torstai 8. elokuuta 2013

Magical day

Voi tytöt (ja pojat), että mulla oli eilen ihana päivä!

Ennen kuin lähdin liikenteeseen, tein vähän kiireessä tämän lakkauksen, josta tuli ihan maagisen hieno. Magical.

Magical nails.

Aineksina tähän supersuloiseen komboon olivat nämä kaksi ihanuutta:

Hits Glitter's World Amsterdam ja Essie Full Steam Ahead.

Ehkä näiden yhteisvaikutuksesta syntyi jotain keijukaistaikapölyä, joka teki päivästä niin ihanan?

Kävin Stockmannilla hakemassa MACilta ilmaisen huulipunan.

MAC Sunny Seoul.

Pitkällisen uurastuksen jälkeen olin nimittäin vihdoin saanut kulutettua loppuun kuusi MACin tuotetta. Ja kun tyhjät purnukat palauttaa MACin myyntipisteeseen, saa valita itselleen MACin huulipunan. Olin käynyt jo pari kertaa hypistelemässä MACin punia ja maalailemassa kämmenselkääni, mutten ollut päätynyt mihinkään. En edes osannut päättää, minkä koostumuksen haluan. Eilen menin ihan fiiliksellä ja poimin mukaani tämän suloisen korallipinkin sävyn nimeltä Sunny Seoul. Se on koostumukseltaan cremesheen. Piti heti kipittää Stockan vessaan testaamaan ja voi ihanuus, kuinka suloinen tämä on! Väri on kevyt ja helppo ja todella suloisen tyttömäinen.

En ole mikään sisustushirmu, mutta Stockalla ihastuin myös tähän:

Valo!

Lampun halkaisija oli ehkä noin 10 - 15 cm ja kuvun sisällä oli pieniä kristalli/lasi/jtn helmiä. Mä tarvitsen tämän pitämään talven pimeyden loitolla! Vielä kun keksisin, millaiseen tilaan tämä sopisi, voisin tosissani alkaa suunnitella tämän hankkimista. Merkin nimi on muuten Nud.

Ja Stockmannilla myös näin, koin ja rakastuin, tällä kertaa näihin:

Michael Michael Korsin avokkaat.

Dear Michael. Hän alkaa olla ykkösmieheni paitsi siksi, että laukoo hulvattomia kommenttejaan Muodin huipulle -sarjassa, joka on ehdoton suosikkini, myös siksi, että herra nyt vaan hallitsee etenkin asusteet. Kotoani löytyy jo MK:n kello ja laukku, joten tilaa olisi vielä kengille, vai mitä? Nämä teräväkärkiset kiiltonahkakorkkarit näyttivät ihan superhyvältä jalassa ja myös tuntuivat hyvältä.

Sitten kävin balettitunnilla, joka oli vaikea mutta silti aivan ihana.

Ja sitten vielä. Nämä.

Mun ekat. <3

Tänään ostin ensimmäiset kärkitossuni. Ne ovat Grishkot, malli on 2007. <3

Just a perfect day.


8 kommenttia:

  1. Mun lempi balettitossumerkki on grishko ja 2007

    VastaaPoista
  2. Oikeasti? Vitsi mikä yhteensattuma! Saa nyt nähdä, miten ne mulla toimivat, ovat tosiaan mun ihka ensimmäiset kärkitossut, joten ei oikein vielä itse tiedä, minkälainen tossu sopii. Mun oikea jalka osoittautui vähän hankalaksi tapaukseksi ja kaikissa sovittamissani tossuissa pohja kääntyi siinä vinoon. Nämä nyt istuivat parhaiten. Oletko sinä tanssinut jo kauan?

    VastaaPoista
  3. Ihana, minäkin sain tästä hyväntuulisesta jutusta vähän taikapölyä arkipäivään, kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Oih, ihana kuulla! Hassua, miten joskus ihan tavallisesta päivästä voi tulla näin ihana. Ehkä juuri siksi, kun sitä ei osaa odottaa. Ja pienellä ripauksella taikapölyä. :-)

    VastaaPoista
  5. No 3 vuotta on tossa tultu tanssittua sillä aloitin aika myöhään (10 v). Mut noi on siis ihan parhaat kapealle jalalle ja tukee tosi hyvin eikä näytä sämpylältä niinkuin esim gamba. Ei pahalla Gamban käyttäjille! Mut noi on mun kokemuksen mukaan parhaat!

    VastaaPoista
  6. Bella, et sä mun näkökulmasta ole kauhean myöhään aloittanut, itse kun olen aloittanut vasta aikuisena. :-) Mutta joo, ymmärrän sun pointin. Samoin kuin tuon sämpyläefektin, hahaa! Not the look I'm after. :-D

    VastaaPoista
  7. Ihan by the way, minulla on myös Grishkot, mallia 2007 :)

    VastaaPoista
  8. Heh, hauska yhteensattuma! Grishkot tuntuvat olevan aika suosittuja enkä ihmettele, tosi hyvät tossut! Harmi vaan, että nuo mun Grishkot olivat sitten vähän turhan isot ja ostin nyt uudet, tällä kertaa Blochin European Balancet. Täytyykin vilauttaa niitäkin täällä blogissa jossain vaiheessa. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!