keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Aurinkokynnet

Olen potenut tässä reilun viikon verran kevätflunssaa, mistä on ollut se hyvä puoli, että pitkästä aikaa on ollut taas kunnolla aikaa bloggailla. Joten ei kun uutta postausta ulos! ^_^ Tänään esittelen teille ihanan aurinkoisen kynsilakan, toivottavasti tykkäätte:Color Club Almost Famous.

Keltainen ei ole yhtään minun värini oikeastaan missään yhteydessä, mutta tämä Color Clubin auringonkeltainen Almost Famous on kyllä aivan vastustamaton etenkin tähän aikaan vuodesta, kun Se Oikea Aurinkokin alkaa näyttäytyä säännöllisesti. Almost Famous ilmestyi Color Clubin kesän 2010 Popstatic-kokoelmassa, ja minulle se päätyi pari viikkoa sitten, kun ihanan Piece of Panda -blogin Panda siivoili omia lakkavarastojaan. Toisen roska on toisen aarre, taas se tuli todistettua. ^_^

Kirkkaankelainen cremelakka ei ole koostumukseltaan sieltä helpoimmasta päästä toteuttaa, mutta minusta tämä levittyi oikein mallikkaasti. Kuvissa on lakkaa kolme kerrosta, ja kuten näkyy, ehkä pientä raidoittumista on havaittavissa, muttei mitään kovin pahaa. Aluslakkana taas NailTek Foundation I ja päällyslakkana Seche Vite. Pigmenttiä lakassa on todella runsaasti, joten kannattaa ehdottomasti laittaa aluslakkaa vähintään yksi kerros alle, jotta omat kynnet eivät värjäänny.

Tässä vielä kuva pullosta, aika karkki tämäkin kyllä on!


Ja vielä jo lähes pakollinen Olavi halusi myös kuvaan -kuva:


Innostutteko te näin kevään ja auringon myötä käyttämään erilaisia värejä kuin talvella?

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!