sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sweet Heat ja A Natural Flirt

Osuin perjantaina sattumalta (!) Macin pisteelle, kun sinne oli juuri tullut myyntiin pari uutta kokoelmaa. Punk Couturen neonvärit ja mustat huulipunat eivät olleet minun juttuni, mutta pysähdyin huokailemaan Magnetic Nude -kokoelman kohdalle. Ja mitä silmäni näkivätkään: Extra Dimension -luomivärejä ja kaiken lisäksi yhden kaikkien aikojen suosikkiluomivärisävyni!


Mac Sweet Heat.

Ensimmäiset Extra Dimensionit ilmestyivät käsittääkseni keväällä 2012, jolloin hankin tämän Sweet Heat -luomivärin. En ole varma, tulivatko ne silloin Suomeen myyntiin; ostin oman Sweet Heatini Heathrow'n lentokentältä. Sen jälkeen Extra Dimensioneja on nähty ainakin pariin otteeseen, ainakin keväällä 2013 ja siis nyt Magnetic Nude -kokoelmassa, jossa tämä Sweet Heat on jälleen mukana.

En tiedä, mikä näissä on, mutta nämä vetoavat minuun ihan täysillä. Värit ovat metallisen hehkuvia ja koostumukset kermaisia. Tai tarkemmin sanottuna Extra Dimensionista kerrotaan, että se on uudenlainen nestemäisen ja puuterimaisen koostumuksen yhdistelmä, joka heijastaa valoa ja antaa syvyyttä (dimension) kasvonpiirteille. Siitä nimikin lienee tullut, extra dimension.

Kaiken lisäksi nämä napit näyttävät aivan upeilta: suorastaan rakastan tuota pintakuviointia. Kuten kuvasta huomaa, olen yrittänyt säästellä sitä ottamalla väriä aina suunnilleen samasta paikasta. Samanlainen pintakuviointi on myös poskipunissa ja Skinfinish-korostuspuutereissa.

Ja näin siinä kävi. Pystyin kertaalleen poistumaan Macin pisteeltä tyhjin käsin, mutta kun - taas ihan sattumalta - kävelin siitä ohi toisen kerran, tällä kertaa vielä lompakko "unohtuneena" käteen, oli pakko pysähtyä ja ostaa tämä:


Mac A Natural Flirt.

A Natural Flirt on Magnetic Nude -kokoelman viidestä luomiväristä vaalein, Macin kuvauksen mukaan vaalea vaaleanpunainen, minä kuvaisin sitä ehkä vaaleaksi nude-persikka-vaaleanpunaiseksi. Totuuden nimessä en välttämättä olisi tarvinnut tätä väriä, sillä kokoelmistani varmasti löytyy ainakin hyvin lähellä olevia sävyjä, mutta en vaan voinut vastustaa koostumusta ja kaunista kuviointia. Sitä paitsi tämä näytti Sweet Heatin kanssa aivan ihanalta. Vaikka sävyero on pieni, niillä saa varmasti yhdessä loihdittua luomelle hienon kolmiuloitteisen vaikutelman. Oliko tarpeeksi hyvin perusteltu? ^_^


Mac Sweet Heat ja A Natural Flirt.

Tässä kaksikko vielä yhteiskuvassa. Kuten näkyy, olivat nuo ensimmäiset Extra Dimension -luomivärit suurempikokoisia kuin Macin luomivärit normaalisti. Napissa on väriä 2 grammaa, kun tuossa nyt julkaistussa luomivärinapissa väriä on 1,2 grammaa. Jännä juttu muuten, että kun kävin katsomassa näitä Macin nettisivuilla, siellä Magnetic Nude -kokoelmankin luomivärien kooksi ilmoitettiin 2 grammaa. Ei sillä, että asialla olisi minulle suurempaa merkitystä, mutta outoa silti. ^_^

Tässä vielä meikki kaksikolla toteutettuna. Se oli luonnossa paljon kauniimpi kuin mitä kamera onnistui tallentamaan (ja argh mitkä sotkuripset!), mutta tästäkin saa hyvän käsityksen, miten nämä toimivat yhdessä: lopputulos on sellainen, ettei välttämättä edes huomaa, että luomella on kahta eri väriä, mutta kokonaisuus on ihanan kolmiuloitteinen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan:

A Natural Flirt ja Sweet Heat in action.

Jos pidät metallisista nudesävyistä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Sweet Heatiin (ja toki muihinkin Magnetic Nude -kokoelman sävyihin). Sweet Heat on aivan uskomattoman kaunis väri, jossa on juuri sitä jotain, mikä erottaa sen muista nude-sävyistä. Väri on lämpimänä hehkuva persikka-vaaleanpunainen ja ainakin tässä ensimmäisessä versiossa koostumus on aivan täydellinen: kermaisen paksu ja pehmeä, todellakin lähes nestemäinen. Väri levittyy kuin unelma ja pigmenttiä riittää. Sweet Heatistä onkin vajaan kahden vuoden yhteiselomme aikana tullut yksi ehdottomista luottoluomiväreistäni. Se on myös väri, johon yleensä tartun, jos haluan nopean meikin, sillä se riittää rajauksen kanssa yksinkin. Toimii myös värillisten rajausten kanssa.

Löytyykö muita Macin Extra Dimensioneihin tutustuneita? Sytyttekö tällaisista metallisista nude-sävyistä?

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. Heh, voiko kukaan osua sattumalta MACin myyntipisteelle juuri kokoelman julkaisupäivänä ;). Varsinkin jos on erityisen kiinnostunut kosmetiikasta muutoinkin...

  Molemmat ovat macit ovat oikein nättejä, mutta olen itse enemmän puuterimaista luomivärien ystävä. En kokonaan kieltäydy, mutta valitsen kuitenkin mielummin puuterimaisen, kuin tälläisen fusion-tyyppisen erikoisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tiedän, etten ole varmaan kovin uskottava, mutta ihan oikeasti en tiennyt, että nuo kokoelmat ovat tulleet myyntiin. Se taas, että kävelin Stockalla Macin pisteen ohi, ei ehkä ole niin yllättävää. :-)

   Minä taas tykkään kovasti tällaisista kermaisista koostumuksista, niissä on yleensä (tai ainakin yhdistän ne) hyvä pigmentti ja ne levittyvät nätisti. Mutta hyvä tietenkin, että erilaisia koostumuksia on, kun mieltymyksiä on niin erilaisia.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!