sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Messusaalista

Kävin lauantaina tutustumassa I love me -messuihin Helsingin Messukeskuksessa. Päivä oli tosi kiva ja antoisa, ja viihdyin messuilla paljon pidempään kuin olin ajatellut. Tästä iso kiitos kuuluu monille kivoille bloggaajakollegoille, joita päivän mittaan tapasin ja joista osan kanssa myös kiertelin messuille. Yksin olisin varmaan väsynyt messuhälinään paljon nopeammin, ja mikäs sen ihanampaa kuin hypistellä ja ihastella messutarjontaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Kiitos siis vielä kaikille, joiden kanssa tavattiin, kiitos seurasta ja oli kiva tavata!

I love me -messut pitävät nykyään sisällään kauneus-, terveys-, muoti- ja koru- ja kellomessut, mutta minä kiersin oikeastaan vain kauneuspuolen osastoja. Olen kyllä hyvinkin kiinnostunut muodista, mutta pyörähdys sillä messupuolella sai lähinnä aikaan vähän vaivaantuneen olon. Ei ollut minua varten se.

Mutta onneksi kauneuspuolella riitti tarjontaa. En ole kauneusmessuilla käynyt moneen vuoteen, joten en osaa verrata tarjontaa aikaisempiin vuosiin, mutta muilta kävijöiltä olen kuullut, että kauneustarjonta oli kapeampi kuin aikaisempina vuosina. Päällimmäisenä jäi mieleen, että tarjolla oli tosi paljon erilaisia kynsipuolen juttuja ja toinen "messuhitti" tuntui olevan hampaiden valkaisu, jota tarjottiin monella ständillä. Mutta lisäksi oli kyllä paljon muutakin.

Mutta lätinät sikseen, ^_^ tässä messupäivän saaliini:

Kaikkea kivaa a.k.a. messusaalis.

Melkein ensimmäisenä osuin Cailapin osastolle, josta tein myös ensimmäisen messuostokseni. Cailapilla oli tosi hyviä messutarjouksia, ja päädyin ostamaan kolmen siveltimen setin:

Cailap byt Mariela Sarkima -Classics-sivellinsetti.


Cailap by Mariela Sarkima -sivellinsetti sisältää kolme klassikkosivellintä eli meikkivoidesiveltimen, poskipunasiveltimen ja luomivärisiveltimen. Setin normaalihinta on 29,90 euroa ja nyt sen sai 50 prosentin alennuksella eli 15 eurolla.

Minulla ei ole entuudestaan yhtään Cailapin sivellintä, mutta nämä tuntuivat ihanan pehmeiltä. Ostin setin lähinnä poskipunasiveltimen takia, sillä olen vähän laiska pesemään siveltimiäni ja siksi oli hyvä saada kaveri Macin poskipunasiveltimelleni. Luomivärisivellin tulee myös varmasti käyttöön (niitä ei vaan voi olla liikaa!), mutta meikkivoidesiveltimestä en vielä ole päättänyt, otanko sen käyttöön vai annanko eteenpäin. Käytän nimittäin meikkivoiteen levitykseen mieluiten isohkoa tasapäistä sivellintä, ja pari viikkoa sitten hankkimani Macin RiRi Hearts Mac -kasvosiveltimeni on noussut ehdottomaksi suosikikseni tässä hommassa. Toisaalta voisihan tällaista litteämpääkin sivellintä kokeilla, kun sellaisen nyt omistan.

Spa Ritualin lakat sävyssä Alchemy ja Conduit.

Olen halunnut kokeilla Spa Ritualin lakkoja jo pidemmän aikaa, joten kun niitä löytyi messuilta kolmen euron kappalehintaan, ei kauan tarvinnut miettiä. Valitsin lopulta kaksi kultaista sävyä, vaalean Alchemyn ja kuparikultaisen Conduitin. Molemmat ovat ilmestyneet Spa Ritualin kevään/kesän 2012 -kokoelmassa, joka kantaakin nimeä Gold Collection. Spa Ritualin lakat ovat vegaanikynsilakkoja, joiden kaikki sävyt sekoitetaan käsin. Ostin nämä lakat messuilta ilmeisesti (näin jälkeenpäin päättelin) merkin maahantuojan Competition & Salesin ständiltä, jonka verkkokaupasta näitä voi ostaa. Sivuilla on kerrottu myös jälleenmyyjät, tutuin niistä on varmasti Stockmann.

Born to Bion suihkugeeli Fraise Candy.

Olen pidemmän aikaa halunnut kokeilla myös Born to Bion suihkugeelejä, sillä nuo pakkaukset ovat vaan niin herkullisen näköisiä. Nyt messuilta löytyi tämä Fraise Candy eli mansikkakarkkisuihkari viidellä eurolla, joten mukaan tämä oli napattava. Tuoksu on ihanan herkullinen ja nimensä mukaisesti vähän makean mansikkainen, nam!

