keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Karkkikynnet

Olenkohan otsikoinut jonkun postauksen jo aikaisemmin näin? No, en vaan voi sille mitään, että vaaleasta lakasta, jossa on eri väristä glitteriä, vaan tulee karkki tai joku sokerinen herkku mieleen. Niin myös tästä söpöläisestä, vai mitä mieltä olette?

 photo BlackCatLipsLikeSugar3.jpg

 photo BlackCatLipsLikeSugar2.jpg

 photo BlackCatLipsLikeSugar1.jpg
Black Cat Lacquerin Lips Like Sugar.

Ostin Black Cat Lacquerin Lips Like Sugar -lakan jo jonkin aikaa sitten, mutta se on odotellut vuoroaan uusien lakkojen joukossa. Ehkä lakka ei pullossa näyttänyt mitenkään tavattoman houkuttelevalta, mutta kynsillä se on kyllä supersuloinen. Pullossa pohjalakka näyttää ehkä vähän harmahtavalta (tosin ei ehkä niin paljon kuin alla olevassa pullokuvassa), mutta kynnellä väri on vaalea vaaleanpunertava, vähän kuin mansikkamaitoa. Glitteriä on ainakin punaista, pinkkiä, oranssia, keltaista ja sinistä. Tämä on jotenkin tosi iloinen lakka!

Lisäksi lakassa hienoa kullanväristä (tai ehkä vaaleanpunertavaa, kimalletta, mutta se ei valitettavasti keskitalven pimeydessä (aikana ennen auringonpaistetta ja pakkasta) näkynyt kynnellä.

Lopputuloksesta minulla tulee mieleen konfetti ja joku ihana jelly bean -karkki. Nam! ^_^

Kuvissa on lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

En ole aikaisemmin kokeillut Black Cat Lacquerin lakkoja, mutta Lips Like Sugar oli oikein ilahduttava uusi tuttavuus. Lakka levittyi nätisti ja peitti kahdella kerroksella. Koostumus oli kaikin puolin kelpo ja pysyvyyskin ihan hyvä, muistaakseni parissa päivässä lakka alkoi vähän lohkeilla kynsien kärjistä, mutta ei mitään erityisen pahaa irtoilua. Kovasti tekisi mieli kokeilla merkin muitakin lakkoja, jotka ovat ihanan värikkäitä glitterpläjäyksiä. Bonuksena ihanat nimet, kuten When Stars Align, We Own The Sky ja Let Them Eat Cake.

 photo BlackCatLipsLikeSugar4.jpg
Lähikuvassa Black Cat Lacquer Lips Like Sugar. ^_^

Lakan olen ostanut Mei Mei's Signaturesista, missä se maksoi 14 Singaporen dollaria eli noin 8 euroa. Tosin en ainakaan pikaisella selailulla löytänyt lakkaa nykyisistä valikoimista, muita Black Cat Lacquerin lakkoja kyllä.

Mitä tykkäätte? Uppoavatko tällaiset glitterlakat teihin vai pidättekö enemmän pelkistetystä lakkatyylistä?

Ihanaa viikon puoliväliä kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!