lauantai 25. tammikuuta 2014

Feeling very Saga

Käsi ylös: kuinka moni on katsonut Silta-tv-sarjaa ja jäänyt siihen totaalisen koukkuun? Me katsoimme Sillan toisen tuotantokauden joululomalla ja olimme aivan myytyjä. Joten kävin pian ostamassa meille ensimmäisen tuotantokauden. Se on meillä vielä vähän kesken, koska sitä pitääkin jo katsoa vähän säästellen. Ei edes haittaa, vaikka toisessa tuotantokaudessa paljastettiin aika paljon tästä ensimmäisestä. Kolmatta odotellessa. Toivottavasti se nähdään ja pian.

Iso osa sarjan viehätystä ovat sen henkilöhahmot: erehtyväisyydessään niin inhimillinen Martin Rohde ja ennen kaikkea hämmentävän suora ja ihanan outo Saga Norén. En varmasti ole ainoa, jota Sagan persoona kiehtoo ja nyt huomaan, että Sagasta on tullut minulle myös jonkinlainen tyyli-ikoni.

Kuulostaako oudolta? Antakaas kun vähän selitän. Olen jo koko tämän syys-talvikauden ollut tykästynyt paluun tehneeseen bikertyyliin ja havitellut itselleni bikertyylisiä matalia kenkiä. Joten kun näin nämä Ashin Ralph-nilkkurit My-Wardroben alessa, olin aika myyty:

 photo Ashboots1.jpg

 photo Ashboots2.jpg

 photo Ashboots4.jpg

 photo Ashboots5.jpg

 photo Ashboots6.jpg
Ashin Ralph-nilkkurit.

Ash on ranskalais-italialaisen suunnittelijakaksikon Leonello Calvanin ja Patrick Ithierin perustama merkki, joka valmistaa pääasiassa kenkiä, mutta myös laukkuja ja (nahka)vaatteita. Ashin kengät eivät ole ihan sieltä halvimmasta päästä, ja näidenkin alkuperäinen hinta oli lähemmäs 300 euroa, mutta hyvällä alennuksella raaskin nämä ostaa.

Ja voi jessus, että nämä ovat ihanat! Nahka on paksua ja silti älyttömän pehmeää, ja kun avasin paketin, vastaan tulvahti suorastaan huumaava nahan tuoksu. Kaiken lisäksi nämä ovat supermukavat jalassa, sillä malli on tosi reilu ja tilava.

Niin. Ja mikä parasta, minulle tulee ihan Saga-olo, kun näissä kävelen. ^_^ Tunnustaako kukaan muu pitävänsä Sagaa tyyli-ikoninaan? Tai omaavansa jonkun muun oudon tyyli-innoittajan? Entä iskeekö teihin tällainen bikertyyli?

Ihanaa lauantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Toinen fani täällä! Sagaa kehitettiin toisessa kaudessa hahmona mun mielestä tosi hyvin myös. Sagan housut ihan mun suosikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :-) Oon ihan samaa mieltä Sagan hahmon kehittämisestä. Ja joo, ne nahkahousut! Ja se miten Saga aina välillä pitää niitä housuja auki. Mahtava hahmo, :-)

   Poista
 2. Minä jäin ihan koukkuun sarjaan ja myös Sagaan. Ihana ja ärsyttävä samaan aikaan! Ja tyyli on just sopivan yksinkertainen, mutta mietitty :)

  Ja nuo kengät on todella upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silta on kyllä niin koukuttava sarja! Todella toivon, että siitä nähdään vielä kolmaskin tuotantokausi. Ja totta, Sagan tyyli on juuri sellainen, ettei se ole sen näköinen, että on yritetty liikaa. Mun on pakko mainita vielä se Sagan oliivinvihreä villakangastakki, se on minusta myös superstyle, mutta samaan effortless-tyyliin kuin Saga muutenkin.

   Törmäsin muuten Sagan tyyliä googletellessani tällaiseen juttuun, jossa paitsi kerrotaan, että Silta ilmeisesti pyörii parhaillaan BBC4:llä Britanniassa, myös että sarja on tehty uudelleen jenkkimarkkinoille ja tuolta löytyy mm. kuva Diane Krugerista, joka esittää Sagan hahmoa. Ja se vaan näyttää ihan väärältä! http://www.neverunderdressed.com/fashion/news/why-saga-noren-wins-at-scandi-crime-drama-style

   Poista

Kiitos kun kommentoit!