tiistai 1. heinäkuuta 2014

World Cup -kynnet

Tästä kesästä ei voi puhua mainitsematta jalkapallon MM-kisoja, ja vaikka en mikään superjalkapallofani olekaan, on pelien seuraaminen todella viihdyttävää. Kisat ja niiden isäntämaa Brasilia ovat inspiroineet myös monia kosmetiikkamerkkejä, joilta on ilmestynyt kesäksi Brasilia-teemaisia kokoelmia.

OPIn Brazil-kokoelma ilmestyi jo keväällä, ja silloin hankin siitä heti nude-vaaleanpunaisen Don't Bossa Nova Me Aroundin, joka on nähty blogissakin tässä skittlette-lakkauksessa. MM-kisojen ja kesän lähestyessä annoin itselleni luvan sortua vielä pariin muuhunkin lakkaan, joista I Just Can't Copacabana on minusta ihan täydellinen brassi-kisalakka:OPI I Just Can's Copacabana.

I Just Can't Copacabana on auringon- tai oikeastaan vielä paremmin Brasilian-keltainen cremelakka, jonka koostumus on moitteetonta OPI-laatua: lakka levittyy nätisti ja tasaisesti, peittää hyvin eikä juurikaan raidoitu. Kuvissa lakkaa (muistaakseni) kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula I ja päällyslakkana Seche Vite. Tämä näyttäisi varmaan upealta ruskettunutta ihoa vasten, mutta toimii yllättävän hyvin tällaisen kalpeammankin ihonsävyn kanssa. ^_^

Ja jos tuo pullo näyttää kuvissa vähän oudolta, se johtuu siitä, että tilasin Brazil-kokoelmasta myös toisen lakan, hehkuvan vaaleanpunaisen Kiss Me I'm Brazilianin, mutta pullo oli hajonnut matkalla. Kolmas tilaamani OPI-lakka, neonkokoelman Hotter Than You Pink, oli onneksi säilynyt ehjänä.

OPI Hotter Than You Pink ja I Just Can't Copacabana.

OPI I Just Can't Copacabana kuorrutettuna Kiss Me I'm Brazilianilla.

Rikkoutunut pullo harmitti tosi paljon, mutta ajattelin, että ei hätää, laitan viestiä Nailetc:lle, josta lakan ostin ja saan varmaan uuden lakan tai rahat takaisin pikapuoliin. No, olen laittanut kyseiseen nettikauppaan neljä viestiä parin viikon aikana enkä ole saanut mitään vastausta. Todella tympeää. Vahinkoja voi toki sattua, mutta lakat oli pakattu suorastaan surkeasti: pullojen ympärille oli kääritty ohut kerros paperia ja ne olivat kuplamuovikirjekuoressa. Ja vaikka kyse ei ole isosta summasta, ei ole kivaa heittää rahojaan hukkaan. Eniten harmittaa kyllä se, ettei myyjä vastaa yhtään mitään. No, eipä tarvitse Nailetc:lta enää tilailla ja suosittelen kyllä muillekin pysymään kaukana kyseisestä nettikaupasta.

Kiss Me I'm Brazilian näyttää kuitenkin niin kutkuttavan houkuttelevalta, että aloin juuri suunnitella kesäretkeä CesarsShopiin, siellä voi nimittäin nykyään käydä noutamassa ostoksensa torstaisin ja myös tehdä silloin ostoksia. Ovet ovat heinä-elokuussa avoinna torstaisin klo 10 - 16, muulloin klo 10 - 18. Mukaan kannattaa varata käteistä, sillä maksutapana on vain käteinen. Brazil-kokoelman lakat ovat muuten tällä hetkellä tarjouksessa CesarsShopissa, lakat maksavat 10 euroa/kpl.

Ovatko Brasilia ja MM-kisat innostaneett teitä tämän kesän meikki-, kynsilakka- tai asuvalinnoissa?

Ihanaa heinäkuuta ja tiistaipäivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!