keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Terveisiä kesästä

Heiiiii taas kaikille ja terveisiä ihanasta, aurinkoisesta ja hyvin kesäisestä Nizzasta! Olin siellä lomailemassa pitkän viikonlopun verran ja kyllä tuli loma oikeaan aikaan kaiken tämän syksyisen synkkyyden keskelle! Reissu piti sisällään paljon rentoa lompsimista kaupungilla, istuskelua rannalla, Välimeren aaltojen tuijottelua - ja tietenkin myös shoppailua. Nizzastahan löytyy mm. kosmetiikkafanien the shoppailumekka eli Sephora, jossa vierailin, hmmm, useampaan otteeseen. ^_^

Ostokset esittelen teille myöhemmin, kunhan ehdin purkaa laukkuni ja kuvata kaiken. Tänään luvassa on tunnelmapaloja matkalta kuvien muodossa, toivottavasti saan välitettyä teille edes pienen hitusen Nizzan valoa ja lämpöä:Heh, kylläpäs mun ihonhoitotuotteet oli sävy sävyyn. Ei tarkoituksella. ^_^

Värikäs huoneeni.

Mmmmm, macarons.

Dioria, Chanelia ja Louis Vuittonia vintage-liikkeen ikkunassa.

Oli kyllä aivan mielettömän ihana reissu! Vaikka olen ennenkin käynyt Nizzassa, en ole aikaisemmin ollut siellä syyspuolella vuotta, ja olinkin yllättynyt, kuinka kesäisen lämmintä siellä oli vielä näin marraskuussakin. Yhtenä päivänä satoi muutaman tunnin, mutta muina päivinä oli sellainen täydellisen leppeä kesäkeli, lämpöä ehkä parisenkymmentä astetta ja aurinkoista. Sunnuntaina aurinko helli erityisesti ja Nizzan ihana ranta ja rantabulevardi Promenade des Anglais täyttyikin auringosta nauttivista ihmisistä.

Eilen iltapäivällä kun kiertelin kaupunkia ennen lähtöä lentokentälle lohduttauduin sillä, että palaan taas pian.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille ja muistakaa hemmotella itseänne, niin selvitään tästä marraskuusta!

4 kommenttia:

  1. Eekku, oli todellakin! Eniten harmitti se, että reissu oli niin lyhyt ja joutui lähtemään pois. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, lämpö ja aurinko välittyivät kyllä, niin ihana katsoa näitä kuvia. Superkivaa että pääsit taas Nizzaan, vaikka vähän lyhyemmäksikin ajaksi! :)

    VastaaPoista
  3. Pumpulipupu, ihana kuulla! Oli kyllä aivan taivaallista päästä täältä pimeästä ja koleasta sinne keskelle valoa ja lämpöä! Ja löysin muuten lempparikahvilasi Co-T-Cafen (mulla oli sen osoite mukana lapulle kirjoitettuna, kiitos vinkistä!), vaikken sieltä mitään nyt ostanutkaan. Mutta ne jugurttijälkkärit näyttivät kyllä jumalaisilta, varmasti käyn niitä vielä joskus maistamassa! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!