sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Neljäs kvartaali: loppuneet

Olen viime vuoden alusta lähtien pitänyt kirjaa loppuun kuluneista kosmetiikkatuotteista, ja esittelinkin koko vuoden 2013 loppuneiden tuotteiden tilastot blogissa täällä. Tänään ajattelin kuitenkin vielä palata noihin viime vuoden loppuneisiin ja käydä tarkemmin läpi vielä viimeisen kvartaalin loppuneet, niin pääsen lyhyesti kertomaan myös mitä olen tykännyt loppuneista tuotteista.

Hiukset
- 2 kpl shampoita: Redken All Soft (300 ml), Kérastase Bain Chroma Riche (250 ml)
- 1 kpl hoitoaineita: Redken All Soft (250 ml)
- 2 kpl kuivashampoita: 2 x Klippoteket Styling Dust Spray (200 ml)
- 2 kpl muotoilutuotteita: Redken Satinwear 02 Ultimate Blow-Dry Lotion (150 ml), Osis Dust It 50 ml/10 g)
Yhteensä tuotteita 7 kpl (ensimmäisellä kvartaalilla 4 kpl, toisella 5 kpl ja kolmannella 7 kpl)

Vuoden viimeisellä neljänneksellä minulla kului loppuun hiustuotteita saman verran kuin kolmannella neljänneksellä. Toisaalta tällä ketaa kaikki loppuneet tuotteet olivat täysikokoisia, kun kolmannella kvartaalilla osa oli matkakokoisia. En keksi tähän mitään kummoisempaa selitystä, mutta olen ehkä löytänyt kuivashampoot uudelleen (kesällä tukkaa tulee pestyä lähes päivittäin, joten kuivashampoille ei juuri ole käyttöä), ja ainakaan minun käyttämiäni kuivashampoita ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa riittoisiksi, vaan ne kuluvat loppuun hyvin nopeasti.

Shampoo- ja hoitoaineosastolla kului loppuun taas kerran holy grail -tuotteeni Redkenin All Soft -sarjan shampoo ja hoitoaine, joista olen kirjoitellut täällä. Lisäksi kulutin loppuun Kérastasen Bain Chroma Riche -shampoon. Olen pitkään halunnut kokeilla Kérastasen shampoita ja hoitoaineita, koska ne saavat jatkuvasti hyviä arvioita, ja päädyin ensimmäiseksi Bain Chroma Riche -shampooseen. Se on tarkoitettu mm. värjätyille ja vaurioituneille hiuksille ja sen luvataan antavan hiuksille reilusti kiiltoa. Kiillon suhteen tämä todella piti lupauksensa ja pesun jälkeen hiuksissa oli minusta selvästi enemmän kiiltoa kuin tavallisesti. Tämä ei myöskään tehnyt tukasta yhtään raskasta, vaan pesun jäljiltä tukka oli kevyt ja raikkaan oloinen. Kuivuuteen taipuvaiselle tukalleni tämä ei kuitenkaan ollut riittävän hoitava ja kosteuttava, joten en ainakaan ihan heti ole ostamassa tätä uudelleen.

Kuivashampoita kului loppuun kaksi kappaletta, molemmat Klippoteketin Styling Dust Sprayta, joka on yksi luottokuivashampooni. Halpaa ja toimivaa. Uusi pullo on jo otettu käyttöön.

Muotoilutuotteita kulutin loppuun peräti kaksi kappaletta: Osiksen hiuspuuteri on lemppareitani ja sitä on jo uusi puteli käytössä. Redkenin Satinwear 02 Ultimate Blow-Dry Lotion -voiteesta tykkäsin todella paljon: se on loistotuote hiuksia föönatessa, sillä se sisältää lämpösuojan. Lisäksi se tekee tukasta todella silkkisen pehmeän. Tätä pitää saada lisää!


Vartalonhoito
- 2 kpl suihkugeelejä: Yves Rocher mango-passionhedelmä-Smoothie (400 ml), Born to Bio Fraise Candy (300 ml)
- 3 kpl vartalovoiteita: Dermosil Ihonhoitovoide Punainen appelsiini (250 ml), Yves Rocher Candied Mallows Sparkling Body Lotion (200 ml), Little Me Organics (150 ml)
- 1 kpl käsivoiteita: Avène Cold Cream (50 ml)
- 1 kpl deodorantteja: Yves Rocher Jardins du Monde Indian Cotton Flower (50 ml)
Yhteensä tuotteita: 7 kpl (1/4: 10 kpl, 2/4: 8 kpl, 3/4: 13 kpl)

Viimeisellä vuosineljänneksellä kulutin loppuun vartalonhoitotuotteita muita vuosineljänneksiä pienemmän määrän, mutta toisaalta kaikki tuotteet olivat täysikokoisia. Lisäksi sain loppuun Yves Rocherin jättikokoisen 400 ml:n suihkugeelin, joka on minusta jo suoritus sinänsä. ^_^ En vaan tykkää yhtään jättikokoisista tuotteista, sillä ehdin kyllästyä niihin moneen kertaan ennen kuin ne kuluvat loppuun.

