maanantai 4. elokuuta 2014

Superalelöydöt

Tein viime viikolla parin päivän reissun mökille ja pääsin samalla pyörähtämään Hämeenlinnan Emotionissa. Käyn siellä yleensä noin kerran vuodessa kesäisin ja useimmiten ihan vaan siksi, että sieltä tekee usein hyviä alelöytöjä. Tämän kerran löydöt kyllä ylittivät kaikki aikaisemmat!

Mitkä alennukset!

Jos aleja vielä jostain löytyy, ne vetelevät jo aika lailla viimeisiään, ja niin myös Prisman kupeessa olevassa Emotionissa. Alepöydässä tarjonta alkoi olla aika suppea, mutta mitkä alennukset! Kaikki loput selemerkkien tuotteet olivat viisi eruoa kappaleelta. Joten nämä oli siis vaan ihan pakko ostaa! Mukaan lähtivät Lancomen Ombre Hypnose -luomiväri sävyssä Bleu Nuit ja YSL:n rajausväri Eyeliner Effet Faux Cils sävyssä Bronze Black. Molempien alkuperäinen hinta on ollut 37 euroa ja nyt ne maksoivat siis 5 euroa/kpl!Kyllä paatuneen kosmetiikkashoppailijan sydäntä vaan lämmittää katsella noita hintalappuja. Shoppailu on parasta terapiaa ja mikään ei voita hyviä alelöytöjä! ^_^

Tässä nämä upeudet vielä lähikuvissa:

Lancomen Hypnose-luomiväri sävyssä Bleu Nuit.

YSL:n Eyeliner Effet Faux Cils sävyssä Bronze Black.

Kumpaakaan en ole vielä käytössä kokeillut, kesällä ja lomalla kun meikkaaminen on jäänyt aika vähiin, mutta minulla on entuudestaan YSL:n rajausväri tummanvihreänä ja se ainakin toimii hyvin. Voin kirjoitella näistä täällä lisää myöhemmin, jos nämä teitä kiinnostavat.

Ehdittekö te tehdä löytöjä alen viimeisistä loppurysäyksistä?

Ihanaa viikkoa kaikille ja tsemppiä kaikille töihin palaaville!

10 kommenttia:

 1. Tuon YSL:n Eyelinerin olisin napannut itsekin! ;) Elokuun lopun kosmetiikka-aleja odotellessa. Aion rynnätä ensimmäisten joukossa saalistamaan kesäkokoelman meikkejä mm. Diorilta :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kesäkokoelmia minäkin odotan aleen tuleviksi! Olen jo niin monta kertaa hypistellyt Diorin Sundeck-viisikkoa, että sen kyllä nappaisin ehdottomasti mukaani, jos alennettuna näkisin. Kesäkokoelmien aleja odotellessa siis, toivottavasti viimeistään jouluna. :-)

   Poista
 2. Kuopion emotionissa samaiset tuotteet oli tyyliin -30% En ostanut. Pöydässä oli vaan hintalista -50% ja -70% tuotteille, mutta silti suurinosa tuotteista oli -30% :( Ostin silti yhden Chanelin luomivärin. Se oli -50% :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpa noissa sitten eroja! En minäkään tässä vaiheessa viitsisi varmaan ostaa mitään, jos alennus olisi vain 30%. Mutta hyvä, että sentään löysit jotain, Chanel 50 prosentin alennuksella on aina hyvä löytö! :-)

   Poista
 3. Kääk, mitkä alennukset! :D Tuo YSL:n rajausväri näyttää hyvältä! Mua vähän harmittaa, että heräsin tänä vuonna alennusmyynteihin vasta kun ne olivat jo ohitse :( Toisaalta ihan hyväkin niin, koska miksi ostaa, jos ei ole shoppailufiilistä… Jotkut kevätkokoelmien jutut jäivät silti kaihertamaan mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en minäkään ole varmaan koskaan tällaisiin alennuksiin ainakaan selemerkeillä törmännyt, eihän niitä voinut ohittaa! YSL:n väri on hyvä, nyt olen ehtinyt sitä jo käyttääkin. Tykkään! Ja ei tosiaankaan kannata ostaa, jos ei siltä tunnu! Kyllä noita aleja ja kokoelmia tulee. Sitä paitsi kevätkokoelmia saattaa hyvinkin vielä näkyä myöhemminkin alennusmyynneissä.

   Poista
 4. Jestas mitä löytöjä! Olet todella osunut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan! Kelpais mullekin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Noilla hinnoilla aletuotteet varmaan menevät kuin kuumille kiville! Minun ei ainakaan tarvinnut kovin pitkään ostoksiani miettiä. :-)

   Poista
 5. Huh! Pitäis varmaan joskus poistua Helsingistä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Matkailu avartaa! :-D Tällaisia ei kyllä ikinä näe pääkaupunkiseudulla.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!