keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

OPI-skittlette

Esittelin täällä vähän aikaa sitten muutamia uusia OPIn lakkoja ja sain Pumpulipupulta loistavan idean, että lakoilla voisi vaikka tehdä skittletten. Jos joku on vielä onnistunut välttymään törmäämästä kyseiseen termiin, kerrotaan lyhyesti, että skittlette on kanadalaisen ChitChat Nails -blogia pitävän Martan keksimä termi, jolla tarkoitetaan lakkausta, jossa on vähintään kaksi erilaista aksenttikynttä. Tämä tarkoittaa, että koko manikyyrissä on kolmea eri lakkaa ja/tai koristelua eli ns. peruslakka ja kaksi aksenttia. Tässä vielä Martan oma määritelmä:

skit·tle·tte: Not quite a full skittles look, a skittlette manicure is one with at least two different accent nails. Pick any formation you wish, but for a true skittlette at least two nails need to be the same (the others can all be different) OR two pairs of identical nails and a different nail.

Lisää skittletten määrittelyä voi käydä lukemassa täältä.

Tällaiseen skittletteen minä päädyin (enkä nyt ole satavarma tämän "oikeaoppisuudesta"):Skittlette OPIn lakoilla.

Käytin tähän skittletteen siis kolmea OPIn uutuuslakkaa: peukussa ja pikkurillissä on I Love Applause Muppets Most Wanted -kokoelmasta, etusormessa Don't Bossa Nova Me Around Brazil-kokoelmasta ja keskisormessa ja nimettömässä Rose of Light Spotlight on Glitter -kokoelmasta. Don't Bossa Novaa ja Rose of Lightia on kaksi kerrosta, I Love Applausea kolme. Aluslakkana NailTek Foundation I ja päällyslakkana Seche Vite.

Aika kiva, vaikka itse sanonkin. ^_^ Tätä lakkausta jaksoin katsella aika monta päivää. Jokainen lakka oli myös itsessään tosi kaunis, joten varmaan pitää lakata niillä kaikilla vielä erikseen.

Oletteko te innostuneet skittlette-lakkauksista?

Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!