perjantai 1. marraskuuta 2013

Ihmekynnet eli BellsKandi 1961

Tänään Halloweenin henkeen sopivasti esittelyssä yksi tässä postauksessa vilahtanut uusi kynsilakka, nimittäin BellsKandin 1961. Lakan erikoisuus on, että se vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Tällaisia lakkoja on jonkin verran näkynyt ainakin kynsiblogeissa, mutta minulle tämä BellsKandin lakka on sarjassaan ensimmäinen.

Lämpimänä lakka on valkoista ja kylmänä kirkkaan vihreää. Väri vaihtuu lämpötilan mukana niin vauhdikkaasti, että päätin tehdä siitä teille blogin historian ensimmäisen videon! ^_^

Taustaksi vielä sen verran, että lakka on hyvin ohutta; videolla minulla on sitä neljä kerrosta, mutta se on silti edelleen hyvin läpikuultavaa. Etenkin valkoisena se on vieläkin melkein läpinäkyvää. Seuraavaa lakkauskertaa varten nappaankin vinkin blogeista ja laitan alle ensin valkoisen lakan. Aluslakkana minulla on Nailtiques Formula 2, päällyslakkaa en uskaltanut laittaa, kun aloin miettiä, jos lakka ei enää reagoikaan lämpötilan muutoksiin. Ensi kerralla varmasti uskallan kokeilla päällyslakkaakin, ainakaan aluslakka ei tuntunut lakan värivaihtelua juuri hidastavan, vaan väri vaihtui ihan normipäivänäkin välillä hyvinkin nopeasti.Ihan hauskaa vaihtelua tällainen jippoilulakka, ainakin tuli vähän joka välissä kurkittua, minkä värinen mikäkin kynsi missäkin vaiheessa on. ^_^ Lakan ostin Mei Mei's Signature'silta ja sillä oli hintaa 16 Singaporen dollaria eli noin 9 euroa.

Mitäs te tykkäätte tällaisista erikoisefektilakoista? Oletteko kokeilleet lämpötilan mukaan väriään vaihtavia lakkoja?

Nyt blogi hiljenee pariksi päiväksi, sillä lennähdän lomailemaan vähän lämpimämpiin maisemiin. Reissun ohjelmassa on kyllä myös kosmetiikkaa ja shoppausta, joten raporttia seuraa täällä, kunhan palaan!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!