sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Diorin kesää

Olen kertonut täällä blogissakin usein, että innostun helposti kaikenlaisista limited edition -kokoelmista, joten meikkisarjojen kausikokoelmat kiinnostavat minua aina kovasti. Erityisen heikkona tunnun olevan kesäkokoelmiin - ehkä olen niin kesäihminen, että kaikki kesään liittyvä vaan vetoaa minuun. ^_^

Tällä viikolla olen huokaillut pitkiä väriseviä ihastuksen huokauksia, kun olen nähnyt ensimmäisiä kuvia Diorin tulevan kesän kokoelmasta. Ameriikan mantereella kokoelma kantaa nimeä Transatlantique, tällä puolen Atlanttia nimi on lyhennetty muotoon Transat. (Minusta tuo pidempi nimi on kyllä kivempi, miksiköhän se on lyhennetty? Tuleeko siitä liikaa jotain sotilaallisia viboja?)

Transat/Transatlantique-kokoelman promokuva.

Kokoelman teemana on meri ja matkailu - ja vaikka en sitä missään ole nähnyt sanottavan, minusta selvästi merimatkailu. Teema on viety Diorille tuttuun tapaan myös palettien sisälle, katsokaapa nyt vaikka tätä kaunotarta:

Diorskin Nude Tan Transat Edition.

Paleteissa on hauska ja minun mielestäni todella kauniisti toteutettu köysikuviointi, ja kynsilakkojen trikolori-muunnelmalle antaa kivan twistin se, että niiden mukana tulee tarrat, joilla kynsiin saa merihenkisen raitakuvion CD-logolla. Hauska idea!

Ja tietenkin käy niin, että kaikkein ihanimmat jutut ovat saavuttamattomissa: Ameriikan puolella nimittäin Transatlantique-kokoelma on nimittäin myynnissä pelkästään Saks-tavaratalossa, jonka exclu-kokoelmaan kuuluu tämä kaunotar:

Voyage to Saks.

Saks-viisikko on nimetty hauskasti Voyage to Saksiksi, ja vaikka en yleensä edes hirveästi perusta sinisävyisistä luomiväreistä, tässä viisikossa sinisten ja kullan yhdistelmä on vaan upea! Mutta tämä taitaa kyllä olla harmillisen saavuttamattomissa. Toki teoriassa tuon saisi ostettua Saksin verkkokaupasta, silä sieltä toimitetaan myös Suomeen, mutta toimituskuluineen ja veroineen paletin hinta nousisi huimaan lähes 85 euroon. Ihan niin paljon en tätä sentään himoitse. ^_^

Onneksi tänne Eurooppaan myyntiin tulevassa Transat-kokoelmassa on kaksi kaunista viisikkoa ja upeat Nude-korostuspuuterit, ja oikeastaan voisin ottaa kokoelmasta itselleni ihan kaiken. ^_^ Koko kokoelma tuotteineen on esitelty mm. Chic Profile -blogissa, käykääpä katsomassa! Saks exclusive -kokoelma on esitelty täällä.

En tiedä tarkkaan, koska Transat-kokoelma tulee meille myyntiin, mutta kansainväliseksi julkaisupäiväksi on eri blogilähteissä kerrottu huhtikuun alku, ja huhtikuuhan alkaa jo ensi viikolla! Joten toivottavasti tämä rantautuu pian myös meille.

Mitäs te tykkäätte, iskeekö Diorin kesäkokoelma teihin? Onko teillä joku tietty vuodenaika, jonka kokoelmista yleensä erityisesti pidätte?

Ihanaa sunnuntaita ja kesäaikaa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Kesäkokoelmista minäkin useinmiten tykkään. Saks-exclusive paletti on aivan ihana, sen ulkonäkö iskee enemmän kuin Eurooppaversion. Olen löytänyt viimeisen vuoden aikana sinisen luomivärin, mutta en nyt ihan suinpäin ole tätä ostamassa. Kiertelen ja kaartelen nyt ainakin ensiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kyllä odotan, kieli pitkällä, että nämä saapuisivat tänne ja pääsee hypistelemään, sitten näkee, pitääkö ja mitä kotiuttaa. :-) Saks-paletti jää kyllä pelkäksi haaveeksi, ellei joku ihme tiputa sitä syliini, vaikka kaunis se kyllä on! Ja se kyllä saisi minut kokeilemaan sinistä luomiväriä, tähän asti sininen on mahtunut mun meikkimaailman oikeastaan vaan rajausväreissä ja kynsilakoissa. :-)

   Poista
 2. Päätin, että lopettaisin kausiviisikoiden ostamisen. Minulla on nyt puolentoista vuoden sisällä tulleista kokoelmista aina yksi viisikko. En usko voivani vastustaa näitä(kään) uutuuksia. Jee ja nyyh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kävi ihan samalla tavalla jossain vaiheessa viisikoiden kanssa. :-) Nykyään ei onneksi tarvitse ihan joka kokoelmasta viisikkoa hankkia, mutta nämä on kyllä nähtävä! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!