lauantai 30. marraskuuta 2013

V10 Plus C-vitamiiniseerumi

Ostin I love me -messuilta V10 Plus -merkin C-vitamiiniseerumin, ja lupailin jo messusaalista esitellessäni, että kerron siitä täällä blogissa lisää, kun olen ehtinyt sitä jonkin aikaa käyttää. Nyt käyttökokemusta on takana noin 1,5 kuukautta, joten here we go!

V10 Plus C-vitamiiniseerumi.

V10 Plussalla on kaikkiaan kymmenen erilaista ihonhoitoseerumia, ja jokainen on tarkoitettu ratkaisemaan jokin iho-ongelma. Esimerkiksi oranssinvärisessä pullossa oleva aminohapposeerumi lupaa heleyttää väsynyttä ihoa, lilassa pullossa oleva placenta-seerumi kirkastaa ihoa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä ja sinisessä pullossa oleva lakritsiseerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Minä valitsin kokeiluun keltaisessa pullossa olevan C-vitamiiniseerumin, jonka luvataan kirkastavan ihoa ja supistavan ihohuokosia. Lisäksi sen antiseptisen ominaisuuden pitäisi parantaa finnejä ja aknea, vähentää talin eritystä ja korjata aknen synnyttämiä arpia.

Alkuun käytin seerumia kymmenen päivän tehokuurina käyttämällä sitä aamuin ja illoin. Tällainen kuuriluontoinen käyttökin kuulemma riittäisi, mutta toisaalta seerumi säilyy avattuna noin puoli vuotta, joten ei sitä kannata säästelläkään. Niinpä alun tehokuurin jälkeen olen käyttänyt seerumia iltaisin lähes joka ilta.


Entä miten ihoni nyt sitten voi 1,5 kuukauden käytön jälkeen? Kaikista näpyistä en ole päässyt eivätkä ihohuokoset ole supistuneet olemattomiin, mutta omasta mielestäni ihoni näyttää kyllä hyvältä: minusta se on kirkkaampi, heleämpi ja tasaisemman värinen ja kaiken kaikkiaan näyttää terveemmältä. Olen siis tyytyväinen. Plussaa myös siitä, että tätä uskallan levittää koko kasvoille, myös näppyherkille alueille, joille en yleensä voi mitään muuta kuin lääkevoiteita laittaa, koska iho näppyilee ja reagoi niin herkästi.

Mitenkään superkosteuttava seerumi ei minusta ole, joten sen lisäksi olen laittanut normaalisti kosteusvoiteen. Kuivaihoisille voisin jopa suositella, että käyttäisi tämän lisäksi toista kosteuttavampaa seerumia kosteusvoiteen alla. C-vitamiini on myös kohtuullisen tuju aine, joten herkkäihoisten kannattaa ehkä testailla, miten oma iho siihenr reagoi.

V10 Plus -C-vitamiiniseerumissa C-vitamiini on tehokkaammassa muodossa kuin yleensä kosmetiikassa. Koska en muistanut messuilla kuulemaani asiaa tarkkaan, kysyin vielä selvennystä V10 Plussaa maahantuovalta Iholalta ja tässä selitys:

"Yleensa C-vitamiini ihonhoitotuotteissa on suhteellisen epästabiili ja kun pullon avaa, sen teho laskee nopeasti. V10 Plus seerumissa tehoaine on C-vitamiinin suoloina, joka muuttuu aktiiviseksi C-vitamiiniksi iholla, täten teho ei laske avatussakaan pullossa. Raaka-aine on kallis mutta sitä on käytetty pihistelemättä (tässå seerumissa) parhaimman vasteen saamiseksi, joten hinta-laatusuhde on todella hyvä."

Eli tehoja pitäisi löytyä. ^_^ Ihan ilmaisiahan nämä V10 Plussan seerumit eivät ole, mikä ainakin tämän C-vitamiiniseerumin kohdalla varmaankin selittyy käytetyllä C-vitamiinilla. 30 ml:n seerumipullo maksaa reilut 80 euroa. Minä ostin omani messuilta hieman edullisempaan hintaan, mutta voisin jopa maksaa täydenkin hinnan nyt kun olen todennut, että tämä todella toimii. Seerumi on kohtuullisen riittoisaa, sillä yhteen levityskertaan pitäisi riittää kolme tippaa seerumia (tosin minä olen laittanut pikkuisen reilummin, kun se kolme ei ihan tunnu riittävän koko kasvoille ^_^). Kuten kuvista näkyy, on omasta pullostani vielä reilut puolet jäljellä noin 1,5 kuukauden kohtuullisen reilun käytön jälkeen.


Sen verran tämä on minut vakuuttanut, että olisi kiva kokeilla myös muita V10 Plussan seerumeita. Täytyykin ehkä yrittää väijyä kokeilupakkauksia, joita ainakin messuilla oli myynnissä. Niissä oli muistaakseni neljää eri seerumia kokeilukokoisissa pulloissa. 

Lisää infoa V10 Plussan seerumeista ja muista tuotteista löytyy V10 Plussan omilta nettisivuilta. Sivuilta löytyy myös lista jälleenmyyjistä; sarjaa myydään ainakin toistaiseksi ilmeisesti vain apteekeissa.

Oletteko te kokeilleet V10 Plus -seerumeita tai muita merkin tuotteita? Oletteko tykänneet? Mitä muita merkin tuotteita kannattaa kokeilla?

Nyt toivottelen kaikille ihanaa lauantai-iltaa! Mahtavaa, kun kiireisen viikon jälkeen on viikonloppu ja saa vain rentoutua. Ah! Ja huomenna onkin sitten jo joulukuu! Mikä tarkoittaa, että marraskuu on ohi! Hurraa! ^_^

4 kommenttia:

 1. Sain tämän muutama päivä sitten testiin,ja tämän sinun kokemuksesi perusteella odotan nyt paljon! Katsotaan mitä tämä tekee minun nassulle-miellyttävältä se ainakin tuntuu kasvoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät! Ja jään mielenkiinnolla odottamaan sun kokemuksia tästä. :-)

   Poista
 2. Minulla on sarjasta kolmea eri seerumia: C-vitamiini, kollageeni sekä Bio Cell ja käytän kutakin yhden tipan aamuin illoin. Bio Celliä laitan toisinaan vielä yhden extratipan silmänympärysiholle. Olen käyttänyt tuotteita vasta kaksi viikkoa, mutta positiivinen muutos on jo nähtävissä. Iho on parantunut eikä uusia näppyjä ole juurikaan tullut. Iho on myös tasoittunut eikä rasvoitu enää. Seerumin päälle laitan vielä Lorealin Laser -voidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että seerumit toimivat sinulla noin hyvin! Minulla C-vitamiini ei ole vienyt näppyjä, mutta niitä tuleekin minulle tosi helposti. Ihon sävyä seerumi minullakin parantaa ja samoin uskon, että iho ei kiillä yhtä helposti kuin ennen. Minullakin on nyt kokeiltavana lisäksi lakritsiseerumi, jonka pitäisi rauhoittaa ihoa; kirjoittelen siitä tarkemmin tänne blogiin, kun olen saanut vähän pidempään sitä testattua.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!