sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskynnet ja kuulumisia

Hei taas teille kaikille ihanille ja ihanaa pääsiäistä! Ja anteeksi pienestä hiljaisuudesta täällä blogissa. Elämä se osaa yllättää eikä aina pelkästään iloisesti, ja kuluneen viikon myllerryksessä vain jossain vaiheessa totesin, että vaikka haluaisin blogia päivittää, ei minulla juuri nyt riitä siihen voimia. Blogi ja te lukijat olette minulle edelleen tärkeitä ja iso ilonaihe, mutta nyt sallin itselleni sen ylellisyyden, että postailen ihan sen mukaan, miten jaksan ja mikä tuntuu hyvältä. Eli bloggailu kyllä jatkuu, mutta todennäköisesti täällä on tulevinakin viikkoina vähän hiljaisempaa.

Tänään kuitenkin esittelyssä pääsiäiskynteni:American Apparelin Office ja
Rainbow Honeyn Snake Eyes.

En varsinaisesti suunnitellut erityisesti pääsiäislakkausta, mutta Rainbow Honeyn Snake Eyes on jo pitkään odottanut pääsyä kynsille. Pullossa lakka näyttää tosi peittävältä, mutta onneksi tutkailin asiaa ensin netistä ja minulle selvisi, että se ei todellisuudessa ole ihan niin peittävä ja toimii paremmin niin, että alle laittaa värilakan. Koska Snake Eyes on vihreäsävyinen, valitsin alle American Apparelin minttuisen Officen, joka on muuten ihan täydellinen mintunvihreä cremelakka!

Lakkaus koostuu siis kahdesta kerroksesta AA:n Officea, jonka päällä on yksi kerros Rainbow Honeyn Snake Eyesia. Aluslakkana NailTekin Foundation I ja päällyslakkana Seche Vite. Ja voilà, meillä on hyvin pääsiäiseen sopiva manikyyri valmiina! ^_^ Minulla ainakin tulee tästä lakkauksesta ihan jokin linnunmuna mieleen. Harmi kyllä lakkaus ei ollut ihan kestävin mahdollinen ja sain jo ensimmäisen päivän aikana tuli keskisormen lakkaukseen pienen lohkeaman, joka näkyy kuvissakin. Pahoittelut myös superkuivista kynsinauhoista ja ei-niin-siististä lakkauksesta, tein lakkauksen yöhmyöhällä rättiväsyneenä.

Mutta onneksi lopputuloksesta tuli hieno! Luonnossa se on vielä paljon upeampi, sillä tuo Snake Eyes välkehtii upeasti, kun valo osuu siihen. Sainkin tästä lakkauksesta paljon kehuja ja tämä oli taas sellainen katselen joka välissä kynsiäni -lakkaus, joka tuli kyllä tarpeeseen. ^_^

Rainbow Honeysta vielä pari sanaa eli kyseessä on New Jerseysta Yhdysvalloista kotoisin oleva indie-lakkamerkki, joka täytti juuri huhtikuun alussa kaksi vuotta. Rainbow Honeylla on etenkin upeita ja suloisia glitterlakkoja, joita minullakin on entuudestaan jo pari. En nyt kuollaksenikaan muista, mistä Snake Eyesin ostin, mutta Rainbow Honeya myyvät ainakin Mei Mei's Signatures ja Hypnotic Polish, jotka molemmat toimittavat myös Suomeen. Hypnotic Polish on muuten minulle ihan uusi tuttavuus, jonka löysin vasta tätä postausta tehdessä. Kyseessä on hollantilainen nettikauppa, joka on perustettu viime vuoden lopulla ja joka myy monia indie- ja muita pienempiä lakkamerkkejä kuten A Englandia, Glitter Galia ja tätä Rainbow Honeya.

Loppuun vielä kuva pulloista:

Rainbow Honeyn Snake Eyes ja American Apparelin Office pääsiäistunnelmissa.

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäisviikonlopun jatkoa teille kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Todella ihana lakkaus, mulla tuli kanssa jotkut linnunmunat mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä kyllä sopivat hyvin pääsiäiseen, vaikka munaefekti ei ollutkaan suunniteltu juttu. :-D

   Poista
 2. Oi miten ihanat, pastellisen kimaltavat pääsiäiskynnet. Kiva että ne ilahduttivat sinuakin, voimia kaikkiin koitoksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ihmeellistä, miten paljon iloa kivasta lakkauksesta voi olla! :-) Ja kiitos tsemppauksesta, siitä tuli hyvä mieli! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!