perjantai 25. lokakuuta 2013

Glitterpläjäys ja hehkuposket

Heiiii vaan ihanaiset! Sehän on taas perjantai! Jee! ^_^ Onko teillä suunnitelmia viikonlopuksi? Mä olen menossa huomenna hammaslääkäriin, ja uskokaa tai älkää, olen siitä tosi iloinen! Olen nimittäin muutaman päivän kärsinyt jomottavasta hampaasta ja eläteltyäni tovin toiveita, että kipu häviäisi itsestään (joo, niinpä), totesin, että hammaslääkäriin on päästävä mieluiten asap. Ja niin sitten sain ajan huomiselle. Siitä selvittyäni voin sitä paitsi sitten hyvällä omallatunnolla palkita itseni shoppailemalla jotain kivaa. ^_^

Sitten kosmekuulumisia viikon varrelta, ensimmäisenä eilen postista hakemani ihanuudet:

Lumina Lacquer Sea Star, Rainbow Honey Sakura Matsuri, Jindie Nails Snow Angel,
BellsKandi 1961 ja Black Cat Lacquer Lips Like Sugar.

Lähikuvassa Lumina Lacquer Sea Star, Rainbow Honey Sakura Matsuri ja Jindie Nails Snow Angel. <3

Olen nyt kovasti innostunut indie-lakoista (tein niille muuten nyt oman tunnisteenkin, niin löytyvät jatkossa helpommin) ja tällä kertaa tein tilauksen uuteen paikkaan, josta löytyi myös uusia merkkejä ja tuttavuuksia. Nettikaupan nimi on Mei Mei's Signatures ja se sijaitsee Singaporessa. Tilauksen tekeminen vähän jänskätti, mutta kaikki sujui moitteettomasti, postikulut olivat kohtuulliset, lakat oli pakattu hyvin ja tilaus saapui reilussa viikossa. Varmasti tilaan toistekin.

Ja kuten kuvasta näkyy, olen (edelleen) myös kovasti innostunut glitterlakoista. Voiko olla suloisempaa näkyä kuin rivi glitterkynsilakkapulloja? (No voi, mutta you get my point.) Neljästä lakasta viisi on siis glittereitä, ja tuo viides, BellsKandin lakka, taas on siinä mielessä erikoinen, että se vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Jännää!

Ja sitten vielä hehkutus, silläkin uhalla, että kyllästytte/olette jo kyllästyneet täysin Bobbi Brown -tuputukseen, mutta luontaisena kalpeanaamana olen niin onnessani, kun olen löytänyt tuoteyhdistelmän, joka tuo ihan täydellisen luonnollisen hehkun kasvoilleni. Onnistuneen yhdistelmän takana on Zuiin ihanainen, paljon ja ihan syystä kehuttu Mango-poskipuna ja Bobbi Brownin Shimmer Brick sävyssä Bronze.

Tältä se näyttää. Ja juu, blogin historian toinen meikkikuva (koettakaa kestää ^_^):

Zuiin Mango ja Bobbi Brownin Shimmer Brick in action.

Zuiin Mango ja Bobbi Brownin Bronze -Shimmer Brick.

Kuvissa olen muuten tehnyt myös silmämeikin Shimmer Brickillä ja se toimii siinäkin hommassa ihan loistavasti. On se vaan niin ihana. ^_^

Nyt toivottelen kaikille ihanaa perjantaita!

8 kommenttia:

 1. Kiitos eekku, minäkin tykkään näistä tosi paljon! Nyt vaan pitää päästä äkkiä lakkailemaan näillä. :-)

  VastaaPoista
 2. Nuo glitterlakat.. Oh My.. They are so cute I'm gonna die! >.<

  VastaaPoista
 3. Catti, niinpä! :-) Söpöysyliannos, melkein, jos se olisi mahdollista. :-D

  VastaaPoista
 4. No kylläpäs nyt on ihanat posket ja tosi ihanat kynsilakat. Laitahan sitten kuvia kun saat noita kynsille saakka, jooko :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Pirita! Vähän (tai oikeastaan aika paljon) jänskättää vielä meikkikuvien julkaiseminen, kun se on mulle vielä niin uutta. Ja ihan varmasti postailen sitten lakkoja in action tänne blogiin. Nyt pitäisi vaan osata päättää, millä lakkaa ensimmäisenä! :-)

  VastaaPoista
 6. Mäkin sorruin ostamaan ton saman shimmer brickin! :D

  VastaaPoista
 7. Sinini, hyvä hankinta! :-) Mä tykkään siitä ihan hirveästi, antaa sellaisen tosi luonnollisen hehkun. Ja kannattaa kokeilla myös luomilla! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!