keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Zoe Karssen on täällä!

Kävin viime lauantaina pyörähtämässä Design District Market -tapahtumassa Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Siellä oli monenlaisia kivoja juttuja ja paikoin myös melkoisesti tungosta, mutta visiittini ehdoton kohokohta oli kun sattumalta törmäsin minulle entuudestaan ihan tuntemattoman Sofinah-liikkeen ständiin. En nimittäin ollut uskoa silmiäni, sillä Sofinah myy Zoe Karssenia! Hurraa! Zoe Karssenia saa Suomesta!

Vielä enemmän ilahduin, kun huomasin, että myynnissä oli poistuvaa mallistoa hyvin edulliseen hintaan: t-paitoja 39 eurolla ja svetareita 49 eurolla. Harmi vaan, että kokoani oli enää aika niukasti jäljellä, mutta onneksi sentään jotain löytyi:

Zoe Karssenin Eau Yeah -t-paita ja pakollinen linssilude.

Hollantilainen Zoe Karssen tunnetaan erityisesti hauskoista ja oivaltavista printtipaidoistaan, jotka ovat löytäneet myös monien julkkisten vaatekaappeihin (ja ihan päällekin asti ^_^). Tämä ostamani t-paita Eau Yeah -printillä on hyvä esimerkki ZK:n hauskoista oivalluksista. Paidan väri ei ole aivan vitivalkoinen, vaan se taittaa aavistuksen vihreään, mikä antaa paidalle kivan säväyksen. Casual yet chic. Materiaali on ohutta ja todella kauniisti laskeutuvaa modaali-puuvillaa.

Olisin ihan hirveästi halunnut paidan Trade Your Passion for Glory -printillä, mutta valitettavasti sitä oli vain punaisena eikä väri sopinut minulle ollenkaan. Paita on verkkokaupassa nyt hyvässä alessa ja sillä on hintaa enää 43,40 euroa, joten jos punainen on sinun värisi, käy nappaamassa! ^_^

Sofinah on kahden naisen vuonna 2012 perustama putiikki, joka sijaitsee Uudenmaankadulla Helsingissä. Heillä on myös verkkokauppa, ja sain ostoksia tehdessäni mukaani lapun, jossa on 10 prosentin alennuskoodi verkkokauppaan. Sain myös luvan jakaa sen teille lukijoille.

Eli koodilla FW13 saa Sofinahin verkkokaupassa 10 % alennuksen. Koodi on voimassa 31.12.2013 asti.
(Niin ja minä en hyödy koodin jakamisesta mitään. Jos jotakuta mietityttää. Paitsi tietenkin saan hyvän mielen, jos joku siitä ilahtuu. ^_^)

Sofinahilaiset kertoivat, että Zoe Karssenin Pre Spring -mallisto on saapumassa heille aivan lähipäivinä ja mukana on myös ZK:n ensimmäisiä farkkumalleja! Niitä on päästävä sovittamaan, joten suuntaan varmasti Uudenmaankadulle, kun ne saapuvat.

Sofinahin muita brändejä ovat mm. Aiayu, Camilla Mikama ja Iheart. Vaatteiden lisäksi myynnissä on myös asusteita kuten koruja, laukkuja ja aurinkolaseja sekä tuoksuja.

Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille! Ja muistakaahan hemmotella itseänne erityisesti näin pimeään aikaan! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!