perjantai 22. marraskuuta 2013

Söpöilykynnet

Jatketaan taistelua marraskuun harmautta vastaan glitterkynsilakkateemalla. Tänään luvassa jotain niin söpöä että! Olkaapa hyvä:Rainbow Honeyn Sakura Matsuri ja
Lumina Lacquerin Seastar.

Koska ostin hiljattain useamman uuden glitterlakan enkä malttanut odottaa niiden testailua erikseen, käytin tähän lakkaukseen kahta glitterlakkaa: peukussa ja etusormessa on Rainbow Honeyn Sakura Matsuri ja keskisormessa, nimettömässä ja pikkusormessa Lumina Lacquerin Seastar. Molemmat ovat kirkkaita lakkoja, joissa on erivärisiä ja -kokoisia glitterhileitä. Alla minulla on Essien Go Ginza Essien viime kevään kokoelmasta - takuuvarma söpöilylakka sekin. Aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite. Tässä vielä käytetyt lakat yhteiskuvassa:

Essien Go Ginza, Lumina Lacquerin Seastar ja Rainbow Honeyn Sakura Matsuri.

Mitäs tykkäätte? Minkälaisia keinoja teillä on marraskuusta selviämisessä?

Kaikesta huolimatta ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! Ja muistakaa hemmotella, hemmotella ja vielä kerran hemmotella itseänne!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat söpöstelykynnet (: Jos ei nuo piristä niin ei sitten mitkään! Kyllä namit, shoppailu ja kaikki kauniit asiat nostaa mielialaa vuoden pimeimpänä aikana. Ilman niitä ei vain selviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ine! Ja olen kyllä ihan samaa mieltä, pieni herkuttelu tekee pelkästään hyvää, shoppailu piristää ja kauniit asiat ylipäätään auttavat kestämään täällä pohjolassa. Ja kaikki keinot ovat nyt kyllä sallittuja, että tästä pimeydestä selviää! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!