Mutta asiaan: suihkugeelejä kului loppuun vain kaksi kappaletta, mutta toinen niistä oli tosiaan Yves Rocherin 400 ml:n kokoinen mango-passionhedelmä-suihkari. Onneksi tykkäsin siitä tosi paljon; se oli YR:n viime kesän limited edition -kesäkokoelmaa, ja vaikka en yleensä paljon perusta mangosta, tämä oli kuin raikasta hedelmäsmoothieta. Born to Bion Fraise Candy -suihkugeelin ostin I love me -messuilta ja tykkäsin siitäkin tosi paljon. Tuoksu oli sopivan makean mansikkainen ja Born to Bion suihkugeelipullot ovat vaan superhauskan näköisiä. Voisin ostaa tätä toistekin.

Vartalovoiteita loppui vikalla kvartaalilla kolme kappaletta. Dermosilin punaiselta appelsiinilta tuoksuvan vartalovoiteen hankin muistaakseni Dermosilin tilaajapisteillä, sillä se kuulosti kivan raikkaalta. Mitä se ei todellakaan ollut. Tuoksu oli minun nenääni tosi tunkkainen ja vaikka voiteen koostumus oli kevyt, oli imeytymisessä toivomisen varaa. Yves Rocherin Candied Mallows -vartalovoiteesta sen sijaan tykkäsin paljonkin. Se on käsittääkseni YR:n joulun 2012 satoa, joten luultavasti sitä ei enää saa, ellei sitten tee paluuta jossain vaiheessa. Makean karkkinen tuoksu ja isoja kimallehippusia, jotka olivat kyllä ison kokonsa takia vähän hassun näköisiä iholla. Ostaisin lisää, jos tätä jostain saisi. Little Me Organicsin vartalovoiteen hankin joskus britti-Amazonista ja ilmeisesti se on tarkoitettu vauvoille, mutta kyllä minunkin iho siitä tykkäsi. ^_^ Hyvin kevyt päärynäinen tuoksu, kevyehkö ja hyvin imeytyvä koostumus, edullinen hinta eli oikein hyvää peruskamaa, voisin tätäkin ostaa toistekin.

Lisäksi kulutin loppuun Avènen Cold Cream -käsivoiteen, joka on minusta tosi hyvä käsivoide etenkin talvikäyttöön. Paksu ja hyvin kosteuttava koostumus, mutta suosittelisin lähinnä yökäyttöön, sillä ei imeydy ihan hetkessä.

Ja vikana vartalotuotteista kului loppuun Yves Rocherin Jardins du Monde Indian Cotton Flower -deodorantti, jonka tuoksusta tykkään tosi paljon: se on jotenkin puhdas ja raikas ja samalla pehmeä. Teholtaan tämä on niillä rajoilla, riittääkö minulle, mutta muutoin todella kelpo ja edullinen perusdödö. Veikkaan, että tätä hankin vielä joskus uudelleenkin.


Kasvojenhoito
- putsareita 4 kpl: Etude House Happy Teatime Green Tea Cleansing Foam (150 ml), Clarins Daily Energizer Cleansing Gel (kokeilukoko 30 ml), Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser (125 ml), Kose Softymo White Cleansing Oil -puhdistusöljy (230 ml)
- kasvovesiä 1 kpl: Mádara Clarifying Toner -kasvovesi (200 ml)
- kasvosuihkeita 1 kpl: Caudalie Grape Water -kasvosuihke (matka/kokeilukoko 75 ml)
Yhteensä tuotteita: 6 kpl (1/4: 8 kpl, 2/4: 6 kpl, 3/4 9 kpl)

