sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Rituals-rakkautta

Ihan alkuun vielä arvontamuistutus eli blogin synttäriarvonta on käynnissä vielä tämän päivän ja osallistumisaika päättyy tänään klo 24. Vielä siis ehtii mukaan! ^_^

Ja sitten päivän varsinaiseen aiheeseen. Hollantilaisen Ritualsin tuotteita on pariin otteeseen vilahdellut täällä blogissa, ja koska olen täysin näiden ihanien tuotteiden lumoissa, on minusta vähintäänkin paikallaan kertoa niistä teille nyt vähän tarkemmin.

Pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan Ritualsin tuotteisiin viime toukokuussa, kun teimme reissun Amsterdamiin. Siellä Ritualsin myymälöitä oli melkeinpä joka nurkalla ja vierailinkin niissä ahkerasti, sillä ihanien tuotteiden lisäksi niissä oli myös ihana rauhoittavan spamainen tunnelma. Riehaannuin hieman tuotteista ja etenkin niiden varsin edullisista hinnoista, joten lopulta kannoin kotiin aika kasan Ritualsia. Ostospostauksen voi muuten käydä lukemassa täältä.

Nyt kun olen tuotteita jonkin aikaa käyttänyt, voin sanoa, ettei niiden rohmuaminen kaduta yhtään. Päinvastoin. Tässä muutamia suosikkejani:

Zensation-suihkuvaahto, Rice Scrub -vartalonkuorinta, Happy Buddha -suihkuvaahto ja Infinity-käsisaippua.

Tuotteista kaksi, Zensation-suihkuvaahdon ja Rice Scrub -vartalonkuorinnan, olen hankkinut Amsterdamista ja kaksi muuta, Happy Buddha -suihkuvaahdon ja Infinity-käsisaippuan, tuon reissun jälkeen jo täydennykseksi, koska ensimmäiset kappaleet kulutin jo loppuun ja tykkäsin niistä niin paljon. Tarkkoja hintoja en enää muista ja merkin kotimaassa Hollannissa nämä taitavat olla vähän edullisempia kuin muualla, mutta esim. Feeluniquella käsisaippua maksaa 12,50 euroa, suihkuvaahto noin 10 euroa ja vartalonkuorinta noin 11 euroa. Ei siis kovin kallista, varsinkin kun nämä ovat vaan niin ihanan ylellisiä!

Zensation-suihkuvaahto ja Rice Scrub-vartalonkuorinta.

Rituals-merkin inspiraation lähteenä ovat perinteiset japanilaiset rituaalit ja koko sarja henkiikin pelkistettyä ja rauhoittavaa tunnelmaa tuotteiden ulkoasusta aina niiden tuoksuihin ja myymälöiden ilmeeseen asti. Yksi ehdoton suosikkini ovat Ritualsin suihkuvaahdot, jotka ovat koostumukseltaan paksua kermaista vaahtoa. Kuten eräs ystäväni totesi: melkein kuin parfymoitua kermavaahtoa. Zensation-suihkuvaahdossa on yhdistetty riisimaitoa, jonka sanotaan ravitsevan ihoa ja tekevän sen pehmeäksi, ja kirsikankukkaa, joka on Japanissa puhtauden symboli. Vaahto on paksua ja kermaisen pehmeää ja siinä on ihana kevyt ja hieman makea tuoksu.

Saman linjan Rice Scrub -vartalonkuorinta sisältää myös riisimaitoa ja kirsikankukkaa ja siinä on sama pehmeän makea tuoksu. Kuorinnan rakeet ovat hienojakoisia eivätkä yhtään raavi tai ärsytä ihoa - melkeinpä voisin kokeilla tätä kasvoillekin, niin hellävaraiselta tämä tuntuu! Silti tämä kuorii tehokkaasti ja ihosta tulee ihanan pehmeä. Bonuksena on molemmista tuotteista pesuhuoneeseen jäävä suloinen tuoksu.

