keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Matkashoppailuja

Tänään esittelyssä Nizzan-reissun kosmetiikkaostokset! Näitä on sen verran paljon (hups), että ajattelin esitellä muut ostokset sitten omassa postauksessaan.

Aloitetaan tax free -hankinnoilla. Näitä kertyi sitten aika paljon, mutta ihan vaan siksi, että lensimme molempiin suuntiin Frankfurtin kautta (Nizzaan ei ole tähän aikaan vuodesta suoria lentoja Helsingistä), joten pääsin tax free -shoppailemaan yhteensä neljä kertaa. Ja koska olen jonkin sortin tax free -shoppailufriikki (pätee sentään vain kosmetiikkaan), piti sitä tietenkin hyödyntää. ^_^


Clarins Make Up Vanity.
Tämän Clarinsin ihanuuden ostin jo Helsinki-Vantaalta. Kuusi luomiväriä, poskipuna, puuteri, ripsiväri ja huulikiilto ja kaikki vielä ihanissa väreissä, me like! Hintaa tällä oli noin 46 euroa, mikä on minusta aika edullista siihen nähden, että esim. Clarinsin neljän luomivärin paletti maksaa täällä noin 50 euroa. Olen viime aikoina tykästynyt Clarinsin tuotteisiin, niissä on minusta hyvä hinta-laatu-suhde, joten odotan innolla tämän käyttöä.

Chanel Coco Rouge Shine -kiiltopuna, Estee Lauder Revitalizing Supreme -silmänympärysvoide ja Clinique Lash Power -ripsiväri.
Luin juuri ennen matkaa jostain blogista (anteeksi, en muista enää mistä!) Chanelin Rouge Coco Shine -punasta, ja hipelöin niitä jo Helsingissä, mutta jätin vielä ostamatta. Nizzan kentällä oli sitten sopivasti aikaa ja testerit hyvin esillä, joten päädyin ostamaan tämän sävyssä 55 Romance. Väri on kevyt vadelmanpunainen ja koostumus siis kiiltopuna, Chanelin mukaan "hydrating sheer lipshine" eli kosteutustehoakin pitäisi löytyä. Parin käyttökerran perusteella tykkään, ja onhan jo tuo Chanelin pakkaus ja hylsy aika ihanan ylellinen.

Päätin reissussa, että alan kohentaa ranskankielentaitoani ja ostin kotimatkalle lukemiseksi Ranskan Marie Clairen. Siinä olikin sopivasti valittu vuoden 2013 parhaat kauneustuotteet (Prix d'Excellence), joista sitten poimin viime hetken vinkit tax free -ostoksille. ^_^ Minulla oli vielä uusi silmänympärysvoide ostoslistalla, ja Frankfurtin kentältä ostoskoriin päätyi sitten Estee Lauderin Revitalizing Supreme. Tämän linjan päivävoide oli saanut tuon Marie Clairen tunnustuksen. Silmänympärysvoide tuntui mukavan täyteläiseltä, sillä tykkään käyttää öisin vähän tanakampaa voidetta, päivällä sitten meikin kanssa jotain kevyempää. Tämä päätyi vielä hetkeksi kaappiin odottamaan edellisen silmänympärysvoiteen loppumista.

Ja sitten ostin vielä luottoripsarini, lämpimällä vedellä poistettavan Cliniquen Lash Powerin. Minulla on Saksan lentokentillä tax free -myyntiä operoivan Heinemannin kanta-asiakaskortti, jolla saa vielä tax free -hinnoistakin vähän alennusta, joten Frankfurtista ostamani silmänympärysvoide ja ripsiväri tulivat erityisen edulliseksi (pelkkää säästöä!). Ripsiväri ja silmänympärysvoide ja yksi tuliaissuklaarasia maksoivat yhteensä vähän alle 60 euroa.

Biothermin aurinkovoide ja Biotherm Skin Ergetic Cream -päivävoide.
Biothermin Skin Ergetic -voiteen taas ostin menomatkalla Frankfurtin lentokentältä. Minulla oli Heinemannilta 10 euron alennusseteli (synttärilahja!), ja kyllähän tehokas shoppailija sen ehti hyödyntää, vaikka lentojen vaihtoaikataulu oli hieman tiukka. ^_^ Tämäkin voide tuli ihan tarpeeseen (ihan oikeasti!), sillä halusin jonkun kevyehkön kosteusvoiteen päiväkäyttöön. Ostin voiteesta normaali- ja sekaiholle tarkoitetun version, jonka koostumus on ihanan geelimäinen. Tykkään myös tuosta purkista, oranssi väri on jotenkin ihanan aurinkoinen!