V10 Plus -C-vitamiiniseerumi.

Ehkä kiinnostavin (ja kallein!) messuhankintani oli japanilaisen V10 Plussan C-vitamiiniseerumi. Muistan kuulleeni merkin nimen joskus, mutta se ei ollut minulle muuten entuudestaan tuttu. V10 Plus on siis Japanissa valmistettu merkki, jonka tarjontaan kuuluu monia erilaisia seerumeita sekä myös kovasti kehuttu kuorinta-aine. Merkin jälleenmyyjinä ovat apteekit, jotka löytyvät V 10 Plussan nettisivuilta. Seerumit ovat aika hintavia, muistaakseni 80 euron luokkaa, mutta onneksi messuilla oli hyvä tarjous, joten rohkaistuin hankkimaan merkin edustajan suosittelemana tämän C-vitamiiniseerumin. Erityistä seerumissa on se, että C-vitamiini on siinä kuulemma sellaisessa muodossa, jossa se säilyy, toisin kuin kosmetiikassa useimmiten. C-vitamiiniseerumin luvataan parantavan finnejä ja aknea, vähentävän talin eritystä ja korjaavan aknen synnyttämiä arpia. Lisäksi sillä on ihoa välittömästi kirkastava vaikutus. Seerumi itsessään on muuten väritöntä ja väriaineetonta, keltainen väri on vain pullossa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, miten tämä tehoaa!

ProNailsin kynsitarroja.

Lisäksi ostin pari arkkia ProNailsin kynsitarroja. Tuolla messuilla tuli kyllä taas melkoinen kynsikuume ja alkoi jälleen houkuttaa ajatus, että hankkisi geelikynsitarvikkeet. Mutta jos nyt aloittaisin näillä tarroilla. ^_^

Moroccan Oilin ja RFSU:n näytteet.

Lisäksi messuilla jaettiin Moroccon Oilin kasseja, joista löytyi kaksi 10 ml:n näytettä merkin suosituista hiusöljyistä originaali- ja light-versiona, sekä RFSU:n yksittäispakattuja höyliä. Ja kuka sitä nyt ilmaisista tuotteista kieltäytyisi. ^_^

Olen oikein tyytyväinen messusaaliiseeni, ja jos se jonkun mielestä näyttää suurelta, voin sanoa, että omasta mielestäni harjoitin kohtuullista itsehillintää ja jätin ostamatta mm. sellaiset houkutukset kuin Ciatén manikyyripakkauksen, Ziajan suihkugeeli-vartalovoidepakkauksen ja Kooky Gemsin kaulakorun.

Kävittekö te messuilla? Mitä tykkäsitte, teittekö hyviä hankintoja?

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä taas alkavaan viikkoon!

10 kommenttia:

  1. Kävin messuilla kahtena päivänä pe ja la ja ihan kivaa oli

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea näitä messupostauksia, niin eri juttuja eri ihmiset nostaa sieltä esille :) Mulla oli mennyt ohi nuo apteekkiseerumit ihan kokonaan. Oman blogin puolelle kirjoittelin hankintani, niitä oli ihan jonkun verran :D http://siameselipstick.blogspot.com/2013/10/i-love-me-messut-2013-perjantai.html

    VastaaPoista
  3. Eekku: Kiva kuulla! Vähän harmitti, kun en itse päässyt messuille perjantaina, mutta hyvä, että edes lauantaina. :-)

    Kaisuli: Joo kävinkin jo lukemassa sun messupostauksen, kaikkea kivaa sinäkin olit löytänyt! :-) En tiedä, olisinko minäkään osunut tuonne V10:n ständille yksin, mutta Adventures in Sinilandia -blogin Sinini vei mut sinne. Ja kiva, että vei, tuotteet vaikuttavat tosi kiinnostavilta!

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo Sparitualin lakat! Sä pääsit selvästi vähemmällä osteluissa kuin mä :D

    VastaaPoista
  5. Hellin: Samat sanat, oli kiva nähdä! :-)

    Hannele: Joo, olen ihan täpinöissäni noista lakoista! Kiva päästä kokeilemaan Sparitualia vihdoin. Ja juu, olin omasta mielestäni tosi maltillinen messuostoksissa, mutta kyllä sitä rahaa silti kului ihan riittävästi. :-D

    VastaaPoista
  6. Oi nua kynsihommelit on kaikki niin ihania :)

    VastaaPoista
  7. Pirita: Niin on! :-) Messuilla oli kyllä tosi paljon kynsipuolen tarjontaa, olisi voinut ostaa paljon muutakin. :-)

    VastaaPoista
  8. Myy, lupaan kertoa, kun ehdin testailla vähän pidempään. :-) Parin päivän käytön perusteella vaikuttaa kyllä tosi lupaavalta!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!