sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lempparit: Estee Lauder Revitalizing Supreme Eye Balm

Tänään taas lemppari-postaus, sillä on ollut jo pidempään tarkoitus kirjoitella teille yhdestä rakkaustuotteestani. Kyseessä on Estee Lauderin silmänympärysvoide Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm - onpa taas sellainen nimihirviö, että oli pakko lyhentää sitä tuohon otsikkoon. Ei nyt varsinaisesti liity aiheeseen, mutta miksi ihmeessä ihonhoitotuotteilla pitää olla tällaisia nimiä? Mitä ihmettä esim. tuo Global tekee nimessä?

No mutta varsinaiseen aiheeseen. Löysin tämän Estee Lauderin Revitalizing Supreme -silmänympärysvoiteen noin vuosi sitten, kun lueskelin Ranskan Marie Clairea, jossa oli valittu saman sarjan kosteusvoide vuoden tähtituotteeksi (Prix d'Excellence). Luin lehteä lennolla Nizzasta Frankfurtiin ja Frankfurtin lentokentällä kävin sitten ostamassa tämän tax freestä.

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm.

Ja siis tämähän on aivan täydellinen silmänympärysvoide! Riittävän muttei liian täyteläinen, kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy hyvin ja sopii siksi niin päivä- kuin yökäyttöön. Voiteen nimessä olevan Balm-sanan mukaisesti tämän koostumus on myös käytössä todella miellyttävä: ei geelimäinen muttei myöskään paksun voidemainen, vaan jotakin siltä väliltä. Voide on minusta juuri sopivan paksua, jotta voide levittyy hyvin ja pienikin määrä riittää, mutta ei niin paksua, että levittäminen olisi työlästä ja voidetta pitäisi käyttää enemmän, jotta sen saisi levittymään joka puolelle.


Revitalizing Supreme -silmänympärysvoiteen päälupaus on vähentää kaikkia ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholla. En tiedä tarkkaan, mikä tämän voiteen "ikäsuositus" on, mutta sanoisin, että ihan ensimmäiseksi sy-voiteeksi tämä voi olla turhan hoitava ja taas toisaalta jos ryppyjä alkaa olla jo reilusti, voi vähän tanakampi koostumus olla tarpeen ainakin yökäyttöön.

Mutta jos kaipaat silmänympärysvoiteelta jo vähän muutakin kuin ihan pelkkää (kevyttä) kosteutusta etkä toisaalta vielä tarvitse kaikkein hoitavimpia ryppyvoiteita, kannattaa ehdottomasti tutustua tähän.

Huomasin muuten tätä postausta kirjoittaessa Estee Lauderin nettisivuilta, että tätä voi käyttää myös naamiona: annetaan vaikuttaa kahden minuutin ajan ja sitten ylimääräinen voide pyyhitään pois paperilla. Tätä täytyykin ehdottomasti kokeilla, sillä näin lopputalvesta ihoni huutaa kaikkea mahdollista kosteutusta.

Suosittelen Estee Lauderin Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Balmia:
• niille, jotka kaipaavat tehokasta silmänympärysvoidetta, joka ei kuitenkaan ole liian raskas
• helposti levittyvää ja hyvin imeytyvää silmänympärysvoidetta haluaville
• hyvää hinta-laatu-suhdetta hakeville, sillä vaikka voide ei ole ihan halvin mahdollinen, saa rahoilleen kyllä vastinetta ja voide on myös varsin riittoisaa.

En suosittele tätä silmänympärysvoidetta:
• välttämättä kaikkein nuorimmille silmänympärysvoiteen käyttäjille
• niille, jotka kaipaavat jo todella reilua anti-aging-tehoa.

Tässä vielä voiteen inci siitä kiinnostuneille:


Olen omat (ostin jo toisen purkin, kun ensimmäinen kului loppuun) Revitilizing Supreme -sy-voiteeni ostanut lentokenttien tax freestä, mutta uskoisin, että tätä on saatavilla kohtuullisen hyvin, sillä ainakin Estee Lauderia myyvät niin Stockmann, Sokos kuin Kicksitkin. Tarkkaa hintaa en tälle tiedä, mutta tax free -hinnan perusteella sanoisin, että hinta on ihan kohtuullinen, mutta kuitenkin selektiivisen kosmetiikkatuotteen hinta. Mikään über-kallis monen sadan euron voide tämä ei kuitenkaan ole.

Onko kukaan muu kokeillut tätä Estee Lauderin Revitalizing Supreme -silmänympärysvoidetta? Tai sarjan muita voiteita? Minkälaisia asioita te haluatte silmänympärysvoiteeltanne? Käytättekö ylipäätään sy-voiteita?

Aikaisemmat lempparit-sarjan postaukset löytyvät lempparit-tunnisteen alta.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!