lauantai 12. heinäkuuta 2014

Tallinnan ostoksia

Teimme ystäväni kanssa tällä viikolla parin päivän ja yhden yön reissun Tallinnaan, ja ajattelin tänään esitellä teille reissun ostoksia. Joita muuten kertyi minun mielestäni tosi maltillisesti! ^_^ Kevyen shoppailun lisäksi matkaohjelmassamme oli auringosta ja lämpimästä säästä nauttimista, hyvää ruokaa, sopivasti kuohuviiniä, minun synttäreideni juhlistamista, kivasta hotellista nauttimista ja kauneushoitoja. Aika täydellinen tyttöjen lomareissu siis.

Clarinsin Fix' Make-Up ja Biothermin Aquasource-cc-voide.

Matkustimme Tallink Siljalla, menomatkalla Superstarilla ja paluumatkalla Starilla. Laivan tax freestä en oikein meinannut löytää mitään (!), sillä ovathan valikoimat aika pienet esim. lentokenttien tax free -tarjontaan nähden. Menomatkalla nappasin lopulta mukaani täysin heräteostoksena Biothermin Aquasource-cc-voiteen.

Aquasource CC Gel on koostumukseltaan aivan erilainen kuin aikaisemmin näkemi cc-voiteet (joita tosin on paljon vähemmän kuin edeltäjiään bb-voiteita), se on nimittäin läpinäkyvää. Tosin se ainakin pakkaustekstin mukaan sisältää värikapseleita, jotka rikkoontuvat, kun voidetta levittää iholle ja antavat hieman sävyä. Periaatteessa tämä toimii siis samalla tavalla kuin L'Orealin Nude Magique CC Cream, eli sävyn tummuutta voi säädellä sen mukaan, levittääkö tämän sormin hieromalla vai kevyesti meikkisienellä. Minusta tästä kuitenkin tulee sorminkin levittäessä sävyä aika paljon maltillisemmin kuin Nude Magiquesta. Tämä toimii sellaisena my skin but better -voiteena ja ajattelin kokeilla tätä myös primerina eli laittaa tätä alle ja jotain toista meikkipohjaa päälle.

Vähän jäi harmittamaan, etten ostanut mitään Smashboxilta, sillä luulin, että voisin tehdä ostoksia vielä paluumatkallakin. Mutta Smashbox kuuluukin sitten vain Superstarin valikoimiin, Starilla sitä ei ollut myynnissä. No, ensi kerralla sitten. ^_^

Paluumatkalla meinasi olla vähän sama ongelma, mutta sitten bongasin hyllystä Clarinsin Fix' Make-Up -suihkeen, josta muistin lukeneeni jostakin blogista (anteeksi, en taaskaan muista mistä, jos joku muistaa, saa kertoa!). Suihke on siis tarkoitettu meikin kiinnittämiseen ja sillä ilmeisesti voi myös freesata meikkiä päivän mittaan. Ainakin ensivaikutelma tästä on tosi hyvä, tämä piti ihoni kivan kiillottomana ainakin yhden hyvin helteisen illan ajan, kun tätä testailin. Kirjoittelen tästä lisää täällä, kun ehdin testailla enemmän.

Fruttinin Cherry Vanilla -vartalovoide, Pineapple Prosecco -vartalosuihke ja Coco Banana -kuorinta-aine vartalolle.

Kaubamajan kosmetiikkaosasto kuuluu minun Tallinnan-reissujeni pakollisiin kohteisiin. Tällä kertaa haalin mukaani vain vanhaa suosikkiani Fruttinia, jota kaiketi ainakin joskus on saanut myös Suomesta. Kaubamajassa valikoima on kivan laaja ja näiden hinnat ovat vaan niin edulliset - muistaakseni nämä olivat kolmen neljän euron luokkaa. Siihen kun yhdistää herkulliset tuoksut ja aika söpöt pakkaukset, olen minä ainakin vakuuttunut. ^_^

Pupan Viva Carioca -kokoelman pakkaus. <3

Pupan Chubby Gloss -huulikiiltokynä sävyssä 004.

Kaubamajasta nappasin mukaani myös minulle aika tuntemattomaksi jääneen Pupan huulikiiltokynän. Pupa on edullisemman luokan meikkisarja, ja esim. Kaubamajassa sitä myytiin hyvin samanhenkisen IsaDoran rinnalla. Tykkään kovasti huulikynän korallisesta sävystä, joka ei huulilla ole ihan noin ärhäkkä kuin kynässä. Mutta ostopäätökseni perustui kyllä pääosin tuohon pahvipakkaukseen. Siis katsokaa nyt, miten upea se on! Kun kesä ja lomasesonki on vielä kuumimmillaan, kuka voi tuollaista vastustaa? Näköjään en ainakaan minä. ^_^

Geelatut varpaankynnet.

Kävimme ystäväni kanssa myös kauneushoidoissa, ne olivat itse asiassa vähän niin kuin matkamme idea tai sysäys matkalle. Paikaksi valikoitui Désirée Ilusalong Radisson Blu Hotel Olümpiassa, sillä ystäväni on aikaisemmin käynyt Désiréen Stockan-hoitolassa ja Olümpiasta sitten löytyi meille molemmille sopivat hoidot ja sopivaan aikaan. Palvelu myös pelasi tosi hyvin, sillä laitoin hoitolaan sähköpostia maanantaina aamulla ja sain melkein heti vastauksen, että meille on ajat varattu keskiviikkoaamupäiväksi.

Ystäväni valitsi hoidoksi kaksituntisen vartalohoidon, minä taas olen jo viime kesästä lähtien haaveillut geelilakatuista varpaankynsistä, joten valitsin itselleni pedikyyrin geelilakkauksella. Ja voi että kun näistä tulikin söpöt! Tykkäsimme molemmat hoidoistamme tosi paljon ja rahalle todella sai minusta vastinetta. Ystäväni kahden tunnin vartalohoito maksoi reilut 70 euroa ja minun 1,5 tunnin jalkahoitoni geelilakkauksella vähän yli 50 euroa.

Tällaisia matkashoppailuja ja -kokemuksia tällä kertaa. Onko teillä vakkarishoppailupaikkoja tai -tuotteita Tallinnassa? Entä oletteko kokeilleet Tallinnan kauneushoitoloita?

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!