tiistai 8. lokakuuta 2013

Keltaisten päivien poimintoja

Huomenna se taas alkaa, yksi vuoden villeimmistä shoppailutapahtumista. Puhun tietenkin Stockmannin Hulluista Päivistä, jotka ovat minulle vaan se kaikkien alehintahulinamegatarjouspäivien äiti. Harmikseni en nykyään enää kulje Stockan ohi työmatkalla, joten Hullareille ei tule enää sännättyä heti aamutuimaan (vaikka en tiedä parempaa tapaa aloittaa työpäivää kuin shoppailemalla), mutta kyllä sinne täytyy jossain välissä ehtiä. Toivon mukaan suunnistan sinne ensimmäistä kertaa jo huomenna.

Ja tietenkin se keltainen kuvasto on selattu tässä vaiheessa jo moneen kertaan koirankorville ja aina joka ilta pitää vielä tarkistaa, mitä seuraavana päivänä on tulossa myyntiin, ettei vaan mene mitään ohi. ^_^

Kuvastossa tietty on se tylsä puoli, että jos sen tuotteita halajaa, kannattaisi melkein olla heti aamusta kärppänä apajilla, ainakin jos ostoslistalla on vaatteita, kenkiä tai laukkuja. Kosmetiikkaa sen sijaan yleensä riittää vähän myöhemmällekin päivälle, joten poimin tähän postaukseen muutaman minua kiinnostavan kosmetiikkatärpin.

Huomenna keskiviikkona tulee myyntiin Biothermin Aquasource Night -pakkaus, jossa on täysikokoisen yövoiteen lisäksi 50 ml:n Biosource-puhdistusvaahto ja 125 ml:n Biosource-kasvovesi. Pakkauksen hinta on 29,90 euroa. Minulta löytyy tuo Aquasource Night kaapista ja olen tykännyt siitä niin paljon, että saatan hyvinkin käydä hakemassa tämän setin jemmaan. Voide on aika kevyttä ja geelimäistä, mutta kosteuttaa minusta hyvin ja sopii hyvin minun iholleni, joka kaipaa nimenomaan kosteutusta.
Biothermin Aquasource Nuit -pakkaus.

Keskiviikkona tulevat myös myyntiin tuplapakkaukset Estee Lauderin uusista putsareista. Vanha Perfectly Clean on ollut holy grail -putsarini (ja totuuden nimissä sitä löytyy vielä aika monta purtiloa kaapista, koska pitihän sitä nyt jemmata), enkä ole tätä uutta koostumusta vielä kokeillut. Nyt vähän kyllä kutkuttaisi ostaa kokeiluun. Kahdella 150 ml:n tuubilla on hintaa 33 euroa, mikä ainakin Hullareiden kuvaston mukaan tarkoittaa, että putsareita saa nyt kaksi yhden hinnalla.

Estee Lauderin Perfectly Clean -putsari.

Keskiviikon ostoslistalla voisi olla myös Cliniquen Lash Power -pakkaus, jossa on yksi lemppariripsiväreistäni sekä lisäksi matkakokoinen rajauskynä ja silmänympärysvoide. Hintaa pakkauksella on 21,90 euroa. Lash Power on vedellä pois pestävä ripsiväri, joka kestää kovaakin menoa. Se ei tee mitään megaräpsyjä, vaan kauniit ja erotellut ripset, juuri sellaiset, joista minä tykkään.

Cliniquen Lash Power -ripsiväri.

Ja lisää keskiviikon tarjontaa: En hajuvesiä yleensä voi käyttää, mutta olen haaveillut Oscar de la Rentan nimikkotuoksun deodorantista siitä lähtien, kun eräs ystäväni palautti sen olemassaolon mieleeni. Siihen liittyy minulla paljon nostalgiaa, ja ainakin muistikuvieni mukaan stick-deodorantti oli puuterisen samettinen ja tuoksu ylellinen. Deodorantin hinta Hullareilla on 19,90 euroa ja 30 ml:n EdT:n 29,90 euroa.

Oscar de la Rentan Oscar-EdT ja deodorantti.

Torstain kosmetiikkapoimintani on Biothermin Deo Pure -deodorantti. Oma suosikkini on sinikorkkinen "perus" -Deo Pure, mutta myynnissä on myös vihreäkorkkinen ekoversio Deo Pure Bio. Molempien hinta on 16,90 euroa.

Biothermin Deo Pure -deodorantti.

Myös Lumenen kehuttu CC-voide tulee myyntiin torstaina, ja hinta on sen verran houkutteleva, 10,50 euroa, että voisin ehkä hankkia sen kokeiluun. Tämän kanssa en ole aikaisemmin tehnyt tuttavuutta.

Lumenen CC-voide.

Perjantain poimintani on Clarinsin kosteuttava seerumi HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase, joka on yksi parhaista kokeilemistani seerumeista ja tulisi näin talven lähestyessä tarpeeseen. Seerumi on koostumukseltaan hyvin ohutta, lähes vesimäistä, mutta imeytyy hyvin ja ennen kaikkea kosteuttaa tehokkaasti. 50 ml:n putelilla on hintaa 59,90 euroa.

Clarins HydraQuench-seerumi.

Toinen poimintani perjantailta on Madaran tuotteet, etenkin tasapainottava kasvovesi. Minulla on ollut kesästä lähtien käytössä Madaran kirkastava kasvovesi, josta olen pitänyt tosi paljon. Nyt talvea kohti mentäessä voisi olla hyvä vaihtaa kasvovesikin astetta hellävaraisempaan, joten tämä tasapainottava kasvovesi voisi olla hyvä vaihtoehto. Hintaa 200 ml:n pullolla on 10,90 euroa. Tarjolla on myös Madaran kehuttu ja tykätty puhdistusvaahto, joka minulla jo odottaakin kaapissa. Sen hinta on 13,50 euroa, pullon koko on 150 ml.

Madaran tasapainottava kasvovesi.

Jokos te olette valinneet, mitä aiotte metsästää Hulluilta Päiviltä? Mitä ylipäätään ajattelette Hulluista Päivistä, pakko päästä vai kierrättekö kaukaa?

(Ja lopuksi vielä pahoittelut epätasaisesta kuvalaadusta, kuvat on poimittu lähinnä valmistajien nettisivuilta ja näköjään taso vaihtelee aika paljon.)

3 kommenttia:

  1. Ooo..huomasitko että siellä olisi nyt se Sensain irtopuuteri myynnissä torstaina? ;D multa meinasi vallan mennä ohi. Se on niin harvoin tarjouksessa että mä taidan hyökätä aamusta jonoon.

    Ja tuo Clarins on muuten munkin suosikkejani. Ostan silloin tällöin sellaisen tarjouspakkauksen missä on voide ja pieni naamio & seerumi ja ne on olleet loistavat yhdessä talvikäytössä.

    VastaaPoista
  2. Jätän tällä kertaa kokonaan väliin. Olen ylpeä itsestäni ja säästän rahani marraskuun toiselle viikonvaihteelle :)

    VastaaPoista
  3. Ilona: Huomasin vasta Sensaistin blogista tuon puuterin :-) vähän se kyllä kiinnostaisi, mutta kun mulla on jo niin monta irtopuuteria. Tai ehkä mä tarviin vielä yhden? :-D

    Eiko: Aika ihailtavaa itsekuria! :-) Mutta tuo palkinto on kyllä aika hyvä houkutin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!