tiistai 29. lokakuuta 2013

Keijuhuulet eli Pixi Tinted Brilliance Balm

Ostin ensimmäisen Pixi Beautyn tuotteeni Pixi Tinted Brilliance Balmin viime kesänä BeautyBaysta kymmenen prosentin synttärialeni siivittämänä. Silloin ostoksiani esitellessä lupailin kertoa tästä tarkemmin, kun kokemusta on kertynyt. Tässähän ehtikin vierähtää vähän pidempi tovi, mutta tässä viimein arvioitani.

Pixi Beautyn Tinted Brilliance Balm on huulivoide, jossa on mukana kevyesti sävyä. Se on pakattu nyt kovin suosittuun kynämäiseen muotoon, josta tuote saadaan käyttöön kynän päätä kiertämällä. Valitsin sävyksi hyvin hennon vaaleanpunaisen Lucent Glow'n, joka tuo huulille lähinnä kiiltoa, pientä kimalletta ja aavistuksen vaaleanpunaista sävyä.


Pixi Tinted Brilliance Balm sävyssä Lucent Glow.

Tämä on hyvä ja helppo perustuote, jota voi huoletta lisäillä huulille missä vaan ilman peiliä ja ilman pelkoa, että lopputulos olisi sottainen. Ja kuten kuvista näkyy, olen tätä paljon jo kuljettanut mukana, joten suloinen vaaleanvihreä pakkaus on jo hieman nuhjaantunut ja ottanut osumaa. Hoitavalta vaikutukseltaan tämä on minusta aika keskitasoa eli näin talven lähestyessä saatan kaivata jo tehokkaampaa kosteutusta, mutta eiköhän tämä edelleen mukana kulje kassin taskussa.

(Hukkaatteko te muuten koskaan huulirasvoja tai huulikiiltoja tai muita meikkituotteita? Minulla niin käy vähän väliä: siis tiedän, että se tietty huulikiilto tms. on minulla jossain, mutten vaan löydä sitä. Kunnes se sitten taas ilmestyy jostain, yleensä käsilaukun tai treenikassin sivutaskun syövereistä. Hassuinta on, että usein hukkaan samat tuotteet aina uudelleen ja uudelleen. Onneksi yleensä myös löydän ne, uudelleen ja uudelleen. Oh well.)

Pixi Tinted Brilliance Balm sävyssä Lucent Glow swatchattuna.

Hinnaltaan Pixi Beauty on sieltä vähän edullisemmasta päästä, ja tällä hetkellä tämä Tinted Brilliance Balm maksaa BeautyBayssa 12,70 euroa. Myös ainakin Lookfantastic ja Asos myyvät tietääkseni Pixi Beautya.

Kaiken kaikkiaan Tinted Brilliance Balm on ihan kiva perustuote, ja tykkään kovasti sen vaaleanvihreästä pakkauksesta, joka on minusta tosi suloinen. Mitän suurempia tunteita tämä ei minussa herättänyt, mutta käytän tätä kyllä ihan mielelläni. Voisin ehkä myös kokeilla jotain vähän tummempaa sävyä, sävyjä näyttäisi olevan ainakin kymmenen. Sinänsä siis ihan hyvä ensimmäinen kokemus Pixistä, nyt voisin uskaltautua kokeilemaan jotakin muutakin. ^_^

Oletteko te kokeilleet Pixi Beautyn tuotteita? Mitä olette niistä tykänneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!