Putsareita kului vuoden viimeisellä neljänneksellä loppuun huimat neljä kappaletta, yksi tosin kokeilukokoinen. Etude Housen Happy Teatime -putsarin ostin Sasa.comista, koska sitä kehuttiin ja se oli halpa. Se osoittautuikin etenkin hintaansa nähden kelpo putsariksi, paksu tahna vaahtoutui kivasti ja putsasi tehokkaasti. Saatan hyvinkin ostaa tätä toistekin, kunhan saan nykyisiä jemmoja vähän kulutettua. Clarinsin Daily Energizer Cleansing Gelin sain kokeilukokoisena blogin kautta ja sekin oli oikein miellyttävä tuttavuus. Geeli tuntui suht hellävaraiselta, joten uskon, että se voisi sopia aika monenlaisille ihotyypeille. Estee Lauderin Perfectly Cleania minulta löytyy edelleen aika monta putelia varastosta, sillä se uudistui viime keväänä. Tästä hg-putsarista olen kirjoitellut enemmän täällä. Kosen Softymo White Cleansing Oil on yksi lempparipuhdistusöljyistäni, jota luultavasti ostan jatkossakin.

Lisäksi loppuun kului kesällä ostamani Mádaran Clarifying Toner -kasvovesi, josta tykkäsin ihan hurjan paljon. Se on aika tymäkkää tavaraa, joten en välttämättä suosittelisi kovin kuiva- tai herkkäihoisille, mutta minun iholleni se sopii etenkin kesäaikaan loistavasti. Tätä hankin ehdottomasti lisää! Viimeisenä kasvotuotteena minulta loppui uusi rakkaustuotteeni: Caudalien Grape Water -kasvosuihke. Aivan superihana tuote, jota aion hankkia ehdottomasti lisää! Tästä ja toisesta kasvosuihkeesta on tulossa oma postaus myöhemmin.


Meikit
Clinique Lash Power Mascara, black (normaalikoko, 6 ml?)
Yhteensä tuotteita: 1 kpl (1/4: 0 kpl, 2/4: 6 kpl, 3/4: 1 kpl)

Jep, meikkejä kuluu edelleen loppuun hyyyvin hitaasti. Vuoden vikalla neljänneksellä loppui ainoastaan yksi meikkituote, lemppariripsivärini Cliniquen Lash Power Mascara. Se on lämpimällä vedellä pois pestävä ripsiväri, jolle olen yrittänyt etsiä korvaajaa, sillä mitään megaräpsyttimiä tällä ei saa aikaan. Mutta ei, kyllä nyt näyttää taas siltä, että seuraavan sopivan tilaisuuden tullen ostan tätä taas lisää.


Kynnet
- alus/hoitolakkoja 1 kpl: Nailtiques Formula 2 Nail Protein Treatment (15 ml)
- pikakuivattajia 1 kpl: Seche Vite (14 ml)
Yhteensä tuotteita: 2 kpl (1/4: 1 kpl, 2/4: 3 kpl, 3/4: 5 kpl)

Kynsituotteita kului loppuun aika "normimäärä" eli kaksi kappaletta: keväällä superhuonokuntoiset kynteni pelastanut ja siitä lähtien vakkarikäyttöön jäänyt Nailtiquesin Formula 2 -hoitolakka ja hg-kynsituotteeni pikakuivattaja Seche Vite.

Aikaisemmat loppuneet-postaukset löytyvät tilastot-tunnisteen alta.

(Ja tällä kertaa kuvituksena hassuja nukkuvia kissoja. Niilläkään ei ole mitään tekemistä postauksen aiheen kanssa. ^_^)

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Näitä loppuneita on kiva lukea ja nähdä, millaisia määriä muut kuluttavat tuotteita loppuun.:)

  Olen itse viimepäivinä miettinyt tilausta Yves Rocherille ja arponut Candied Mallows -suihkugeelin kanssa kun sen tuoksua on tosiaan kehuttu. Siinä samalla huomasin sarjan vartalovoiteenkin Sparkling Body Milkin. Sitä siis edelleen saa ainakin tuosta nettikaupasta, mutta onkohan se sitten eri tuote kuin tarkoittamasi Body Lotion?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, kiitos vinkistä! Olen tarkoituksella yrittänyt pysyä poissa YR:n nettikaupasta, mutta nyt säntäsin heti katsomaan; kyllä tuo Sparkling Body Milk ainakin näyttää ihan samalta kuin minulla ollut Lotion. Jee! Nyt joutuu tuon kyllä hankkimaan. Kiitos tosi paljon, että kerroit! :-)

   Poista
 2. Olivatko nuo kissakuvat sinun ottamiasi? Ihania :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään, kuvat on löydetty ihan internetin ihmeellisistä syövereistä. Meillä kyllä asuu kaksi kissaa, jotka aina silloin tällöin blogissakin vilahtelevat, mutta tällä kertaa kuvissa on vieraita kissoja. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!