keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Voihan holo eli True Colors

Viikonloppuna riitti vielä aurinkoa, joten sen kunniaksi päätin kiireen vilkkaan ottaa käyttöön viimeisimmän hololakkahankintani. Ja voihan pyhä jysäys tätä upeutta! Katsokaa nyt:
Colors by llawore True Colors.

Tämä violetti upeus on Llaworen oman merkin Colors by llaworen sävy nimeltä True Colors (ihana nimi!). Todella upea syvä violetti sävy, jossa on voimakas holoefekti. Harmi vaan, että nämä hololakat tarvitsevat ehdottomasti aurinkoa päästäkseen oikeuksiinsa, ja sitä herkkua taitaa olla luvassa tulevina kuukausina vähän vähemmän. Lakkasin tällä kynteni sunnuntai-iltana ja ensimmäinen reaktioni oli että hmmm, ihan kiva. Mutta annas olla, kun pääsin seuraavana päivänä ulos aurinkoon, whoaaaaaa, mikä häikäisevä upeus!

Lakka on Llaworen omista lakoista ensimmäiseni, monet sävyt nimittäin myydään loppuun todella nopeasti. Lakan laatu oli todella hyvä etenkin hololakaksi: se levittyi hyvin ja kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään. Alus- ja päällyslakkana vanhat tutut eli Nailtiquesin Formula 2 ja Seche Vite.

Jouduin muuten lyhentämään kynteni näin nysiksi, sillä en tiedä, johtuuko kylmenevistä säistä vai siitä, että olen vaihtanut toiseen kynsilakanpoistoaineeseen, mutta peräti kolmeen kynteen tuli reunaan niin iso vekki, että niiden kanssa ei enää voinut olla. Mur. Eihän minulla mitään pitkiä kynsiä ollut tätäkään ennen, mutta ärsyttää, kun kynnet lohkeilevat ja katkeilevat. Varsinkin nyt kun ne ovat pysyneet pitkään niin hyvässä kunnossa.

Ja tältä tämä upeus näyttää pullossa. Wow. <3

Mitäs tykkäsitte tästä lakasta? Ja mitä ylipäätään pidätte hololakoista?

Nyt toivottelen ihanaa viikon puoliväliä teille kaikille!

P.S. Bobbi Brown on avattu tänään Stockalle! Ihan pakko mennä käymään siellä heti töiden jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Super ihana lakka ja tykkän holoista muutenki

  VastaaPoista
 2. Eekku: Eikö olekin! Holot on kyllä hienoja, mutta jotenkin niiden upeuden vaan aina unohtaa (tai minä ainakin unohdan), kunnes sitten taas lakkaa jollakin hololakalla. Ja näkee sen auringossa. :-)

  VastaaPoista
 3. Ziisus kun on ihana hologrammi. <3

  VastaaPoista
 4. Leben, eikö ookin?! Ihan siis hengästyttävän upea. Tai häikäisevän. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!