lauantai 15. maaliskuuta 2014

Onnea on paketti

Olenkohan joskus ennenkin tehnyt postauksen tällä otsikolla? No, tämä tosiasiahan ei ole muuttunut miksikään, joten mahdollinen otsikkotupla puolustaa paikkaansa. ^_^

Tein eilen töitä kotona, kun ovikello soi ja oven takana oli kuriiri paketin kanssa. Kyllä olikin ihanaa saada pitkästä aikaa paketti kotiin toimitettuna! Useimmat pakettini on viime aikoina pitänyt hakea postista (tai jostain muusta noutopisteestä) tai ainakaan en ole ollut kotona, jos paketti on tullut kotiin asti. Mutta nyt olin! Mikä ihana piristys perjantaiaamuun!

No se paketti. <3

Tämä paketti saapui luokseni saksalaisesta Kosmetik4less-nettikaupasta, jossa asioin nyt ensimmäistä kertaa. Kosmetik4less myy monien muiden merkkien lisäksi saksalaista halpismeikkimerkkiä Essencea, johon tutustuin ensimmäistä kertaa (muutenkin kuin blogien välityksellä) viime keväänä Amsterdamissa. Essencen hinnat ovat suorastaan pöyristyttävän edulliset ja vaikka mukaan mahtuu varmasti myös täyttä kuraa olevia tuotteita, on laatu ainakin minun kokeilemissani tuotteissa ollut varsin hyvä. Ja kun hinnat ovat parin euron luokkaa, eivät ne hutiostoksetkaan harmita niin paljon.

Essence pukkaa maailmalle myös runsaasti paljon kausikokoelmia, ja koska kevätkokoelma Bloom Me Up! oli ilmestynyt myyntiin, oli hyvä syy haalia muutamia juttuja ostoskoriin. Tällainen saalis minulle sitten lähti:

Essence-saalis.

Kevätkokoelma oli tietenkin vain hyvä syy tilaukselle ja mukaan tarttuikin myös monta muuta juttua. Näistä vain kuvassa oikealla olevat kolme tuotetta eli huulipuna, voidemainen poskipuna ja valopuuteri ovat Bloom Me Up -kokoelmasta ja muut vanhemmista kokoelmista tai vakivalikoimasta. Katsotaanpa näitä sitten vähän tarkemmin:

Essencen kynsilakat sävyissä Bejeweled, Party Princess, Candy Love ja Nail Candies Sugar Pie, Honey Bunch.

Essencen kynsilakat maksavat alle 2 euroa, joten eihän näitä voinut vastustaa. Bejeweled pääsi jo kynsillenikin, siitä oma postauksensa myöhemmin, mutta se on siis tuollainen efektikimallelakka, Party Princess taas on ihana pinkki kimallepläjäys (ja siis tuo nimi, apua, pakkohan se oli saada! ^_^), Candy Love näyttää suloiselta persikkanudelta ja Nail Candies -lakka sävyssä Sugar Pie, Honey Bunch on ilmeisesti hieman läpikuultava lakka, jossa on voimakas kiilto.

Bloom Me Up! -kokoelman korostuspuuteri sävyssä Rose It Up ja Sun Club -aurinkopuuteri sävyssä Sun Light.

Korostustuotteet ovat yksi (monista) heikoista kohdistani, joten halusin kevään Bloom Me Up! -kokoelmasta sen valopuuterin nimeltä Rose It Up. Puuterin pinnassa on suloinen pitsimäinen kukkakuviointi, ja ainakin pikaisen googlettelun perusteella tämän pitäisi olla ihan kelpo tuote. Sun Club -aurinkopuuteri taas näytti houkuttelevalta siksi, että siinä on mukana myös vaaleanpunaista ja vaaleampia sävyjä. Molemmat maksoivat vähän yli 3 euroa/kpl.

Gel Eye Pencil sävyssä Around Midnight ja Bloom Me Up! -kokoelman huulipuna ja voidemainen poskipuna sävyssä Chaising Lacy.

Täydellisen rajauskynän etsintä on päättymätön missioni, joten ostin testattavaksi vedenkestävän rajauskynän tummansinisessä sävyssä Around Midnight. (Myönnettäköön, että sävyvalintaan vaikutti enemmän tai vähemmmän se, että minua on jäänyt kaivelemaan Kahvia ja kosmetiikkaa -blogin Eikolle Nizzasta tuomani MUFEn tummansininen rajauskynä, joka näyttää aivan u-pe-al-ta. Sitä odotellessa tämä toivottavasti hieman paikkaa.) Ekan kokeilukerran perusteella kynä vaikuttaa kelpo rajauskynältä ja väri pysyy hyvin eikä lähde liikkeelle hankaamallakaan. Rajauskynä ja poskipuna maksoivat vähän yli 2 euroa/kpl ja huulipuna karvan verran alle 2 euroa.

Poskipuna ja huulipuna Chasing Lacy lähikuvassa.

Bloom It Up! -kokoelmassa sekä toisen poskipunan että huulipunan sävyn nimi on Chasing Lacy. Väreiltääkinkin ne ovat aika lähellä toisiaan, tuollaisia lämpimiä vaaleanpunaisia - olin jo aikeissa sanoa korallisia, mutta itse asiassa korallia näissä on aika vähän. Lämmin vaaleanpunainen siis. Huulipunaa en ole vielä testannut, mutta poskipuna tuntui kivalta tuttavuudelta; väri on aika kevyt ja helposti levitettävä, pelleposkia tällä ei ainakaan kovin helposti saa.

Koko satsi maksoi yhteensä noin 20 euroa ja postikuluja kertyi 6,90 euron verran. Tilaus tuli vajaassa viikossa, tein tilauksen muistaakseni viime sunnuntaina ja paketti saapui kotiovelleni perjantaina.

Mitäs tykkäätte ostoksista? Onko Essence teille tuttu merkki?

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Ihana paketti! Mua on houkutellu Essencen tuotteet jo KAUAN, mutta yritän vielä hillitä kun mitään suoraa tarvetta ei ole :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? :-) Mullakin kesti yllättävän kauan, että sain tilauksen tehtyä tuonne, mutta sitten tuon kevätkokoelman ilmestyminen olikin riittävän hyvä syy (kauhee tarve!) shoppailuun. :-D Ja vaikka tykkään selemerkeistä, on välillä kiva ostaa näitä superhalpoja merkkejäkin, varsinkin kun Essencellä on laatu aika kiva, enhän mä tällä rahalla olisi saanut selemerkeiltä oikeastaan mitään. Eiks oo hirveen hyviä perusteluita? :-D

      Poista

Kiitos kun kommentoit!