sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Victoria's Secret Fashion Show 2013

Victoria's Secret marssitti taas tällä viikolla catwalkille joukon maailman kuumimpia mallinimiä ja kuvista päätellen jälleen kerran näyttävän show'n. Show esitetään Yhdysvalloissa televisiossa vasta joulukuun puolella, joten Victoria's Secretin nettisivuilla on kuvatarjontaa vielä aika niukasti, mutta onneksi muut mediat eivät ole olleet yhtä vaitonaisia.

Näytös oli jaettu tuttuun tapaan eri teemoihin, ja tämän vuoden teemoina oli British Invasion, Birds of Paradise, Parisian Nights, Shipwrecked, Snow Angels ja PINK Network. Kuvien perusteella minun suosikkini oli Snow Angels, koska, no, se nyt vaan sopii niin hyvin vuodenaikaan. Tässä muutamia suosikkilookejani näytöksestä:

Lily Donaldson.

Adriana Lima.

Kasia Struss.

Karlie Kloss.

Alessandra Ambrosio.

Candice Swanepoel ja 10 miljoonan dollarin rintaliivit.

Mallit loppukiitoksissa.

Yksi Victoria's Secretin näytöksen erikoisuuksista on timanteilla ja muilla jalokivillä koristeltu Fantasy Bra -asu, jonka kantajaksi oli tänä vuonna valittu Candice Swanepoel. Asuun kuuluvat rintaliivit ja vyö on koristeltu yhteensä 4 200 jalokivellä, mm. rubiineilla, timanteilla ja keltaisilla safiireilla. Keskellä komeilee 52 karaatin rubiini. Aika kivat! ^_^

Jos kymmenen miltsin rintsikat eivät sovi omaan budjettiin, voi supermalleja ja enkeleitä fiilistellä
Victoria's Secretin omalla Supermodel Essentials -mallistolla, joka löytyy täältä. Voin kertoa, että vaikka tällä kertaa ostoskoriini ei päätynyt mitään supermallitarpeistoa, omistan jo entuudestaan kaksi sm(=supermalli)hupparia ja yhden t-paidan. Niissä on vaan sitä jotain, jos minulta kysytään.

Mitäs tykkäsitte? Lämpenettekö tällaiselle showlle ja supermallihypetykselle?

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä taas uudelle viikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!