keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Majolica Majorcaa

Blogin synttäriarvonnan palkintona olleet aasialaisihanuudet tuntuivat ihastuttavan monia ja ehkä joku jopa haluaisi hankkia niitä itselleen, jos arpaonni ei tällä kertaa osunut kohdalle. Niinpä ajattelin kirjoitella aiheesta tänään vähän lisää. Tässä vielä arvonnan toinen palkinto:

Lavshucan Shiny Trip Eyes -paletti ja Majolica Majorcan Puff de Cheek -poskipuna.

Palkinnot hankin hongkongilaisesta nettikaupasta Adambeautysta, josta nykyään ostan pääosan aasialaisten merkkien meikeistä. Toinen aasialaisen kosmetiikan suosikkiostospaikkani, Sasa.com, ei nimittäin ole vahvimmillaan meikkien ja värikosmetiikan tarjonnassa. Adambeautyn sivuilla ei kovin paljon ole tietoa itse tuotteista, joten sitä kannattaa etsiä muualta googlettelemalla. Muutoin palvelu on pelannut joka kerta hyvin, ja postikulujakin tulee vain pari dollaria per tilaus.

Supersuloisia palkintoja hankkiessani piti minun tietenkin ostaa jotain itsellenikin. Tässä muu Adambeauty-tilauksen saalis, joka siis jäi puhtaasti omaan käyttööni: ^_^

Majolica Majorcan Perfect Automatic Liner -rajausväri, Lash Expander Edger Meister (film type) -ripsiväri
 ja Nail Costume -kynsitarrat.

Majolica Majorca on Shiseidon brändi, joka on suunnattu vähän nuoremmille kuluttajille. Merkin hinnat ovat varsin edulliset, meikäläistä markettikosmetiikkatasoa tai vielä edullisempaa, ja markettikosmetiikkamerkkihän Majolica Majorcakin on. Laatu on kuitenkin etenkin hintaan nähden ihan huippua, ja vaikka vaihtelua tietenkin on, en ole oikeastaan yhteenkään tuotteeseen joutunut pettymään. Yleensä päin vastoin, olen hämmästellyt, miten hyviä nämä ovat.

Ja miten suloisia! Siis katsokaa nyt noita pakkauksia! Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa myös Majolica Majorcan omat nettisivut, jotka ovat ihan supersuloiset, vaikkei niistä mitään ymmärräkään. ^_^

Majolica Majorcan Nail Costume -kynsitarrat.

Nail Costume -kynsitarrat julkaistiin osana Majolica Majorcan Fantastic Fantasy -kokoelmaa, jonka teemana on Liisa Ihmemaassa. Tarrasettejä on kolme erilaista, joista minä valitsin tämän, jonka nimi on Tablecloth. Tarra-arkki maksoi Adambeautylla 8 USD. En tiedä, koska raaskin näitä käyttää, mutta syötävän suloisia ovat!

Majolica Majorca Lash Expander Edger Meister (film type) -ripsiväri.

Majolica Majorcan ripsivärit ovat tunnettuja hyvästä pysyvyydestään, mutta myös lähes pahamaineisia siitä, kuinka vaikeita ne ovat poistaa. Tänä syksynä julkaistu Lash Expander Edger Meister Film Type -maskara on Majolica Majorcan ensimmäinen vedellä pois pestävä (= film type) ripsiväri, joten tämän halusin heti hankkia kokeiluun. Ja voi että tämä onkin hyvä! Suorastaan HG-tasoa! Hintaa tällä oli 16,50 dollaria.

Tämä on kuitumaskara, joka tekee ripsistä todella pitkät ja kaarevat, ja väriä pystyy kerrostamaan reippaasti kampamaisen harjan ansiosta: väri ei paakkuunnu yhtään vaan ripset pysyvät koko ajan siististi kammattuina. Ainoa pikkuriikkinen miinus tulee siitä, että pitkän päivän aikana kuidut saattaavat vähän varista ja kutittaa silmiä. Mutta tämä kyllä pysyy hyvin, ei sottaa päivän mittaan ja on todella helppo poistaa: vähän lämmintä vettä ja ripsiväri irtoaa pieninä palasina. Suosittelen!

