perjantai 18. lokakuuta 2013

Arvontamuistutus ja BB

Hei taas ihanaiset! Jee, se on taas perjantai, viikon paras päivä, jos multa kysytään! Räntäsade kieltämättä vähän latistaa tunnelmaa, mutta ei anneta sen häiritä. ^_^ Sen lisäksi, että perjantai aloittaa viikonlopun, on mulla silloin yksi viikon ehdottomista kohokohdista, nimittäin 2,5 tunnin edestä balettitunteja, joista yksi tunti kärkitossuilla. Se on muuten myös loistava tapa nollata pää työviikosta, sillä voin kertoa, että noiden tuntien aikana ei todellakaan ehdi miettiä mitään muuta!

Ja sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen eli:

Jos et ole vielä osallistunut blogin synttäriarvontaan, nyt kannattaa se tehdä! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin klo 24 asti.

Arvonnan palkinnot!

Ja lupaan, että kirjoittelen pian muustakin, mutta:


Bobbi Brownin Pot Rouge sävyssä Pale Pink.

Kävin keskiviikkona Stockmannilla ja ostin tämän ihanuuden. Hän on Bobbi Brownin Pot Rouge sävyssä Pale Pink. Pot Rouge on voidemainen tuote, jota voi käyttää sekä huulilla että poskipunana. Hintaa tällä oli 28 euroa. Tässä vielä swatch:

Pot Rouge sävyssä Pale Pink swatchattuna.

Ja siis Bobbi Brownia saa nyt Suomesta, Helsingin Stockmannilta!!!

Tosin avaus ei mennyt Stockmannilla ihan putkeen, sillä Stocka oli ilmoittanut nettisivuillaan, että avauspäivä on keskiviikko 16.10. ja myös Stockan FB-sivuilla julistettiin keskiviikkoaamuna, että nyt se on auki. No, ständin kasaaminen oli kyllä vielä ihan kesken ja ilmeisesti ostoksiakin pääsi tekemään vasta iltapäivällä, eikä illallakaan ständillä ollut vielä valoja eikä kassaa eikä kaikkia tuotteita oltu saatu esille. Mutta kuten kuvasta näkyy, sain kuitenkin ostokseni tehtyä. Ja nyt on hyvä syy tehdä pian uusi visiitti, että pääsee näkemään kaiken kunnolla. ^_^

Jos Bobbi Brownin tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, suosittelen tsekkaamaan ainakin nämä Pot Rouget sekä Shimmer Brickit, jollaisen ehdin jo aikaisemmin tässä kuussa hankkia. Pot Rouge on muuten oiva käsilaukkutuote, sillä se on kätevän pieni ja  litteä, sen kannessa on peili ja ennen kaikkea ilme freesiytyy kummasti, kun poskille taputtelee vähän väriä samalla kuin huulillekin. Minulla ainakin poskipuna yleensä kuluu suht nopeasti päivän mittaan eikä minulla ole aikaisemmin ollut tapana kantaa poskipunaa mukana. Nyt on. ^_^ Kaiken kaikkiaan tämä vaikuttaa lyhyen tuttavuuden perusteella oikein ihanalta tuotteelta.

Shimmer Brick taas tuo kasvoille ihanaa hehkua ja kevyttä sävyä, ja vaikka tuote on hohtava, ei ole pelkoa, että naama alkaisi muistuttaa diskopalloa, sillä ainakin omistamani Bronze-sävyn tuoma hehku ja hohde on hyvin hienovarainen. Shimmer Brickit maksavat Stockmannilla 45 euroa.

Oletteko te ehtineet tutustua Bobbi Brownin tuotteisiin nyt tai aikaisemmin? Löytyykö jo suosikkeja?

Ihanaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Minulla on Bobbi Brownin huulikiilto. Sivellin on surkea, mutta huulikiilto itsessään huippua! Se on todella tahmaista, joten kesto on erittäin hyvä. Myös sävy ihastuttaa, täydellinen nudepinkki :) Himoan kyllä tuollaista voidemaista poski/huulipunaa, pakko päästä ständille mahdollisimman pian... Taidan ostaa joululahjaksi itselleni kasan Bobbi Browneja!

    VastaaPoista
  2. Mullakin on Bobbin huulikiilto ja oon tykännyt. Ja se on tosiaan tosi tahmaista, tosin mulla se tuppaa helposti tahmaamaan sen huulikiiltoputkilonkin, mutta muuten laatu on kyllä hyvä. Ja joo, sun pitää ehdottomasti ostaa itsellesi Bobbi-joululahja(kasa)! :-) Voi kun nuo kausikokoelmatkin tulisivat meille myyntiin, siinä olisi ihan huippu joululahja! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!