keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Sara hearts Saint George

Rakastuin, ehkä hieman yllättäen, Cesarsshopin goodie bagissa saamaani A Englandin tummanpuhuvaan Lancelotiin. Ja mitä kosmefriikki tekee, kun rakastuu? No haluaa tietenkin lisää. ^_^ Joten kyselin bloggaajakollegoilta heidän A England -suosikkejaan ja päädyin niiden perusteella kotiuttamaan tummanvihreän Saint Georgen. Ja voi kyllä, kyllä kannatti!A Englandin Saint George.

Saint George on tummanvihreä hologrammilakka, mutta valitettavasti en saanut holoefektiä kovin hyvin tallennettua kuviin. Pahoittelut sottaisista kynsinauhoista, mutta säntäsin heti kynnet lakattuani hirveällä kiireellä ulos ottamaan kuvia, mutta silti myöhästyin vähän ja aurinko oli jo menossa pilveen. Mutta hei jee, vuoden ensimmäiset ulkokuvat! ^_^

En yleensä ihan hirveästi perusta vihreistä kynsilakoista, mutta tämä on kyllä kerrassaan upea. Vaikka holoefekti ei ilman kirkasta valoa (mieluiten auringonpaistetta) tule kovin hyvin esiin, tämä toimii mainiosti myös ns. tavallisena lakkana. Vähemmässä valossa tämä on syvän tumma vihreä ja lakassa on upeaa killtoa ja syvyyttä.

Laadultaan nämä A Englandin lakat ovat olleet ihan huippuluokkaa: todella pigmenttisiä ja peittäviä, ja ne levittyvät helposti ja tasaisesti. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana NailTek Foundation 1 ja päällyslakkana Seche Vite. Tässä vielä kuva pullosta, joka on aika upea sekin:


A Englandia myydään ainakin muutamissa indie-lakkoja myyvissä nettikaupoissa. Suomessa sitä myy ainakin CesarsShop, josta minä ostin omani.

Oletteko te tutustuneet A Englandin lakkoihin? Entä mitä pidätte hologrammilakoista?

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja viikon puoliväliä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Täällä on kans yks A englandin fanittaja. :) Noihin niiden holoihin oon varsin ihastunut. Tosi jänniä värejä mielestäni tuolla merkillä, ei aina ihan semmoisia perinteisen kauniita ja ei ihan joka merkillä ole vastaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen kyllä nyt ihan A England -koukussa! :-) Hololakat näyttävät tosi hienoilta, pitää ehkä hankkia niitä lisää. Ja minäkin tykkään, kun on vähän erilaisempia värejä. Plus että tosiaan tämä tumma Saint Georgekin on myös ilman sitä holoefektiä tosi tumma ja hieno, ainakin muissa mun hololakoissa tummat värit jäävät helposti vähän harmaiksi. Ah! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!