lauantai 23. marraskuuta 2013

Sara hearts music

Ajattelin postata teille lauantai-illan piristykseksi pari tämän hetken musiikkisuosikkiani. Vaikka blogi keskittyy pääasiassa kosmetiikkaan höystettynä muodilla ja tanssilla, on musiikki minulle tosi tärkeä asia erityisesti mielen piristäjänä. Ja koska rakastan Ranskaa, tykkään nykyään superpaljon ranskalaisesta musiikista, ja esim. puhelimessani soi oikeastaan pelkästään Ranskan NRJ, jonka kautta nämäkin suosikit olen löytänyt.

Joten ajattelin, että jos joku saa näistä yhtä hyvän fiiliksen kuin minä, se on jo jakamisen arvoista.

Ensimmäinen biisi on aika surumielinen mutta ihan uskomattoman kaunis. Artistin nimi on Maître Gims (kannattaa muuten ehdottomasti tutustua muuhunkin tuotantoon) ja biisin nimi Changer. <3
Mun toinen valintani on sellainen marraskuun voimabiisi, tätä kun kuuntelee, tulee hyvälle tuulelle ja sellainen olo, että kyllä tästä selvitään! Toivottavasti tepsii teillekin, olkaapa hyvä: Matthieu Mendès feat. Pomme: Okay.
J'adore. Toivottavasti tekin tykkäätte! Ihanaa lauantai-iltaa! <3

2 kommenttia:

  1. Kivan oloisia biisejä. :) En tosin osaa ranskaa paria hassua sanaa enempää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tykkäät! En mäkään ranskaa kovin hyvin osaa, mutta uskottelen itselleni, että kun kuuntelen tarpeeksi ranskankielistä musiikkia, niin kyllä siitä jotain vähitellen tarttuu päähänkin. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!