lauantai 26. heinäkuuta 2014

Je Ne Sais Quoi

Kävin vähän aikaa sitten lakkaostoksilla CesarsShopissa, mistä mukaan tarttui ihan suunnittelematta joskaan ei sentään vahingossa pari Delush Polishin lakkaa. Niistä toinen oli Je Ne Sais Quoi, joka on kyllä ihan minun näköiseni lakka ja lisäksi tuo nimi on vaan niin ihana! Ja ihana on kyllä lakkakin:Delush Polishin Je Ne Sais Quoi.

Je Ne Sais Quoi on herkkä ja suloinen glitterlakka, jossa on vaalealla pohjalla eri kokoisia vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä glittereitä. Lakka on osa Delush Polishin XO-kokoelmaa. josta muuten toinenkin hankkimani Delushin lakka Love Me Lights Out on. Pohjalakka on kuvauksen mukaan valkoinen, mutta se on hieman läpikuultava, joten kahdella kerroksella (kuten kuvissa) lopputulos on hieman nudemainen. Jos tästä haluaa selkeämmän valkoisen, voi alle laittaa kerroksen valkoista lakkaa.


Todella kaunis lakka, josta tykkäsin tosi paljon. Pohjalakka levittyi kauniisti eikä juurikaan raidoittunut ja glitterit levittyivät tasaisesti ilman suurempia asetteluita. Poistamisvaiheessa tämä tietenkin glitterlakkana vaatii vähän tavallista enemmän hinkkaamista, mutta ei tämä mikään erityisen hankala poistettava ollut ja kyllä kaiken vaivan arvoinen. Kuvissa lakkaa siis kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Ja siis tuo nimi! Je Ne Sais Quoi on ranskaa ja tarkoittaa suoraan käännettynä en tiedä mitä. Yleensä sillä tarkoitetaan jotain ihanaa tai ainakin miellyttävää, jota on vaikea tarkemmin määritellä tai kuvailla. Ja tässä lakassa todellakin on sitä je ne sais quoi! ^_^

Eikö muuten ole ihanaa, kun on kunnon kesä ja helle! Vaikka välillä vähän jo tuskailen tämän kuumuuden kanssa, kun eihän sitä oikein mitään pysty tekemään ilman, että tulee hiki. Mutta silti. Tykkään. Kyllä sitä on ihan riittävästi sitten taas niitä päiviä, kun saa hytistä ja palella. Erityisesti nautin illoista ja öistä, kun ei enää ole niin tukalan kuuma ja silti on lämmintä ja niin kaunista.

Mitä te tykkäätte helteestä? Ja mitä te teette tällaisina hellepäivinä, kun tuntuu, ettei mitään "normaalia" voi tai ainakaan kannata tehdä?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Yritän tässä imuroida mutta juutuin tietokoneelle :D lämmintä on jo tähän aikaan aamusta! Kaunis lakka, mullakin on tämä ja on yksi söpöimpiä Delusheja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi lämmintä ja jo heti aamusta! Tulee kuuma pelkästä imuroimisen ajattelemista, se kun on ilman hellettäkin aika lämmintä puuhaa. :-D Ja joo, tämä on kyllä söpö lakka! Mulla ei ole ennen ollut Delushin lakkoja, mutta näiden perusteella tykästyin näihin kovasti, pitää ehkä hankkia lisää. :-)

   Poista
 2. Mie odotan ainakin vähän viilenemistä joka paikassa niin kuuma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin totta puhuen selviäisin pari astetta viileämmässäkin, mutta ennemmin helle kuin pakkanen. Ja onneksi saa olla lomalla, niin voi sopeuttaa tätä omaa olemista lämpötilan mukaan. :-)

   Poista
 3. Niin nätti! Kiitos kun selvensit tuon nimen merkityksen, nyt on taas hitusen sivistyneempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on kyllä ihana! Ja kiva, jos selvennyksestä oli apua! :-)

   Poista
 4. Helle on tosi jees! Tykkäisin olla ulkona, mutta nyt meinaa olla jo vähän liian paahteista olla pitkiä aikoja kerrallaan. Onneksi voi käydä uimassa :) Ja huomisesta lähtien ei tarvi miettiä, onko ulkona vai sisällä, kun alkaa taas työt :'(
  Lakka on nätti ja mun mielestä kauniimpi vielä tolleen "nudena" kuin pullosta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäisin olla ulkona, mutta välillä pitää vaan mennä vilvoittelemaan jonnekin, vaikka ilmastoituun kauppaan. :-) Ja ulkonakin yritän keksiä jotain vähän vilpoisempaa enkä välttämättä mene ihan siihen suoraan paahteeseen. Ja voi, tsemppiä sulle töiden aloitukseen!
   Tämä on kyllä tosi kaunis lakka ja toimii minustakin hyvin näin vähän ohuemminkin laitettuna - jätin kyllä sen kolmannen kerroksen laittamatta osittain myös siksi, että glittereiden poistaminen olisi vähän helpompaa. :-D

   Poista
 5. Aivan järkyn ihanan söpö lakka!! Ja kyllä, nimikin on ihana!

  Minä en ole kovien helteiden ystävä ollenkaan. Pidän lämpimästä kunhan se pysyy sellaisissa mukavissa lukemissa, nyt on ollut jo ihan liian tukalan kuumaa minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Järkyn ihanan söpö kuvaa tätä hyvin! :-)

   Mä alan ehkä vähän jopa tottua tähän kuumuuteen ja elämää kyllä helpottaa se, että voi lomailla, mutta onhan tässä hiki ihan koko ajan. Ja kyllä minunkin puolesta ne superhelteet saavat jäädä tulematta, tässä on ihan riittävästi. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!