keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Benefitin joulukalenteria

Tänään palataan vielä vähän joulutunnelmiin toivepostauksen merkeissä eli ajattelin vilauttaa teille ihanan Benefitin Countdown to love -joulukalenterin sisällön. Kalenterin ekojen luukkujen sisältöä olen esitellyt täällä.

 photo Benefitkalenterikollaasi.jpg

Tällaisia ihania mini-Benefittejä luukkujen takaa löytyi:
* Sugarbomb-huulikiilto
* Coralista-huulikiilto
* Dandelion-huulikiilto
* A-lister-huulikiilto
* Total Moisture -kosteusvoide
* It's Potent -silmänympärysvoide
* hiuspinni
* tähtikaulakoru
* hevosenkenkärannekoru
* Cha Cha Tint-väri poskille/huulille
* Posie Tint-väri poskille/huulille
* Bad Gal -ripsiväri
* Girl Meets Pearl -korostusväri
* Bad Gal -rajauskynä
* Ooh La Lift -peiteväri
* Stay Don't Stray -pohjustaja
* Sun Beam -korostusväri
* Dandelion-poskipuna
* Coralista-poskipuna
* Hoola-aurinkopuuteri

Lisäksi neljä miniä on lähtenyt jo uuteen kotiin, sillä minulla oli ne jo ennestään:
* Porefessional-primer
* Bene Tint-väri poskille/huulille
* High Beam -korostusväri
* That Gal -heleyttäjä

Mikä näistä oli suosikkini? Kaikki! Tämä maailman ihanin joulukalenteri oli oikeasti pelastukseni joulukuussa, en tiedä, miten olisin selvinnyt ilman. Ainakin herätykset sysipimeinä arkiaamuina olivat vähän helpompia. Ainoa ongelma on, että jäin tähän koukkuun. Voisiko joku keksiä kevätkalenterin, josta saisi availla luukkuja vaikka jonnekin maalis-huhtikuulle asti?

Kaikista mineistä olen tykännyt, mutta ehkä suurimpia suosikkejani ovat ainakin tähän asti olleet ihana aurinkoinen korostusväri Sun Beam ja Hoola-aurinkopuuteri, joka toimii uskomattoman hyvin tällaisella kalkkilaivan kapteenillakin. Molemmat saatan hyvinkin hankkia täysikokoisena, kun nämä minit joskus loppuvat. Myös minihuulikiillot ovat aivan ihania, ne kulkevat minulla nykyään mukana takintaskussa. Myös Bad Gal -rajauskynä on ollut mukava tuttavuus, pehmeä ja pigmenttinen mutta silti pysyy hyvin.

Yhteenvetona siis: aivan paras keksintö! Toivottavasti Benefit tekee näitä ensi jouluksi lisää ja toivon mukaan myös niin ison määrän, että kaikki halukkaat saavat omansa - nythän näitä riitti vain harvoille onnekkaille. Minä onnistuin ostamaan omani Benefitin omasta nettikaupasta.

Ihanaa viikon jatkoa kaikille ja muistakaahan taas hemmotella itseänne, että tästä pimeydestä selvitään!

10 kommenttia:

  1. Huh, olisi kyllä kelvannut joulukalenteriksi! Mulla oli vaan pari netistä löytyvää, joista ei hirveästi mitään hauskaa sitten saanutkaan : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä niin onnellinen, että onnistuin tämän saamaan! Olisin varmaan yrittänyt hankkia The Body Shopin kalenterin, jos tämä olisi mennyt sivu suun, mutta ei se nyt sama olisi ollut. Toivottavasti ensi jouluksi tulee paljon uusia kivoja kosmekalentereita! :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin! Minit + Benefit on ihan parhautta. :-)

      Poista
  3. Oon samaa mieltä. Mullakin oli kauneusjoulukalenteri, ja se kyllä kummasti motivoi noita aamuheräämisiä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Ehdoton arkiaamujen pelastaja, en ehkä muuten olisi päässyt ylös varsinkaan vikoina aamuina ennen joululomaa. :-)

      Poista
  4. Varsin ihania juttuja. Minua kiinnostaa heti ensimmäisenä (yllättäen) puuterimaiset kasvotuotteet: Hoola ja Dandelion, Coralista on jo kotona...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :-) Hoolasta olen tykännyt tosi paljon, se on helppo ja kiva aurinkopuuteri. Dandelion taas on nätti perusvaaleanpunainen, helppo siinä mielessä sekin. :-)

      Poista
  5. Mä just ostin Hoolan täysikokoisena, koska se on vaan niin ihana ja paras! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en varmaan olisi itse koskaan ostanut Hoolaa, kun se näyttää niin tummalta, mutta käytössähän se on tosi natural eikä edes tarvitse hirveästi varoa yliannostusta - okei, onhan sekin mahdollista, mutta sutaisulla tai parilla ei vielä ole sitä vaaraa. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!