maanantai 13. tammikuuta 2014

Mádaran talvikampanja 24 h

Ajattelin vinkata teille Mádaran talvikampanjasta, joka alkaa ensi yönä eli tiistaina 14.1. klo 00 ja kestää 24 tuntia. Kampanjan aikana Mádaran omasta verkkokaupasta saa kaikista varastossa olevista tuotteista 40 prosentin alennuksen. Mádaralla oli vastaava 24 tunnin kampanja viime kesänä, ja ostin silloin sieltä kasan tuotteita, joista olen tykännyt tosi paljon. Eli aion tiistain aikana shoppailla tuolla varmasti. ^_^


Mádara on neljän naisen perustama latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka syntyi naisten intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan ja todellisesta tarpeesta vihreämpään, kauniimpaan, puhtaampaan ja turvallisempaan elämään. Kosmetiikkatuotteiden raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta ja hyväksytyiltä toimittajilta, luonnonkosmetiikalle asetettujen standardien mukaisesti. Kaikissa tuotannon vaiheissa noudatetaan kansainvälisiä sääntöjä.

Kesällä ostin itselleni Clarifying toner -kasvoveden ja Deep Moisture Gel -kosteusvoiteen, joista molemmista on tullut ehdottomia suosikkejani ja niitä aion hankkia lisää. Lisäksi tekisi mieli kokeilla ainakin Mádaran palasaippuoita. Molemmat kasvosaippuat, Blackberry & White Clay Clarifying Face Soap ja Birch & Algae Balancing Face Soap kuulostavat siltä, että voisivat sopia minun iholleni. Kovasti tekisi mieli kokeilla myös vartalovoiteita; jokohan raaskisin hankkia suloiselta kuulostavan Flower Dust hohtoa tuovan kosteusemulsion vartalolle?

Oletteko te tutustuneet Mádaran tuotteisiin? Mitä suosikkeja teillä on?

6 kommenttia:

 1. Mää oon tutustunu Madaraan tässä ihan hiljattain. Käytössä on nyt juuri tuo Blackberry & White Clay -kasvosaippua ja yövoiteena käytän sitä uudehkoa DD -voidetta. Kummastakin tykkään! Tosin oon ilmeisesti jollekin palasaippuoissa vähän allerginen ja tuo Madarankin saippua saa välillä nenän ja silmät vuotamaan, samaa oon huomannut ainakin kahdella muulla kasvosaippualla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin tosiaan, se DD-voide, sitähän voisi kokeilla! Ja noita kasvosaippuoita haluan kyllä testata. Toivottavasti sulla ei allergiset reaktiot äidy pahemmaksi; mullakin on Madaran shampoo, ja se välillä vähän kihelmöi päänahassa, muttei onneksi sen enempää. Mutta en ehkä sitä uskalla toiste hankkia.

   Poista
 2. Olen itse aivan ihastunut Madaran Flower Dustiin, joten voin kyllä suositella sitä. Kuin hienostunutta keijupölyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, se kuulostaa kyllä siltä, että pitää päästä kokeilemaan! Mutta tiedätkö, olin tällä kertaa järkevä(hkö) shoppailija! Ostin vain kasvoveden, kosteusvoiteen (molemmat tarpeeseen, edellinen loppunut tai loppumassa) ja kasvopalasaippuan (superedullinen ja hyvälle putsarille on aina käyttöä). Ja okei, yhden huulikiillon, mutta se olikin ainoa haksahdukseni. En yritäkään mitään ostolakkoa (obviously), mutta ajattelin, että jos yrittäisi keskittyä laatuun määrän sijaan ja nauttia niistä hankinnoista eikä vain koko ajan ostaa lisää. Katsotaan kuinka käy. :-)

   Poista
  2. Hyvä Sara! :) Flower Dust sopii muutenkin paremmin esim. kesään, ja se voi hyvin olla sun ihonsävylle liian vaalea ja hopeinen sävy. Myöhemminkin siis halutessa sitten ehtii. :)

   Poista
  3. Ajattelin ihan samaa, että tuo voisi olla kiva tuote sitten lähempänä kesää. Tosin mulle oli saavutus sekin, etten hamstrannut sitä jo nyt kesää varten. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!