maanantai 11. elokuuta 2014

Söpöilykynnet

Blogissa useammin vierailleet ovat varmaan huomanneet, että vaikka postailen aika usein kynsijuttuja, harvemmin teen mitään ihmeempiä kynsikoristeluita. Siihen on montakin syytä: en ole kovin taitava koristelija ja usein lakkaan sen verran kiireessä, että pelkkä simppeli lakkaus saa riittää. Viime viikolla lakkauksia vaihtaessa keksin kuitenkin haluta jotain yksinkertaista koristelua ja niinpä kaivoin kaapista NorwayNailsin tilauksen mukaan sujautetut kynsitarrat.

Vasta kun ryhdyin asettelemaan tarroja kynsille, huomasin, että ne ovatkin 3D-tarroja eli niissä on reilusti korkeutta toisin kuin yleensä käyttämissäni tarroissa, jotka ovat litteitä eivätkä juuri erotu kynnen pinnasta. Päätin kuitenkin jatkaa tarrojen liimailua, vaikka arvelin, että ne eivät tulisi olemaan kovin pitkäikäisiä, varsinkin kun olin samana iltana vielä menossa tanssitunneille, joilla usein onnistun saamaan kaikenlaisia kynsituhoja aikaan. ^_^

Mutta voi että kun niistä tulikin kivat! Tykkäsin näistä loppujen lopuksi hurjan paljon ja hypistelin koristeita vähän joka välissä. Ja ihmeekseni nämä myös kestivät todella hyvin! Oikean käden kynsistä tarrat irtosivat parissa päivässä, mutta vasemmassa kädessä nämä kestivät yli kolme päivää!
OPIn I Love Applause ja Joby Nailin kynsitarrat.

Lakaksi valitsin OPIn hempeän vaaleanpunaisen cremelakan I Love Applausen OPIn tämän kevään Muppets Most Wanted -kokoelmasta. Lakka on (ainakin minun käytössäni) raivostuttavan raidoittuva aina kolmanteen kerrokseen asti, jolloin siitä tulee lähes unelman tasainen ja peittävä.

Nämä kynnet on myös kuorrutettu hyvin tanakalla kerroksella päällyslakkaa, sillä ensin laitoin aluslakan (Nailtiquesin Formula 2) ja kolmen I Love Applause -kerroksen päälle kerroksen Seche Viteä (helteellä kynsien kuivattelu ilman pikakuivattajaa tuntuu aika turhalta). Sitten liimasin tarrat ja lisäsin vielä tuhdin kerroksen CND:n Super Shiney -päällyslakkaa. Ja kyllä tuli kestävä lakkaus, se ei neljässä päivässä mennyt oikeastaan miksikään lukuun ottamatta tarrojen irtoamista eli lakkaus kesti käytännössä ilman mitään kulumista.

Tässä vielä lakka ja tarrat:

OPIn I Love Applause ja Joby Nailin tarrat.

Tykästyin tarroihin ja niiden kestävyyteen niin paljon, että olisin ostanut näitä lisää, tein nimittäin viikonloppuna taas tilauksen NorwayNailsille, mutta harmikseni en löytänyt näitä enää valikoimista. Löysin Joby Nailsin omatkin nettisivut, mutta siellä toimituskulut ulkomaille olivat sen verran huimat, ettei parin kynsitarra-arkin takia kannata tilausta tehdä. Täytyy jatkaa metsästämistä, ja onhan näissä vielä tarroja jäljellä useampaan koristelukertaan.

Se on kuulkaas sitten niin, että minunkin lomani vetelee nyt viimeisiään ja onhan tämä kesäkin varmaan jo vähitellen kääntymässä kohti loppuaan. Tänään olen viettänyt vielä vapaapäivää, huomenna sitten taas työt kutsuvat. Onneksi on ollut näin hieno kesä! Tsemppiä meille kaikille kesän ja lomien loppumiseen ja arjen paluuseen! ^_^

6 kommenttia:

 1. Ihanan värinen lakka ja kivat koristelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lakka on nätti, kun vaan jaksaa laittaa niitä kerroksia. Ja tarroilla saa kyllä helpot koristelut tehtyä, pitäisi muistaa laittaa niitä useamminkin! :-)

   Poista
 2. Aivan supersuloiset kynnet, tykkään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!