perjantai 11. lokakuuta 2013

Perjantaikynnet ja Bobbi Brown -päivitystä

Heissan ihanaiset! Awwwws, eikö olekin ihanaa, kun on perjantai! Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Minä ajattelin tänään ennen balettitunteja suunnistaa Hulluille Päiville ja huomenna sitten Messukeskukseen I love me -messuille. Paljon kaikkea kivaa siis tiedossa!

Aurinkoisen syyspäivän kunniaksi tällaiset kynnet:
IsaDora Metal Crush.

Kynsillä kimaltaa toinen hankkimani IsaDoran syksyn uusista Sugar Crush -lakoista eli Metal Crush. Se on vahvasti violettiin taittava metallinen hopeanharmaa lakka, jossa on paljon hopeista kimalletta. Oikein kaunis lakka aurinkoisiin syyspäiviin. Lakan pinta jää sokerilakoille tyypilliseen tapaan mattaiseksi ja hieman karheaksi. Minä tykkään näistä tällaisena, mutta tiedän, että monia tuo karheus häiritsee, joten sitä voi häivyttää käyttämällä päällyslakkaa.

Laadultaan molemmat kokeilemani IsaDoran Sugar Crush -lakat (Metal Crushin lisäksi omistan violetti-kultaisen Chameleon Crushin) ovat olleet oikein mallikkaita, lakka levittyy nätisti, peittää hyvin (kaksi kerrosta riittää hyvin peittämään), kuivuu suht nopeasti ja pysyykin hyvin - Chameleon Crush oli kynsilläni muistaakseni neljä tai viisi päivää ja osoitti siinä ajassa vain pieniä kulumisen merkkejä. Kuvissa lakkaa siis kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 eikä päällyslakkaa.

Ja hei, Bobbi Brown aukeaa Stockmannilla ensi keskiviikkona eli 16.10.! Yritän säästää jonkun pennosen Hulluilta Päiviltä ja messuilta, sillä kyllä sitä jotain pitää käydä tuolta heti hankkimassa! Pahinta Bobbi-himoa tyydytin jo ostamalla bloggaajakollegalta tämän ihanuuden:

Bobbi Brown Shimmer Brick sävyssä Bronze.

Eikö olekin upea?! Tämä saapui luokseni tänään enkä ole tätä vielä ehtinyt meikissä kokeilla, mutta juuri nyt en edes kauheasti välitä, miten tämä sopii minulle, sillä tämä on vaan niin kaunis! Vähän nimittäin arvoin, miten tuo Bronze-sävy mahtaa minulla toimia, kun en tosiaankaan ole mikään pronssijumalatar, mutta enköhän minä tälle käyttöä keksi. ^_^

Bobbi Brownin Shimmer Brickit ovat siis viidestä eri sävystä koostuvia korostustuotteita, joiden sävyjä voi käyttää joko yksin tai keskenään sekoitettuna. Koska värit ovat aika voimakkaan hohtavia, yleisin käyttötapa on varmaankin juuri korostusvärinä poskipäillä, kulmaluulla jne., mutta yhtä hyvin värejä voi käyttää poskilla väriä tuomaan tai luomillakin. Itse ajattelin kokeilla näitä luomillakin, värit kun ovat niin kauniit ja vaikuttavat siltä, että voisivat toimia siinäkin tehtävässä oikein hyvin.

Tässä vielä swatch, jossa kaikki värit on sekoitettu keskenään sipaisemalla sormella jokaista väriä:

Shimmer Brick sävyssä Bronze swatchattuna.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ja hei, muistakaa käydä osallistumassa blogin synttäriarvontaan! Osallistumisaikaa on vielä reilu viikko!

2 kommenttia:

  1. Joo, meikäläinenkin odottaa sitä Bobbi Brown-ständiä kuin kuuta nousevaa! Kiva että tykkäät Shimmer Brickistä :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä niin ihanaa, että Bobbi Browneja saa kohta täältäkin! Ja voi kyllä, Shimmer Brick on ihana! En ymmärrä, miten raaskit luopua siitä, vaikka mun kannaltahan se oli hyvä juttu. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!