Majolica Majorca Perfect Automatic Liner.

Majolica Majorcan Perfect Automatic Liner -rajausvärin ostin aika heräteostoksena, kun nyt piti vielä jotain saada. ^_^ Väri on tussimaisessa muodossa, ja väriä annostellaan kiertämällä kynän päästä. Väri on paksua ja runsasta ja sillä saa hyvin rajaukset piirrettyä, mutta oikean annostelumäärän löytäminen vaatii hieman harjoittelua. Vähän myös jänskättää, kuinka nopeasti väri alkaa kuivua säiliössä, täytyy yrittää käyttää tätä ahkerasti. Tämä maksoi 16,50 dollaria.

Tällaisia ostoksia. Niin, täytyy vielä tunnustaa, että kovasti hinkuisin tuota palkintona arvottua Lavshucan luomiväripalettia, se on vaan niin herkullisen näköinen. Vielä olen malttanut mieleni, mutta saa nähdä, kuinka pitkään kestän. ^_^

Onko Majolica Majorca teille tuttu merkki? Tai oletteko ylipäätään kokeilleet aasialaista kosmetiikka?

10 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja ei kokemusta tuosta merkistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku, ja nyt sitten vaan tutustumaan Majolica Majorcaan. :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekin?! Mä en vaan oikeasti tiedä, koska raaskin nuo käyttää. :-D

      Poista
  3. Mulla on Majorcan kuituripsari, ja on kyllä hyvin pysyvä! Pakkauksen aion säästää ihan vain sen takia kun se on niiiiin söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole aikaisemmin edes uskaltanut hankkia Majorcan ripsareita, kun oon pelännyt, että niitä ei saa poistettua millään. :-) Ja pakkaukset näissä ovat kyllä tosi suloisia, tykkään! Kivaa, kun on jotain vähän erilaista sen peruspötkylän sijaan. :-)

      Poista
  4. Ooh, jospa löytyis jostain aasialaisesta merkista vastaava Estee Lauderin Double Wear eyelinerille (lähtee pois lämpimällä vedellä), niin oisin innosta piukeena! Se ei kyllä ole kuivunut parin vuoden jälkeenkään, vaikka on ehkä pikkuisen kuivahko, mutten jotenkin oo lämmennyt sen kärjelle... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noita vedellä poistettavia rajausvärejäkin varmasti aasialaisilta merkeiltä löytyy, ja minuakin ne kiinnostaisivat. Muistaakseni ainakin Canmaken Strong Eyes Liner ja Kojin 24h Long Lasting Liquid Eyeliner ovat vedellä pois pestäviä, ja varmaan noita on paljon muitakin. Eli siitä vaan etsimään ja testaamaan! :-)

      Poista
  5. Mulla aasialaisen kosmetiikan kokemukset rajoittuvat Sensaihin ja Shisheidoon, enkä ole koskaan tilannut kosmetiikkaa euroopan ulkopuolelta. En kiellä, etteikö tuotteet ole söpöjä ja houkuttelevia, mutta olen ehkä turhan arka tilaamaan niinkin kaukaa kuin Hong Kongista, vaikka ei sinne itse tarvi kävelyllä lähteäkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan se ihan ymmärrettävää, että kynnys tilata Suomen saati Euroopan ulkopuolelta on korkeampi. Kyllä minäkin aika tarkkaan selvittelen, ennen kuin uudesta paikasta tilaan. Paypal on maksutapana tosi kätevä (ja sitä monet ulkomaiset nettikaupat käyttävät), kun siinä ei tarvitse kirjoitella eikä lähetellä luottokortin numeroa minnekään. Luottokortilla maksaminen ylipäätään on tosi turvallista, sillä ongelmatilanteissa saa sitä kautta rahansa takaisin.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!