torstai 31. lokakuuta 2013

Mitä sinä shoppaisit Sephorasta?

Heissan taas kaikille! Koska olen viikonloppuna lähdössä reissuun (ihan ulkomaille asti! ^_^), on lähitulevaisuudessa luvassa shoppailua niin Helsinki-Vantaan tax free -kaupoissa kuin Sephorassakin. Jeeeeee! Hankintalistalla ei tässä vaiheessa ole oikeastaan mitään pakollista, mitä nyt Benefitin kosmejoulukalenterin ostan, jos vaan onnistun sen käsiini saamaan.

Niinpä ajattelinkin kysyä teiltä rakkaat lukijat vinkkejä: mitä teidän mielestä kannattaisi tax freestä ja Sephorasta ostaa? Olen siis suuntaamassa Ranskanmaalle, joten Sephoran valikoima on se eurooppalainen.


Olisi myös hauska kuulla, mitä sinä ostaisit, jos pääsisit Sephoraan tai tax freehen. Saa vapaasti haaveilla eli raha ei ole este. ^_^ Ja jos jollakin on jotain kysyttävää Helsinki-Vantaan tax free -valikoimista tai Sephoran tarjonnasta, voi myös esittää kysymyksiä. Yritän sitten etsiä niihin vastauksia matkan aikana ja vastailla vaikka omassa postauksessa.

Ja tietenkin lupaan sitten esitellä ostokseni täällä blogissa. ^_^

6 kommenttia:

 1. Taxfreesta olen ajatellut itse seuraavalla reissulla kotiuttaa Diorin ripsivärinpohjustajan ja Sensain puuteripapereita.

  Nyt kun Barcelonan reissusta olen viisastunut katsoisin ainakin Make Up For Everin valikoiman ja hintatason. Esim värilliset aqualinerit on herkkuja. Tykkäisin myös Blue Sepia paletista, mutta kipuilen sen hinnan kanssa...

  Luonnollisesti Sephorassa pitää vaeltaa myös Urban Decayn alttarille, sieltä 24/7 Glide On waterproof-rajauskynät ja jos Naked-paletit puuttuvat niin suunnatonta itsehillintää ;)

  Benefitin Coralista-poskipuna on oma lempparini.

  NARSin luomivärinpohjustaja on kerrassaan mahtava ja voisin jopa pyytää sen diilausta tänne Suomeen :). NARSin luomiväreistä olen ihastunut testissä olevan Cheyenneen (duo) sekä Gina poskipunaan.

  Budjetti paukkuu, mutta eihän se tässä haaveilussa ollutkaan este...

  VastaaPoista
 2. Mä luultavasti kanssa ostaisin Narsin luomivärinpohjustajan, kuten Eiko. Myös UD:n Naked Skin -meikkivoide kiinnostaa sekä niiden 24/7 Glide On -kynät. Ja sitten isompi versio Benefitin They're Realista.

  VastaaPoista
 3. Oiii, mahtavia vinkkejä, kiitos Eiko!

  Diorin ripsaripohjustajaa minäkin olen miettinyt, kiitos että muistutit! :-)

  Sephoran puolella tuleekin sitten varmasti runsaudenpulaa. :-) MUFEt ovat siellä kyllä selvästi edullisempia, joten ne tulee varmasti katsastettua. Samoin Urban Deceayn ja Too Facedin tarjonta on ihan "pakollisten" listalla. Kiitos myös Coralista- ja Nars-vinkeistä, nekin täytyy nyt kurkata! Onneksi on sellaista matkaseuraa, että voin kuluttaa Sephorassa vaikka monta tuntia. :-D

  VastaaPoista
 4. Duvessa, mun on nyt varmaan pakko ostaa tuo Narsin pohjustaja. Kotona kyllä odottaa korkkaamaton UD:n Primer Potion, mutta hitsi, kun kaikki nyt kehuu tuota Narsia! :-D Ja tosiaan, Urban Decayllahan on tuota Naked-perhettä nykyään vaikka kuinka, mulla on toistaiseksi vasta Naku 1-paletti... :-)

  VastaaPoista
 5. Ja jäi vielä sanomatta että Sephoroissa voi olla bareMineralsin luomiväripaletteja erikoiskoossa esim. Ready 8.0 settejä. Pressatut bM:t on tosi laadukkaita ja suosittelen ainakin testaamaan.

  VastaaPoista
 6. Eiko, eiiih, oon tähän asti saanut pidettyä näppini erossa Bare Mineralseista, koska niiden meikkipohjat ei sopineet mulle. Mutta nyt nuo luomivärit kyllä himottaa, näyttävät ainakin kuvissa tosi kivoilta!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!