perjantai 4. huhtikuuta 2014

Ruusukultaa ja vähän blingiä

Olen nykyään vähän huono käyttämään koruja. Se ei johdu siitä, etten tykkäisi koruista, päin vastoin, mutta arkiaamuni ovat vain sellaisia, että siinä vaiheessa kun olisi aika ryhtyä valitsemaan asuun sopivia koruja, pitää yleensä olla jo ovesta ulkona. Vapaapäivinä en sitten taas muista koruja laittaa tai sitten olen menossa treeneihin, jolloin korut pitäisi joka tapauksessa ottaa pois. Niinpä koruasusteinani ovat yleensä vain sormukset, pienet nappikorvakorut ja silloin tällöin Michael Korsin ruusukultainen rannekello (jonka muuten ostin MK:n omasta myymälästä Lontoosta pari vuotta sitten ja jota ra-kas-tan edelleen!).

Pari viikkoa sitten koin kuitenkin jonkinlaisen koruherätyksen, sillä satuin näkemään saman päivän aikana kahdella ihmisellä tosi kivat korut. Niin sitten löysin pian itseni tutkimasta Stockmannin koruhyllyjä, ja kun pari päivää myöhemmin sattui (!) olemaan kantisalepäivä, ei ollut oikeastaan enää mitään syytä olla hankkimatta näitä:


Ihastuin näiden Snö of Swedenin Riva-korvakorujen lämpimään ruusukultaiseen (oikea termi taitaa olla punakulta, mutta ruusukulta on paljon nätimpi!) sävyyn ja yhtä aikaa pyöreään ja kulmikkaaseen muotoon. Korujen jujuna on renkaiden takapuolella olevat kirkkaat kivet, jotka tuovat näihin blingiä minun makuuni juuri sopivasti - ei liikaa eikä liian vähän. ^_^

Myös kokonsa puolesta nämä ovat aika täydelliset: riittävän isot, että näkyvät eivätkä häviä hiusten tai huivien alle, mutta kuitenkin riittävän pienet normaaliin arkikäyttöön. Oikein hyvä hankinta, ja olenkin näitä käyttänyt jo monena päivänä. Samaa mallia muuten löytyy Snö of Swedenin kevään mallistosta myös hopeisina ja keltakultaisina, mutta minusta tämä punertava sävy on ehdottomasti kaunein ja sopii tähän malliin parhaiten.

Minkälaisia korujen käyttäjiä te olette? Käytättekö paljon ja/tai isoja koruja vai suositteko enemmän pelkistettyä ja vähäeleistä korutyyliä?

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat korvikset! Mä olen kanssa vähän samaa kastia, että ei vain ole aamulla aikaa alkaa valkkaamaan koruja. Tänään on jopa kello kädessä kun oli pari minsaa ylimääräistä aikaa - silti sain juosta bussille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään näistä itsekin tosi paljon! Ja kuulostaa niin tutulta, kellon ehkä joinakin päivinä saan ranteeseen, muuten olen aika toivoton. Joskus olen yrittänyt sitäkin, että nakkaan jotkut korut laukkuun, että voin laittaa ne sitten matkalla tai töissä, mutta yleensä nekin sitten unohtuvat sinne laukkuun. :-D

   Poista
 2. Mä olen todella huono korujen käyttäjä. Korujen laittamisesta ei ole tullut rutiinia, joten ne sitten vain jäävät koristamaan hyllyjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta, minultakin tosiaan puuttuu tuo "korurutiini" ja sen kerran kun sitten olisi minuutti tai pari ylimääräistä aikaa korujen valintaan, ei oikein osaa tarttua mihinkään tai mikään ei tunnu sopivalta. Kai sitä voisi miettiä asukokonaisuuden koruineen edellienä iltana valmiiksi, mutta aika harvoin mietin edes vaatteita. :-) Nyt tietysti voisi yrittää taas vähän skarpata, kun kesä tulee ja korut alkaisivat taas näkyä, kun ei tarvitse olla montaa kerrosta vaatetta päällä. :-)

   Poista
 3. Kauniit ja korviksia tulee eniten käytettyä joita teen myös ite ja välillä muitakin koruja joita pitäs enempi käyttää.Töissä ne tosin tiellä niin ei tuu laitettua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, itse tehtyjä koruja kyllä kelpaisi käyttää! Minulla muuten tulee talviaikaan käytettyä aika vähän isompia korviksia, koska ne aina jäävät kiinni johonkin takin kaulukseen tai kaulahuiviin. Saisi siksikin se kesä jo tulla. :-)

   Poista
 4. Minä käytän koruja joka päivä, mutta aina niitä samoja, vaikka valinnanvaraa olisi! Kauniit korvikset, muuten :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, onhan tuo sentään astetta parempi kuin ei koruja ollenkaan. :-) Olen kyllä itsekin huomannut, että helposti sitä tarttuu niihin samoihin koruihin, kun se on niin helppoa. Ja tietty jos on löytänyt hyvät, saahan niitä käyttää. :-)

   Poista
 5. Koruitta alaston olo, vähintään korvikset pitää olla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on varmaan joskus ollut noin, mutta olen jotenkin vähitellen oppinut siitä pois. Ehkä voisin alkaa opetella takaisin ainakin vähän. :-)

   Poista
 6. Ihanat! Mulla on aina koruja, ilman ei voi olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin täytyy varmaan kyllä opetella käyttämään taas koruja enemmän. Näillä korviksilla on kyllä hyvä aloittaa. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!