keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kootut lakkaselitykset

Olen alkuvuoden ajan - tai no ehkä jo viime vuoden lopulta lähtien - yrittänyt vähän hillitä kynsilakkahankintojani. Lakkojen ihastelu ja ostelu on minulle edelleen tärkeä harrastus, mutta tosiasia vaan on, että minulla on jo todella monta ihanaa kynsilakkaa, ja jos hankin niitä koko ajan lisää, en ehdi niitä vanhempia aarteita käyttää.

No miten on mennyt? Tosi hyvin, tietenkin. Kuten nyt vaikka viime viikolla. Tämän verran uusia lakkoja saapui silloin kotiini:

Oho. Mistä nämä oikein tulivat?Ensin NorwayNailsilla oli parin tunnin flash sale, jonka aikana kaikki lakat olivat 40 prosentin alennuksessa. Sitten tein tilauksen Kosmetik4Lessille enkä vaan voinut vastustaa superhalpoja Essencen lakkoja. Ja sitten vielä blogikollega Piece of Panda -blogin Panda siivosi omia lakkavarastojaan ja pani kasan lakkoja myyntiin.


Mutta ovathan nämä aika herkkuja, vai mitä? ^_^

Lakat vasemmalta oikealle:
Emily de Mollyn A Certain Shade Of Green, Color Clubin Volt of Light, Almost Famous ja Sparkle And Soar, Pretty Seriousin Generally Hazzardous, Jindie Nailsin Candy Land, Essencen Bejeweled, Candy Love, Party Princess ja Sugar Pie, Honey Bunch sekä Picture Polishin Aphrodisiac.

Näkyykö joukossa sellaisia lakkoja, joista haluaisitte tarkempaa esittelyä tänne blogiin?

Minkähän verran näitä olisi kertynyt, jos en yrittäisi hillitä lakkashoppailua? Vai meneekö tämä niin kuin laihdutuskuurilla tai karkkilakossa: kun jotain kieltää itseltään, sitä alkaa himoita entistä enemmän?

Käykö teille koskaan näin? Että päätätte olla ostamatta jotain ja sitten yhtäkkiä kotona onkin uusi läjä jotain ihanaa? Olenko toivoton tapaus? ^_^

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos eekku, niin minunkin mielestä. :-)

   Poista
 2. Ostolakkoilu on todella vaikeaa. Ihania lakkoja, en tuomitse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Onneksi nämä on niin kivoja ja halpojakin vielä! :-D

   Poista
 3. Jindie Nailsin Candy Land näyttää aivan supersöpöltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! Ja mun mielestä se ihan huutaa kesää! Täytyy ehkä lakkailla sillä viikonloppuna. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!