keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Sara hearts Lancelot

Ensimmäinen A Englandin lakkani on CesarsShopin bloggaajaillan lahjakassissa saamani Lancelot. Täytyy myöntää, etten ollut mitenkään superinnostunut hyvin tummanpunaisesta, lähes mustasta sävystä, mutta viime viikonloppuna päätin kokeilla sitä. Ja voi tytöt, että se on upea! Miten jostakin niin yksinkertaisesta kuin (melkein) mustasta lakasta voi saada jotain näin hienoa?

 photo AEnglandLancelot1.jpg
 photo AEnglandLancelot2.jpg
 photo AEnglandLancelot3.jpg
A England Lancelot.

Lakka on todella pigmenttistä ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Voimakas pigmentti ja kiilto, jota Seche Vite vielä täydentää, luovat ihan uskomattoman syvyysvaikutelman. Toisaalta lakkapinta on kuin peili, toisaalta kuin lampi tai kaivo, johon uppoaa, kun sitä tuijottaa. Alan todellakin ymmärtää kaiken hehkutuksen A Englandin lakoista!

Lancelot on osa A Englandin Mythicals-kokoelmaa, joka on käsittääkseni A Englandin ensimmäinen lakkakokoelma. A England kuvailee väriä mustanpunaiseksi: black red garnet. Kynsillä punaista ei juuri erota kuin korkeintaan lakkauksen reunoilla, jossa lakkaa voi olla ohuemmin. Ehkä eron huomaisi täysmustan lakan rinnalla. Niin tai näin, se ei muuta sitä tosiasiaa, että tämä on vaan häikäisevän upea! Kuten jo alussa sanoin: periaatteessa ihan yksinkertainen ja simppeli väri, josta on saatu uskomattoman kiehtova.

 photo AEnglandLancelot4.jpg

Kokeilin näille kynsille myös ensimmäistä kertaa teippikoristelua, joka onnistui minusta näin ekakertalaiselle aika hyvin. Ensi kerralla sitten vaan muistan, ettei kannata mennä saunaan heti kun koristelut on saanut valmiiksi. ^_^ Lähimpänä kynnen kärkeä ollut koristeteippi nimittäin irtosi saman tien ja parin muun päät alkoivat vähän repsottaa. Yritin pelastaa tilanteen (sitten saunan ja hiustenpesun jälkeen) kerroksella Seche Viteä, ja se tuntui toimivan, sillä loput teipit ovat pysyneet moitteettomasti jo kolme päivää.

Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite. Koristeluiden päällä on lisäksi yksi kerros Natural Coden päällyslakkaa ja yksi kerros Seche Viteä.

Koristelussa käytin siis ohutta kullanväristä koristeluteippiä. Omani ostin muistaakseni Chez Delaneylta, mutta vastaavaa saa varmasti melkeinpä mistä tahansa kynsitarvikkeita myyvästä kaupasta. Innostuin lopputuloksesta sen verran, että tekisi mieli hankkia koristeteippiä jossain muussakin värissä. Esimerkiksi musta voisi näyttää aika kivalta vaaleamman lakan päällä.

Oletteko te kokeilleet A Englandin kynsilakkoja? Tai koristeluteippiä?

Ai niin, on tässä postauksessa jotain muutakin uutta kuin eka A Englandin lakkani ja ekat teippikoristelut: nimittäin ekat blogissa julkaistut kuvat uudella järkkärillä kuvattuna! Siippani bongasi joulun jälkeen Canonin EOS D1100 -kameran sen verran hyvästä tarjouksesta, että päätin ostaa itselleni vielä yhden joululahjan. Minulla on ollut reilun vuoden verran ystäväni järjestelmäkamera lainassa, mutta nyt oli korkea aika hankkia oma. Sitä paitsi tässä 1100D:ssä on minun tarpeisiini paljon paremmin soveltuva objektiivi, joten nyt pystyn kuvaamaan myös kynsikuvia järkkärillä, jee! Toivottavasti tästä hankinnasta on siis iloa myös teille lukijoille. ^_^

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa kaikille älkääkö paleltuko tuolla pakkasessa! ^_^

2 kommenttia:

  1. Mä en itseasiassa ole ikinä kuullut tälläisestä vaikka aika kova kynsilakkafani olenkin! Todella nätti tuo kultainen kuvio :)
    Stella xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A England on tietääkseni vasta parisen vuotta vanha merkki, minäkin olen siihen aikaisemmin törmännyt lähinnä indie-lakkoja myyvissä nettikaupoissa ja joissakin blogeissa. Todella kiinnostava uusi tuttavuus, tähän pitää tutustua lisää! :-)
      Ja kiitos, minustakin tuosta teippikoristelukuviosta tuli aika kiva. Tosin sen tekeminen oli sen verran hidasta, etten jaksanut tehdä enempää kuin tuon yhden kynnen. :-D Toisaalta hyvin tuo yksikin tehostekynsi toimi.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!