lauantai 9. marraskuuta 2013

Nizzan ostokset: Sephora

No niin, aloitetaanpa Nizzan-reissuni ostosten purku. ^_^ Kaikenlaista *pientä* kertyi parin päivän varrella sen verran paljon, että päätin jakaa ostokset kolmeen osaan. Tässä ensimmäisessä osassa esittelen Sephoran ostokset ja omissa postauksissaan sitten muut kosmetiikkaostokset ja sitten vielä muut ostokset. Ei muuta kuin hakekaa kuppi kahvia, ottakaa mukava asento ja aloitetaan!

Benefitin Groovy kind-a love! -lahjapakkaus ja Narsin luomivärinpohjustaja.

Ensimmäisenä säntäsin Sephorassa (en nyt ihan ollut aamulla oven takana odottamassa, mutta melkein) katsomaan, löytyykö sieltä ihanaista Benefitin Countdown to love! -joulukalenteria. No ei löytynyt. Sitä on kuulemma myynnissä vain Pariisin Sephoroissa. Lohdutukseksi ostin sitten tämän joulumyyntiin juuri tulleen Groovy kind-a love! -setin. Kuvassa myös bloggaajakollegalle hankittu (ja kovasti kehuttu) Narsin luomivärinpohjustaja.

Mikä ihana rasia! <3

Ja Groovy kind-a love! sisältä.

Setti pitää sisällään POREfessional-primerin, Benetint-värin poskille ja huulille, Dandelion- ja Gimme Fever-poskipuna/korostusväriduon, They're Real -ripsivärin sekä neljä luomiväriä. Tämä ihanuus maksoi 38 euroa. Kaikki tuotteet ovat minulle entuudestaan tuntemattomia, en siis ole kokeillut niitä ennen, joten ihanaa päästä testailemaan näitä!

Sephorassa piti tietenkin käydä monta kertaa, ja seuraavalla käynnillä mukaan tarttui tällainen satsi:

Sephoran Toffee-suihkugeeli, Cotton Flower -suihkugeeli ja Cotton Flower -vartalovoide.

Sephoran kynsilakka sävyssä Valentine ja poskipuna sävyssä Pink Flush.

Rrrrakastan Sephoran omia vartalonhoitotuotteita, ja kun suihkugeeleillä on hintaa 2,90 euroa, en vaan voi vastustaa. Tällä kertaa ostoskoriin valikoitui suloiselta tuoksuva ja suloisen vaaleanpunaiseen verhottu Cotton Flower kera saman tuoksun vartalovoiteen (7,90 euroa) sekä ihanan karkkinen Toffee.

Vadelmapinkin kynsilakan sain valita ilmaiseksi, koska otin itselleni Sephoran kanta-asiakaskortin (vihdoinkin!). Sephoran kynsilakkapullot ovat vähän uudistuneet sitten viime näkemän. Uusi muoto on minusta kivempi kuin vanha, mutta korkki vääntyi heti ekalla käyttökerralla vinoon, ärsyttävää! Onneksi lakka on kynsillä yhtä herkullisen aurinkoinen kuin pullossa, ja se pääsikin heti käyttöön.

Lisäksi ostin Sephoran oman poskipunan, ja myyjän ystävällisellä avustuksella valitsin tämän sävyn Pink Flush. Se näyttää vähän pelottavan ruskealta à la 80-luvun aurinkopuuterit, mutta on tosiasiassa kaunis vaalea persikkainen vaaleanpunainen. Oikein suloinen väri, joka antaa kaunista hehkua kasvoille. Värissä onkin hieman hohdetta, mistä tykkään. Tällä oli hintaa 10,90 euroa.

Ja koska ennen lähtöä oli vielä käväistävä katsomassa, jos löytyisi jotain pientä kivaa:

Urban Decayn Naked Skin -meikkivoide ja Sephoran kylpykuutiot.

Kylpykuutiot lähikuvassa, ihan kuin karkkeja!

UD:n Naked Skin -meikkivoide.

