset löydöt tällä kertaa. Oletteko te ehtineet jo aleihin? Oletteko tehneet löytöjä?

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä indeed! Ostin Clarinsin ystävämyynnistä tuon saman Splendours-paletin ja viininpunaisen huulipunakiillon. Chanelin poskipunasi näyttää todella upealta. Kiva olisi nähdä nämä uutuudet tositoimissa eli meikissä kasvoillasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen näihin itsekin oikein tyytyväinen. :-) Minäkin kävin silloin Bernerin ystävämyynnissä, mutta Splendourseja ei silloin ollut, joten nyt oli kiva löytää se. Ja hehee, otanpa haasteen vastaan, katsotaan, jos saisin jotain meikkikuvia aikaiseksi. :-)

      Poista
  2. Ihania, ihania ostoksia! Ja niin kivaa nähdä ne vielä täällä, kun jouduin lähtemään ja jäin miettimään mihinköhän päädyit. Itseäni jäi kyllä vähän kaduttamaan tuo Chanelin poskipuna, se on varmasti aivan ihana! Ja huulipunien värit sopivat sinulle varmasti tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana tavata! Ihan parasta, kun saa toisten asiasta innostuneiden kanssa huokailla kaikkia ihanuuksia. :-) Chanelin poskipuna on kyllä todella ihana, harmi, ettet sitä saanut, mutta kyllähän näitä tulee. Ja kiitos huulipunakannustuksesta, värit ovat tosi mieleiset, joten nyt yritän vaan rohkeasti käyttää niitä. :-)

      Poista
  3. Onnistuneita löytöjä. Itse olen ainakin rakastunut Splendouriin! Chanelin poskipunista Espiégle on myös erinomainen valinta, se on hivenen hohtava, joten ei tarvitse edes erillistä korostustuotetta.

    Itse pääsen alennusmyynteihin vasta maanantaina ja harvittavasti paikkukuntani liikkeessä ei myydä Chanelia eikä Guerlainia ja Clarinsista valikoimaan kuuluvat vain huulimeikit. On niin epäreilua, että joka liikkeessä ei myydä kaikkea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Splendour on kyllä ihana! Olen sillä nyt kaksi nopeahkoa meikkiä tehnyt ja se vaikuttaa ihan täydelliseltä arkipaletilta. Chanelin Discrétionkin on juuri tuollainen kevyesti hohtava, veikkaan, että sen taika onkin osittain juuri siinä. Ja siinä, että se on Chanel. :-)

      Harmi, että sun suunnalla on nuo valikoimat vähän rajallisemmat. Toisaalta teillä päin voi sitten tehdä ehkä paremmin superlöytöjä isoilla aleprosenteilla, täällä kun tavara tahtoo käydä kaupaksi pienemmilläkin alennusprosenteilla. Ja toivottavasti täkäläiset diilerit vähän helpottavat tilannettasi. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!