perjantai 1. elokuuta 2014

Toinen kvartaali: loppuneet

Oho, heinäkuu ehti jo hurahtaa ohi, ja nyt vasta sain tämän loppuneiden tuotteiden tilastopläjäyksen postattua. Vuosi on tosiaan jo kulunut yli puolen välin, joten tänään käydään läpi toisen vuosineljänneksen eli huhti-kesäkuussa loppuneiden tuotteiden saldot. Here we go!

Aikaisemmat tilastopostaukset löytyvät tilastot-tunnisteen alta.

Hiukset
- 1 kpl värinaamioita: KC Professional Color Mask Toffee (200 ml)
- 1 kpl kuivashampoita: Klippoteket Dry Shampoo (200 ml)
Yhteensä tuotteita: 2 kpl (ensimmäisellä neljänneksellä 6 kpl)

Hiustuotteita kului loppuun huhti-kesäkuussa todella vähän, vain kaksi kappaletta. KC Professionalin Color Mask -värinaamiosta sävyssä Toffee olen tykännyt todella paljon. Se antaa hyvin sävyä ja tekee tukasta kivan pehmoisen. Tätä on jo toinen tuubi käytössä. Klippoteketin kuivahampoo kuuluu vakkarikuivashampoisiini, tuoksu on vähän tunkkainen, mutta ei häiritse minua, ja muuten tämä vaan toimii. Tuo tukkaan myös reilusti rakennetta ja volyymia.


Vartalonhoito
- 4 kpl vartalovoiteita: Palmer’s Cocoa Butter Formula -vartalovoide (250 ml), Sephora Nourishing Body Butter Lemon verbena (200 ml), Angry Birds by Lumene karpalo vartaloemulsio (200 ml), Dermosil Primo Body Butter Jogurtti (200 ml)
- 2 kpl suihkugeelejä: Rituals Zensation Organic Rice Milk & Cherry Blossom Foaming Shower Gel Sensation (200 ml), The Body Shop Shea Shower Cream (250 ml)
- 2 kpl käsivoiteita: Avène Cicalfate Hand Repairing barrier cream (100 ml), Dermosil Primo saksanpähkinä käsivoide (150 ml)
Yhteensä tuotteita: 8 kpl (ensimmäisellä neljänneksellä 10 kpl)

Vartalonhoitotuotteita kului loppuun minulle tuttuun tapaan vähän reilumpi määrä, kahdeksan kappaletta, joista kaikki olivat vielä täysikokoisia tuotteita. Palmer'sin Cocoa Butter Formula -vartalovoide kuuluu suosikkeihini, sitä olen kuluttanut jo useamman purnukan. Sephoran Nourishing Body Butterista pidin tosi paljon, tuoksuna tässä oli sitruuna-verbena, joka oli ihanan raikas. Tätä haluan lisää, kun seuraavan kerran pääsen Sephoraan! Lumenen Angry Birds -vartalovoide sen sijaan ei jättänyt ihmeempää muistijälkeä suuntaan tai toiseen, ihan kelpo perustuote siis. Dermosilin Primo Body Butter Jogurtti on vähän samaa sarjaa, voisin käyttää toistekin, mutta ei mikään pakko saada lisää -tuote.

Suihkutuotteita loppui kaksi, Ritualsin ihana kermavaahtomainen Zensation Organic Rice Milk & Cherry Blossom Foaming Shower Gel Sensation, joka oli aivan ihanaa, paksua, kermaista ja ylellistä. Onneksi Ritualsia saa nykyään aika monesta nettikaupasta ja muuten mm. Tallinnan Kaubamajasta, joten varastoja pääsee kohtuullisen helpolla täydentämään. The Body Shopin Shea-suihkuvoiteesta pidin myös paljon, tuoksu oli kiva ja tämä jätti ihon kosteutetun tuntuiseksi. Hyvä tuote etenkin talvikäyttöön.

Käsivoiteita kului loppuun kaksi: Avènen Cicalfate Hand Repairing barrier cream -voiteen olen ostanut Nizzasta, mutta eiköhän tätä saa meiltäkin. Hyvin hoitava ja sen verran tahmainen, että sopii vain yökäyttöön. Toimii etenkin talvikäytössä hyvin kuivalle iholle, vaikkei ehkä suosikikseni noussutkaan. Dermosilin Primo-saksanpähkinäkäsivoiteesta en puolestaan pitänyt. Tuoksu oli minusta äitelä, ei yhtään pähkinäinen niin kuin olin odottanut, ja teho, no ihan ok. Jatkossa aion suosia muita Dermosilin käsivoiteita, joista olen pitänyt paljon enemmän.


Kasvojenhoito
- 3 kpl puhdistustuotteita: Kanebo Kracie Naive Deep Clear Cleansing Liquid, Kanebo Kracie Naïve Natural Deep Cleansing Oil (Olive) (170 ml), Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away (kokeilukoko 30 ml)
- 2 kpl seerumeita: V10 Plus Vitamin C Serum (30 ml), Chanel Précision Hydramax + Serum (30 ml)
- 2 kpl kasvovoiteita: Mádara Deep Moisture Gel (50 ml), Shu Uemura Whitefficient Whitening Cream (kokeilukoko 13 ml)
- 1 kpl silmänympärysvoiteita: Estee Lauder Advanced Night Repair Eye (kokeilukoko 5 ml)
- 1 kpl kasvovesiä: Lancome Tonique Éclat Clarifying Exfoliating Toner (200 ml)
- 1 kpl kasvosuihkeita: Caudalie Grape Water (200 ml)
Yhteensä tuotteita: 10 kpl (ensimmäisellä vuosineljänneksellä 9 kpl)

Kasvojenhoitotuotteita kului huhti-kesäkuussa loppuun peräti kymmenen kappaletta, tosin osa niistä oli kokeilukokoisia, mutta silti määrä on minusta huima. Yleensä tuntuu, etteivät kasvojenhoitotuotteet lopu ikinä! ^_^

Kanebon Kracie-sarjan puhdistusöljyjä loppui peräti kaksi. Nämä ovat minusta hyviä ja edullisia peruspuhdistusöljyjä, joita aina silloin tällöin hankin, varmasti jatkossakin. Estee Lauderin Perfectly Clean Splash Away -putsarista kului tällä kertaa loppuun matkakoko, tämä on ja on edelleen uudistuksen jälkeen holy grail -putsarini.