Kyselin täällä blogissa shoppailuvinkkejä Sephoraan ja The Duvessa kertoi, että UD:n Naked Skin -meikkivoide kiinnostaisi häntä. Olin itse melkein unohtanut, että Urban Decay on tosiaan kehittänyt kokonaisen tuoteperheen Naked-brändin ympärille, mutta nyt Sephoraan päästyäni kävin tutkailemassa näitä meikkivoiteitakin. Ensimmäisellä kerralla myyjä ei ollut kovin avulias, mutta totesi, että seuraavana päivänä on tulossa yhtä sävyä, joka hänen mielestään voisi olla minulle sopiva.

Toisella kerralla oli eri myyjä, joka sitten auttoi minua oikean sävyn löytämisessä ja testasi sitä kasvoilleni. Päädyimme sävyyn 3.0, joka näyttää (ja kuulostaa, yleensä meikkivoidesävyni alkavat ykkösellä tai korkeintaa kakkosella) aika tummalta, mutta ainakin kevyesti päivettyneelle iholleni se sopii täydellisesti. Ja kyllä tämä on ihana! Voide on ohutta ja sitä on helppo levittää, ja silti se peittää hyvin, mutta iho jää kuitenkin luonnollisen näköiseksi. Meikkivoiteessa on kaikenlaisia hoitavia ainesosia (mm. Matrixyl 3000 ja Sodium Hyaluronate, mitä sitten ovatkaan ^_^), mutta silti se pitää minun superhelposti kiiltävän ihoni mattaisena todella hyvin. Tämä siirtyikin kertaheitolla meikkivoidesuosikkieni kärkeen, joten kiitos Duvessa yllytyksestä! Hintaa tällä oli 34 euroa. Vaaleaihoisille tiedoksi, että tästä löytyy myös todella vaalea sävy.

Ja sitten piti vielä poimia mukaan muutama Sephoran kylpykuutio, koska ne vaan näyttävät ja tuoksuvat niin suloiselta. Meillä ei edes ole kylpyammetta, mutta näitä voi käyttää vaikka jalkakylpynä tai antaa lahjaksi, kun joulukin jo kovaa vauhtia lähestyy. Nämä maksoivat euron kappaleelta.

Mitäs tykkäätte? Omasta mielestäni olin kovinkin maltillinen ostoksissani. ^_^

Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ihana toi setin rasia ja noi kylypykuutitot näyttää aika samalle ku muistaakseni yves rocherin.

    VastaaPoista
  2. Voih, mitä ostoksia :) Harmi, ettet saanut sitä joulukalenteria :<

    VastaaPoista
  3. Ihania hankintoja! Harmi ettet saanut kalenteria. Tuo Naked-meikkivoiteen pullo on aika ylellisen näköinen!

    VastaaPoista
  4. Eekku, minäkin tykkään tuosta Benefitin rasiasta tosi paljon! Sinne voi myöhemmin sitten säilöä jotain muita aarteita. :-) Ja totta, Yves Rocherilla taitaa tosiaan olla vastaavanlaisia kylpykuutioita, täytyykin käydä joskus tutustumassa niihin.

    Wanunen, joo, se kalenteri kyllä vielä vähän kaivelee. Yritän varmaan metsästää sitä jostain netistä. Tai sitten käyn ostamassa The Body Shopin kalenterin. Jos niitä vielä saa.

    Kaisuli, joo, kuten wanuselle tuossa totesin, kalenteri kieltämättä vähän harmittaa, mutta en vielä luovuta. :-) Ja totta, Naked-pullo on kyllä kovin tyylikäs, plussaa siis siitäkin! :-)

    VastaaPoista
  5. Voi lääh, aivan ihania ostoksia! t. kateellinen ;)

    VastaaPoista
  6. Hehee, Päivi, olin kyllä aivan taivaissa tuolla. :-) Sephora on vaan niin <3

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Myy! Sephorasta on helppo tehdä ihania löytöjä. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!