lauantai 10. elokuuta 2013

Kumpi, osa 2

Muistatteko, kun pähkin täällä, kumman laukun valitsisin uudeksi treenikassiksi? Haluatteko kuulla, kumpaan päädyin?


Dieselin raitakassi.

No tähän Dieselin raitakassiin. Se on väreiltään neutraali, raikas ja vaikuttaa kokonsa puolesta aika täydelliseltä treenikamppeiden kuskailuun.



Love Moschinon Love-laukku.

Ja tähän Love Moschinon punaiseen laukkuun Love-tekstillä. ^_^

Aikani valintaa pähkäiltyäni totesin, että olen niin pitkään himoinnut Love Moschinon laukkuja ja tämä oli nyt niin edullinen (hinta Yooxin alessa 45 euroa), että voin sen itselleni suoda.

Ja onneksi, sillä tykkään molemmista tosi paljon, mutta tuo Love Moschinon laukku on i-ha-na! Se on paljon isompi kuin olin Yooxin sivuilla olleiden mittojen perusteella hahmotellut, ja ensin ajattelin, että se on liiankin iso. Mutta ei. Se on on juuri täydellinen. Ja tuo punainen väri on vaan niin upea! En edes yleensä hirveästi välitä punaisesta väristä, mutta tämä on just perfect. Tykkään myös laukun monista viimeistellyistä yksityiskohdista, kuten takapuolella olevasta Love Moschino -logosta, vetoketjussa olevasta sydänkuviosta (yritin kuvata sen teille, mutta kamera ei suostunut yhteistyöhön) ja vuorista, joka tuntuu silkkisen sileältä. Minusta juuri tällaisista jutuista huomaa, että kyse on designtuotteesta.

Dieselin kassi taas on rento ja silti viimeistellyn oloinen. Nuo kirjailut laukun etupuolella ovat minusta tosi hauskat ja niistä myös näkee, että laukku on laadukas. Kassin materiaali on kevyttä denimkangasta eikä siinä ole vuoria. Kovin rankassa sateessa ei tämän kanssa kannata kulkea, sillä tämä ei varmaan juurikaan pidä vettä. Tarvittaessa voi tietty pakkailla kamppeet ensin muovipussiin ja sitten kassiin, jos epäilee, että päivän aikana saa vettä (tai räntää tai lunta) niskaansa. Hintaa tällä oli 69 euroa.

Oli muuten hymy aika herkässä, kun kuriiripoitsu eilen soitti ovikelloa kainalossaan laatikko, joka oli ihan valtava. Avaushommissa riitti pikku apulaisia.

Kissat ovat muuten erittäin tyytyväisiä mun nettishoppailuharrastukseen.
Koska laatikot ovat ihan superkivoja.

Niin ja sitten ostin vielä nämä:


Café Noirin ballerinat.

Minulla on entuudestaan yhdet Café Noirin korkkarit, joista olen tykännyt tosi paljon. Olen usein juuri Café Noirin kenkiä Yooxilla katsellut, nyt sain vihdoin ostettuakin sellaiset. Nämä suloiset ballerinat ovat vaaleanharmaata mokkaa ja niissä on turkoosinsininen nauha, joka kiertää koko kengän ja on sidottu rusetiksi kengän kärkeen. Vähän jännitin kenkien ostamista netistä, mutta nämä onneksi sopivat jalkaan ja tuntuivat hyviltä. Hintaa näillä oli 32 euroa, ei paha ollenkaan!

Ostokset tein siis Yoox.comista, josta en olekaan koskaan ennen tilannut mitään. Kaikki sujui mallikkaasti ja tilaus toimitettiin perille tasan viikossa. Toimituskulut olivat 15 euroa eli eivät ihan ilmaiset, mutta toisaalta eivät nyt ihan mahdottomatkaan. Yli 200 euron ostokset saa ilman toimituskuluja. Minulla on joskus ollut Yooxilla ongelmia jonkun alekoodin kanssa ja siksi sivusto on vähän tökkinyt minulle, mutta nyt varmaan ryhdyn tsekkailemaan tarjontaa aktiivisemmin. Etenkin alehinnat ovat siellä tosi edulliset ja valikoima on laaja, noin lievästi sanottuna. ^_^

Ihanaa lauantaita ja viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voiko tuolta you.comista osta kynsilakkoja, kosmetiikkatuotteita ja muita sellaisia?

    VastaaPoista
  2. Ei ainakaan minun tietääkseni. Kyllä siellä näyttää olevan oma luokka kosmetiikalle, mutta ainakin tällä hetkellä siellä on vain yksi tuoksu. :-) Eli pääpaino on vaatteissa ja asusteissa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!