Biothermin aurinkovoide oli ensimmäinen hankintani Ranskasta ja sekin tuli tarpeeseen, sillä Nizzan aurinko on näin talvellakin sen verran voimakas, etten uskaltanut olla ilman aurinkosuojaa etenkin kun täällä ei aurinko ole päässyt ruskettamaan moneen kuukauteen. Ranskassa Biothermiä myydään apteekeissa, joiden kosmetiikkavalikoima on muutenkin aika laaja ja kiinnostava. Tällä reissulla en siihen enempää ehtinyt tutustua, mutta tulevilla matkoilla se on kyllä tarkoitus ottaa ohjelmaan. Aurinkovoide oli koostumukseltaan muuten aivan ihana, kevyt ja imeytyi todella hyvin. Lisäksi siinä oli hento sitruunainen tuoksu. Tätä tulee varmasti käytettyä jatkossakin!

Sephoran kynsitarrat, Sephora Happy Bubbleday -vartalonkuorinta ja Nails Inc -kynsilakka sävyssä Wellington Square.
Ja sitten: Nizzassa on ihana iso Sephora, joka tietenkin kuului pakollisiin vierailukohteisiin! Siellä olivat alennusmyynnit meneillään, ja alesta mukaan tarttuivat Sephoran kynsitarrat ja Nails Incin kynsilakka ihanan persikkaisessa sävyssä Wellington Square. Hipelöin pitkään myös Sephoran vartalonhoitotuotteita (ihan normaalihintaisia, mutta edullisia ja ah, niin houkuttelevan näköisiä ja tuoksuisia!) ja päädyin lopulta tähän Happy Bubbleday -vartalokuorintaan. Voin tunnustaa, että valintaan vaikuttivat pakkauksen suloiset raidat ja se, että tämä on limited edition. Heh, mä olen niin helppo. =^.^=

Mutta mun Sephoran ostosten todellinen aarre on tämä:



Urban Decay Glinda-paletti / The Great and Powerful Oz.
En edes tiennyt, että tällainen on ilmestynyt: Urban Decay on tehnyt kaksi Disneyn Mahtava Oz -elokuvan innoittamaa palettia: Glinda ja Theodora. Minun palettini on siis Glinda. Nämä limited edition -paletit olivat tulleet Urban Decayllekin myyntiin viime viikon keskiviikkona ja minä siis ostin tämän Glindan Nizzan Sephorasta perjantaina ja tämä oli viimeinen kappale! Tästä ei edes ollut testeriä, mutta tämä oli vaan pakko saada. I-ha-na!

Metallirasia on sitä UD:n uusille "kokoa oma palettisi" -mallia eli kaikki värinapit lähtevät irti ja niiden tilalle voi vaihtaa toiset värit. Luomivärejä tässä on kuusi, mutta kuten kuvista näkyy, kaksi niistä on "tuplapannuisia" eli yhdessä napissa on kaksi väriä. Lisäksi mukana tulee 24/7 Glide-On -rajauskynä sävyssä Rockstar (tumma violetti/munakoiso) ja Super Saturated High Gloss -huulikynä sävyssä Glinda (rusehtava nude). Hintaa paletilla oli 43 euroa, mikä on minusta varsin kohtuullinen siihen nähden, että esim. yksi tuohon uuteen itse koottavaan palettirasiaan sopiva luomivärinappi maksaa noin 15 euroa. Hyvät swatchit paletista löytyy esim. Temptalialta.

Diorin ja Chanelin (ihanat!) kevätkokoelmat olivat muuten jo ehtineet niin Sephoraan kuin Nizzan ja Frankfurtin lentokentille ja kävin niitä ihailemassa moneen otteeseen. Pidin silti (vielä) pintani, vaikka etenkin kynsilakat suorastaan huusivat nimeäni. Ehkä odottelen vielä swatcheja ja kenties sitten seuraavalta reissulta? Huomasin muuten, että Diorin meikkien hinnat olivat Sephorassa huomattavasti edullisemmat kuin meillä Suomessa: esim. viisikkoluomiväri maksoi noin 50 euroa, kun se täällä on yli 65 euroa! Aika jännä.

Huh, olipas näitä aika paljon ja tulipas postaukselle pituutta. Onnittelut kaikille, jotka jaksoivat lukea loppuun asti! Vielä on siis jäljellä vaateostosten esittely, mutta lupaan, että niitä on vähän vähemmän. ^_^

2 kommenttia:

  1. Ooh tuo Glinda-paletti! Näin jossain arvostelun ja nyt näiden kuvien jälkeen ainakin haluan sen, apua :D Muutkin ostokset näyttävät ihanilta!

    VastaaPoista
  2. Se on suorastaan taianomainen! Eihän sitä vaan voi-nut jättää sinne kauppaan! :-) Tykkään ihan hirveästi jo tuosta peltirasiasta. Se majailee mulla toistaiseksi lipaston päällä, kun en raaski vielä laittaa sitä laatikkoon piiloon.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!