maanantai 7. huhtikuuta 2014

Neonkarkkia

Olen täällä blogissa esitellyt varmaan jo aika monet kynnet jollakin karkki-sokeri-nami-määritelmällä, ja taas tulee yhdet, koska näistäkin vaan tulee heti mieleen joku ihana sokerinen herkku. ^_^ Sitä paitsi jos lakan nimi on Candy Land, ei karkkimielleyhtymää oikein voi välttää:
Jindie Nailsin Candy Land.

Eikö olekin aika herkku? Ja siis voiko olla kesäisempää yhdistelmää kuin valkoinen ja neon! Hankin tämän Jindie Nailsin Candy Land -lakan muutama viikko sitten Norway Nailsilta, kun siellä oli muutaman tunnin ajan flash sale ja kaikki lakat 40 prosentin alennuksessa. Jindie Nails on yhdysvaltalainen indie-lakkamerkki, jonka takaa löytyy kynsilakkoja rakastava kolmikymppinen Jen. Norway Nailsin lisäksi Jindie Nailsin lakkoja myyvät ainakin Llawore ja Mei Mei's Signatures.

Candy Land on siis valkoinen hieman jellymäinen lakka, jossa on paljon isohkoja eri neonväreissä olevia glittereitä. Kuvissa lakkaa on kolme kerrosta, aluslakkana taas kerran NailTekin Foundation I ja päällyslakkana Seche Vite. Lakka vaati vähän enemmän töitä kuin normilakka, sillä nuo upeat glitterit tahtovat painua pullon pohjalle, joten pulloa piti pyöritellä ahkerasti, jotta glittereitä sai kalasteltua kynnelle. Ja kuten kuvista näkyy, kynsille glittereitä päätyi paljon vähemmän kuin pullon perusteella voisi päätellä.

Silti tämä upeus oli kyllä kaiken vaivan arvoinen, ja ison plussan lakka saa siitä, että tuo valkoinen pohjaväri levittyi tosi nätisti eikä raidoittunut. Tämä tulee varmasti pääsemään kynsille tulevana kesänä moneen kertaan! Ensi kerralla taidan vielä kokeilla Jindie Nailsin omaa vinkkiä ja laittaa pullon ylösalaisin ennen lakkaamista, jotta glitterit levittyvät lakkaan vielä tasaisemmin.

Tässä vielä kuva pullosta:


Mitäs tykkäätte? Nappaavatko neonvärit vai ovatko ne ihan no-no?

Ihanaa maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Onpas vekkuli lakka. Ja minusta näyttää just hyvältä, kun glittereitä on noin vain satunnaisesti ripotellun näköisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tämä on tosi hauska ja kyllä ihan erilainen kuin mikään muu lakkani. Ja ihan totta, minustakin tämä näyttää kyllä tosi kivalta näin harvemmillakin glittereillä. Sitä paitsi näin tämä on paljon helpompi poistaa. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!