perjantai 15. marraskuuta 2013

Perjantaiglitteriä

Vaikka kuluva marraskuu on sujunut marraskuuksi yllättävän hyvin (marraskuu on inhokkikuukauteni), ovat lähes kaikki keinot tarpeen siitä selviytymisessä. Koska en voi olla koko aikaa Nizzassa (vaikka mieluusti olisin, believe me!), on yksi helppo ja toimivaksi havaittu keino yhdistelmä vaaleanpunainen kynsilakka ja glitter. Tällä kertaa toteutin kombon näin:



China Glazen Dance Baby vaaleanpunaisella glitterillä.

Innostuin I love me -messuilla niin paljon kynsien koristelusta, että hankin pian messujen jälkeen itselleni kasan aika simppeleitä koristelutarvikkeita Chez Delaneyn verkkokaupasta. Vastaavia tarvikkeita saa varmasti melkein mistä tahansa kynsitarvikekaupasta ja kai koristeluissa voi periaatteessa käyttää ihan askartelukaupoistakin saatavia koristeita. Minulla oli näitä kynsiä varten tällaiset tarvikkeet:

Vaaleanpunaista glitteriä ja China Glazen Dance Baby -lakka,

Jos muistan oikein, on tämä käyttämäni glitter pienintä mahdollista hexagon- eli kuusikulmaista glitteriä.

Ja näiden kynsien tekeminen oli ihan superhelppoa jopa tällaiselle peukalo keskellä kämmentä -tumpelolle kuin minä. ^_^ Näin homma toimi:

1. Ensimmäiseksi laitoin puhtaalle kynnelle kerroksen aluslakkaa (minulla vakkarikäytössä Nailtiques Formula 2).
2. Sen jälkeen lisäsin kaksi kerrosta China Glazen Dance Baby -lakkaa.
3. Päälle kerros pikakuivattajaa - tämä ei ole välttämätön, jos jaksat odotella lakan kuivumista. Minä en jaksanut. ^_^
4. Kun lakkaus oli kuiva, lisäsin kärkiin väritöntä lakkaa - ostin tähän tarkoitukseen Lumenen Natural Coden edullisen päällyslakan, niin ei haittaa, jos lakan sekaan joutuu glitteriä tai muuta sotkua koristeluista.
5. Sitten sormi kera märän lakan glitterhilepussiin; kynttä voi kevyesti painaa glittereihin, että ne varmasti tarttuvat kunnolla.
6. Puistelin irtoglitterit isohkolla sudilla - minulla on käytössä vanha kabukisivellin.
7. Päälle kerros tai kaksi päällyslakkaa kiinnittämään glitterit ja tasoittamaan kynnen pintaa.

Valmista tuli! Helppoa ja nopeaa!

Glitterit lähikuvassa.

Tykkään kynsistä tosi paljon, eivätkä kuvat (ja marraskuun valo) tee niille oikeutta: glitter nimittäin vaihtaa väriä ihanasti valosta ja valon kulmasta riippuen. Seuraavalla kerralla kokeilen näitä jonkun tummemman lakkauksen päälle, voisi näyttää aika hienolta, kun kontrasti on vielä suurempi.

Mitäs tykkäätte? Oletteko te kokeilleet glitterin tai muiden koristeiden käyttöä kynsillä?

Ja nyt toivottelen ihanaa viikonloppua teille kaikille! Muistakaa hemmotella itseänne! ^_^

4 kommenttia:

  1. Ihanat keijukaiskynnet! Varsinkin tuo pinkki lakka on aivan ihana :D Alkaa tehdä itsekkin mieli lakata karkkipinkillä, vaikken yleensä hirveä fani olekkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Kunnon karkkipinkki kyllä piristää päivää kuin päivää, nyt vaan heti lakkailemaan! Kynsillä määräkin on sen verran pieni, että sopii hyvin myös ei-niin-pinkki-faneille. :-)

      Poista
  2. Onpas herkulliset kynnet, tuli jotenkin kesäinen fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin tänään päivällä ihan samaa, siis että näissä on just sellaiset värit, jotka muhun vetoaa kesäaikaan. Sittenhän ne sopii erityisen hyvin keskelle marraskuuta. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!