Seerumeitakin loppui peräti kaksi. V10 Plussan C-vitamiiniseerumista pidin todella paljon, ja siitä olenkin kirjoitellut enemmän täällä. Chanelin Précision Hydramax + Serumin rippeet olivat minulla mökkikäytössä. Seerumi oli ehkä vähän turhan voidemainen minun makuuni, enkä kyllä ole ihan varma, saako tätä enää.

Myös kasvovoiteita loppui kaksi. Mádaran Deep Moisture Gel on yksi nykyisistä suosikeistani, se kosteuttaa tehokkaasti, imeytyy hyvin, hinta ei ole paha ja lisäksi se on vielä luonnonkosmetiikkaa. Tätä on jo uusi pullo odottamassa. Shu Uemuran Whitefficient Whitening Cream tuli osana Shu Uemuran settiä, jossa oli liuta Shun kokeilukokoisia tuotteita. Tästä pidin itse asiassa tosi paljon. Voide oli hieman geelimäistä ja kevyttä ja imeytyi hyvin, silti tehoja löytyi. Tätä voisin hyvinkin ostaa jossain vaiheessa täysikokoisena.

Silmänympärysvoiteista loppui taas yksi Estee Lauderin Advanced Night Repair Eyen kokeilukoko. Tämä on minusta todella hyvä, vähän geelimäinen ja silti hyvin kosteuttava silmänympärysvoide. Ainakin yksi kokeilukoko löytyykin vielä kaapista.

Loppuun kului myös yksi kasvovesi, Lancomen Tonique Éclat, joka on yksi suosikeistani, tämä oli ainakin kolmas kuluttamani pullo tätä kasvovettä. Tonique Éclat kuorii kevyesti ja minusta kirkastaa ihoa. Varmasti hankin tätä jatkossakin.

Ja sitten rakkaustuotteeni Caudalien Grape Water -kasvosuihke. Tämän loppuminen oli suuri murheen paikka, sillä tätä ei tietääkseni saa Suomesta, ja koska tämä on pakattu aerosolipulloon, eivät useimmat ulkomaiset nettikaupat toimita tätä Suomeen. Omani olin ostanut Nizzasta, ja rakastuin tähän heti ensihetkistä palavasti. Onnekseni eräs ystäväni kävi nyt kesällä Nizzassa ja toi minulle tätä muutaman pullollisen varastoihin! Ihanaa! Nyt pärjään toivon mukaan siihen asti, että pääsen itse taas Ranskanmaalle tätä ostamaan. Tästä ihanuudesta olen kirjoitellut aikaisemmin täällä.


Meikit
- 1 kpl ripsivärejä: Shiseido Perfect Mascara (kokeilukoko 2 ml)
- 1 kpl kulmakyniä: Lavshuca Eyebrow Pencil sävy LB-1
Yhteensä tuotteita: 2 kpl (1/4 4 kpl)

Meikkituotteita kului loppuun aika tyypillisesti pieni määrä, kaksi kappaletta. Shiseidon Perfect Mascara tuli minulle kokeilukokoisena osana settiä. Tämä on pelkällä lämpimällä vedellä poistettavia ripsivärejä, joita yleensä suosin, mutta jostain syystä tämän pysyvyys ei ollut ihan huippua eli tämä vähän saattoi sutata. Minulla on tästä jo täysikokoinenkin käytössä, mutta todennäköisesti en tätä jatkossa tule ostamaan, kun parempiakin vastaavia tuotteita löytyy.

Lavshucan kulmakynästä pidin todella paljon: niin paljon, että kulutin sen loppuun ja hankin siitä jo uuden. Sopiva ei liian tumma sävy, kätevä automaattikynä ja edullinen hinta, mitä sitä muuta voisi toivoa?

Kynnet
- 1 kpl kynsinauhavoiteita: Jessica Nourish Cuticle Formula (7 g)
- 1 kpl pikakuivattajia: Seche Vite (14 ml)
Yhteensä tuotteita: 2 kpl (1/4 2 kpl)

Kynsituotteita kului loppuun vähän, mutta sentään jotain. Jessican Nourish Cuticle Formula -kynsinauhavoiteesta pidin paljonkin, ja tätä voisin hankkia lisääkin, kun varastot joskus tyhjenevät. Lisäksi loppuun kului taas yksi pullollinen ehkä maailman parasta pikakuivattajaa Seche Viteä, josta ole kirjoitellut aikaisemmin täällä.

Yhteensä loppuneita tuotteita: 24 kpl (1/4 30 kpl).

Helteen kunniaksi postauksen kuvituksena merenrantakuvia. ^_^

Tällaisia loppuneita siis tällä kertaa. Onko mukana joku sellainen tuote, josta haluaisitte lukea enemmänkin? Entä mitä ylipäätään tykkäätte näistä loppuneiden tuotteiden listaamisista täällä blogissa?

Ihanaa elokuun alkua ja viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!