lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kosmetiikkahaaste

En olekaan pitkään aikaan saanut haasteita, joten ilahduin kovasti, kun Curuba-blogin Outi heitti minulle kosmetiikkahaasteen. Here we go! ^_^

1. Mikä on sinun "juttusi" kosmetiikassa?
Hmmm, niitä on aika monta. ^_^ Laajasti ottaen värikosmetiikka, ehkä erityisesti selektiivinen ja semiselektiivinen, niin ja kausi- ja muihin limited edition -kokoelmiin olen ihan heikkona. Lisäksi tykkään hurjan paljon vartalonhoitotuotteista, lähinnä täytän kaappejani vartalovoiteilla ja suihkusaippuoilla, niin ja kivantuoksuisilla palasaippuoilla. Näissä käyvät edukkaammatkin merkit.

2. Jos saat valita vain neljä kosmetiikkatuotetta loppuelämäksesi, mitkä ne olisivat?
Apua, tämä on tosi vaikea! Jos nyt pitää vain nopeasti valita jotain (ja juu, haasteiden ideana ei taida olla jäädä päivä- tai viikkokausiksi miettimään täydellisiä vastauksia ^_^), sanoisin nämä:
- Estee Lauderin Perfectly Clean -putsari (uusi tai vanha koostumus, kumpi vaan käy)
- Cliniquen Lash Power -ripsiväri
- Skin79:n Super Beblesh Balm -bb-voide
- Redkenin All Soft -shampoo.

3. Mitä tuotetta suosittelisit muille?
Vaikka kuinka monia, mutta ainakin näitä kahta: Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion, pitää silmämeikin paikoillaan valehtelematta aamusta yömyöhään, ja Seche Vite -pikakuivattaja, joka mullisti kynsien lakkaamiseni, sillä se kuivattaa lakan supernopeasti (=ei kolhuja, ryttyjä eikä lakanankuvia, vaikka lakkaisi kynnet illalla) ja antaa upean kiillon.

4. Missä säilytät kosmetiikkaasi?
Meikit ja kasvojen ihonhoitotuotteet majailevat vessassa, säilytyspaikkoina on yksi Helmer ja yksi Alex-lipasto, yksi meikkipakki ja pieni kaappi. Shampoot, hoitsikat, vartalovoiteet, suihkugeelit ja muut asuvat kylppärissä, käsivoiteet ja kynsinauhatuotteet yöpöydän laatikossa. Niin ja huulimeikit olen majoittanut eteisen lipaston päälle, sillä lisään huulimeikin yleensä aina vasta juuri ennen kuin astun ovesta ulos.

Ja täytyy tunnustaa, että kosmetiikalla on taipumus levittäytyä eri puolille kotiamme, jos en pidä varaani. Erityisesti keittiön ruokapöytä ja työtaso altistuu herkästi kosmetiikalle (ja ihan rehellisesti sanottuna noin parikymmennen uusimman kynsilakan joukko pitää pysyvästi majaa keittiössä, koska pitäähän ne olla lähellä, että muistaa kokeilla. No niin. Tunnustin senkin.)

5. Tilaatko kosmetiikkaa ulkomailta? Jos kyllä, miksi ja mistä?
Kyllä, kyllä ja kyllä. Monestakin syystä: hinnat ovat usein edullisemmat, valikoimat laajemmat ja uutuudet nopeammin saatavilla. Vakkarikosmetiikkakauppojani ovat BeautyBay, Lookfantastic, Feelunique, Cherry Culture ja aasialaisessa kosmetiikassa AdamBeauty ja Sasa. Kynsilakkoja ostelen mm. Llaworelta, NorwayNailsilta, SaleNaililta ja CesarsShopista.



Heitän haasteen eteenpäin Eikolle, Sallalle, Elisalle, Sinille ja Ninianelle.
Säännöt ovat helpot: vastaa yllä olevaan viiteen kysymykseen ja haasta viisi henkilöä vastaamaan!

Ihanaa lauantaita ja viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Teen sen heti kun ehdin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, ja tosi kiva, jos ehdit vastailla, näitä on minusta aina hauska lukea! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!