Happy Buddha -suihkuvaahto.

Happy Buddha -suihkuvaahto on samanlaista kermaisen paksua ja pehmeää vaahtoa kuin Zensation-vaahtokin. Se kuuluu Ritualsin Laughing Buddha -tuoteperheeseen, ja siinä tuoksuvat mandariini ja yuzu. Yuzu on aasialainen sitrushedelmä, enkä muuten löytänyt sille suomenkielistä käännöstä. Jos joku tietää, saa kertoa! ^_^

Vaahtorakkautta.

Otin teille kuvankin tästä ihanasta vaahdosta, mutta kuva ei todellakaan tee sille oikeutta. Joka tapauksessa, Happy Buddhan tuoksu on aika kevyt, muissa nuuskuttelemissani sarjan tuotteissa mandariini tuoksui ehkä vähän voimakkaammin. Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla sarjan doedoranttia, jossa oli ihana pirteä mandariinin tuoksu. Tykkään myös tämän sarjan pakkauksista, tuo oranssi on kuin pieni pala aurinkoa kylpyhuoneessa.

Infinity-käsisaippua.

Viimeisenä tänään esittelyssä Ritualsin nestemäinen käsisaippua Infinity, jossa tuoksuvat mandariini ja minttu. Itse asiassa tämän oikea nimi on "hand wash", sillä tämä ei sisällä saippuaa. Se on koostumukseltaan juuri sopivaa, ei liian lirua eikä liian paksua, ja se pesee kädet hellävaraisesti. Tuoksu on mieto ja raikas, ja valitsinkin tämän siksi, että rakastan mintun tuoksua. Muita käsisaippuoiden tuoksuvaihtoehtoja ovat Imagine (riisimaito ja kirsikankukka), Serenity (intialainen ruusu ja manteliöljy) ja Reflection (rosmariini ja eukalyptus). Ja tuo pullo on vaan niin kaunis! Juuri sellaista pientä arjen luksusta, josta tykkään.

Ritualsia saa merkin omista nettikaupoista, joita en itse ole (vielä) kokeillut; niistä toimituskulut Suomeen ovat 10 euroa. Ritualsin tuotteita löytyy myös Feeluniquen valikoimista, ja siellähän toimituskulut sisältyvät jo tuotteiden hintaan. Lähimmät myymälät ovat Ruotsissa, tässä linkki listaan Tukholman-myymälöistä. Ehkä me jonain päivänä saadaan Rituals tänne Suomeenkin?

Oletteko te päässeet tutustumaan Ritualsiin? Minkälaisia suosikkeja teillä on?

Ihanaa sunnutaita kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ughagh... Tuli vähän himotusta tämän postauksen johdosta... :P

    VastaaPoista
  2. Hih, anteeksi, jos aiheutin ostohimoa. Mutta näitä ihan oikeasti kannattaa hankkia! Ja siis ainahan sitä nyt suihkuvaahtoa tai saippuaa tarvitsee! :-D

    VastaaPoista
  3. Mä en ees käytä suihkugeeliä/tms., mut jostain syystä mun on täytynyt ostaa niitäkin! :D

    Onneks meil on koht se risteily Tukholmaan ;)

    VastaaPoista
  4. Joo, Tukholmassa nuo kannattaa ehdottomasti kyllä tsekata! Ainakin Amsterdamissa ne myymälät oli tosi ihania.

    VastaaPoista
  5. Tallinnan Kaubamajassa katselin noita suihkuvaahtoja mutta en raaskinut ostaa. Kiitos postauksesta, ensi kerralla nappaan kyllä sellaisen mukaan! :)

    VastaaPoista
  6. Oiii, saako niitä nykyään Tallinnastakin! Hyvä tietää!

    VastaaPoista
  7. Elina, kiitos, niin ovat, tykkään näistä tosi paljon! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!